je to dobré sedlo?máte s ním zkušenosti?
westernové sedlo-colorado springs-texas.děkuji mnohokrát
regie
napsal(a):
je to dobré sedlo?máte s ním zkušenosti?
westernové sedlo-colorado springs-texas.děkuji mnohokrát
Nemáte někdo zkušenost s tímto western sedlem od pana Libicha?
alisa
napsal(a):
Nemáte někdo zkušenost s tímto western sedlem od pana Libicha?
Sorry že se sem tak pletu
A nemá někdo zkušenost s tímto western sedlem z horse-shopu?
alisa
napsal(a):
Sorry že se sem tak pletu
A nemá někdo zkušenost s tímto western sedlem z horse-shopu?
a tímto sedlem s horses4you?
alisa
napsal(a):
A už se chílím ke konci
Máte někdo toto sedlo ze stáje al - kham - sa?
(rubie snad mě nezabiješ!!)
PS: to za 9.500
alisa
napsal(a):
Ano máme sedlo z Horses4you,ne fotce sice nic moc,ale ve skutečnosti je to jedno z nejkvalitnějších levnějších sedel,je to německá výroba,sedlo je lehké,máme koníka s problémy se zády,museli jsme koupit místo anglie lehké west.sedlo.A mohu říci,že tohle je super I nám ho dovezli
saja
napsal(a):
Ano máme sedlo z Horses4you,ne fotce sice nic moc,ale ve skutečnosti je to jedno z nejkvalitnějších levnějších sedel,je to německá výroba,sedlo je lehké,máme koníka s problémy se zády,museli jsme koupit místo anglie lehké west.sedlo.A mohu říci,že tohle je super I nám ho dovezli
a co tohle sedlo?
regie
napsal(a):
a co tohle sedlo?
No, tohle poslední mi přijde, že má hodně široké posedlí. Nevim, ale v takovém jsem jednu dobu jezdila(podobné, né to samé) a bylo docela nepohodlné-nemohla sjem se v něm tak nějak uprdelit. Já dávám přednost šití sedla na míru mě i koníkovi. Ale chápu že občas je to hodně drahá záležitost. S prodejem z prodejen nemám nejmenší zkušenosti... A ještě-snažte se vyxhnout příliš úzké hrušce a malé přední rozsoše... Většinou to nic nevydrží. Já nedám dopustit na www.westman.cz