Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2005 22:26

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,co si myslíte o darování koně...?!
Já už dlouho sháním někoho,kdo by mi koně daroval,ale nikde nikdo...
Má to cenu?Jaké to má PRO a PROTI...?
Za vše budu fakt moc ráda...

28.6.2005 16:18

petisek napsal(a):

Ten kdo daruje koně tak k tomu má většinou důvod něco jako stáří, že nemá čas se o něj starat nebo ,že kůň nemá žádnou cenu, může být i po ňákém zranění a nebo ho prostě potřebuje dát rychle pryč.
Na darovaném koni není podle mě nic špatného, ale záleží také k jakému účelu ho budeš chtít, tudíž bysis ho měla pořádně prohlédnout a udělat další nezbytniosti co se dělají normálně při koupi.
Můžeš se taky skusit zajít podívat na ňáká jatka a nebo si pořád hlídat inzerci, jsou také koně na prodej jen za pár tisíc.
A jako PRO bych viděla to, že nemusíš nic platit a PROTI může být třeba horší stav toho koně.

28.6.2005 16:21

daty napsal(a):
Ten kdo daruje koně tak k tomu má většinou důvod něco jako stáří, že nemá čas se o něj starat nebo ,že kůň nemá žádnou cenu, může být i po ňákém zranění a nebo ho prostě potřebuje dát rychle pryč.
Na darovaném koni není podle mě nic špatného, ale záleží také k jakému účelu ho budeš chtít, tudíž bysis ho měla pořádně prohlédnout a udělat další nezbytniosti co se dělají normálně při koupi.
Můžeš se taky skusit zajít podívat na ňáká jatka a nebo si pořád hlídat inzerci, jsou také koně na prodej jen za pár tisíc.
A jako PRO bych viděla to, že nemusíš nic platit a PROTI může být třeba horší stav toho koně.

Ted máš na nemoderované diskuzi nabýdku darování většího pony

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.9.2005 14:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

petisek napsal(a):

mě taky koníka darovaly je zdravej a běhal dostihy jmenuje se Absent fotky jsou v A1/1

9.9.2005 20:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mě taky koníka darovaly je zdravej a běhal dostihy jmenuje se Absent fotky jsou v A1/1

Tak to já takový štěstí nemám a asi mít ani nebudu...;-(((
Absent je ale strasně krásnej a je úžasnej...!

9.9.2005 22:26

petisek napsal(a):
Tak to já takový štěstí nemám a asi mít ani nebudu...;-(((
Absent je ale strasně krásnej a je úžasnej...!

Fakt je Absent nádhernej!!! To se někdo má....

20.11.2006 18:29

hannyska napsal(a):
Fakt je Absent nádhernej!!! To se někdo má....

Tak darovanýho kone by bral snad kazdej A jako kdyz si nekdo dojde tam kde se delaj jatka z koní tak si tam taky nakyho toho konika muze koupit nebo co ???

20.11.2006 18:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Nerikala si ,ze si Absenta kupovala,za jatecni cenu????

22.12.2006 08:31

scratchie napsal(a):
Nerikala si ,ze si Absenta kupovala,za jatecni cenu????

myslim ze koni za jatecni cenu se da koupit dost..... Taky existuji utulky

napr: http://www.nadejeprokone.com/

29.12.2006 17:29

spirit napsal(a):
myslim ze koni za jatecni cenu se da koupit dost..... Taky existuji utulky

napr: http://www.nadejeprokone.com/

takový kůň je buď nemocný (většinou klouby nebo dýchání), zkažený nebo starý. jasně najdou se inzeráty, kde darují téměř zdravého koně (menší problémy ale má)...Se zcela zdravým koněm na darování jsem se nesetkala...ale určitě koupíš koníka na rekreaci i do 15000

29.12.2006 17:38

hanule napsal(a):
takový kůň je buď nemocný (většinou klouby nebo dýchání), zkažený nebo starý. jasně najdou se inzeráty, kde darují téměř zdravého koně (menší problémy ale má)...Se zcela zdravým koněm na darování jsem se nesetkala...ale určitě koupíš koníka na rekreaci i do 15000

Podle mě ten, kdo nemá na to, aby si koupil za nějakou cenu koníka, tak nemůže mít ani na to, aby ho kvalitně obstaral....vždyť ta počáteční investice je to nejmenší...

5.1.2007 21:08

moje "kámosška" chtěla svýho koníka dát na jatka, jenom proto že na něho neměla čas kvůli svýmu klukovi, protože toho koníka mám ráda, dlouho sem na něm jezdila, tak sem byla zásadně proti tomu, přestala sem se s ní bavit a nakonec sem ji "možná já" přesvědčila aby ho někomu darovala, nakonec si ho vzala jedna fain holči teda snad.
kamoška si myslela ze ho nikdo nebude chtít protože byl dušný a taky uz měl 20 let ale na to kolik mu je je fakt supr, čilej, skvělej MMMR Lokkii snad se ti daří dobře

Přidejte reakci

Přidat smajlík