petisek
napsal(a):
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,co si myslíte o darování koně...?!
Já už dlouho sháním někoho,kdo by mi koně daroval,ale nikde nikdo...
Má to cenu?Jaké to má PRO a PROTI...?
Za vše budu fakt moc ráda...
Ten kdo daruje koně tak k tomu má většinou důvod něco jako stáří, že nemá čas se o něj starat nebo ,že kůň nemá žádnou cenu, může být i po ňákém zranění a nebo ho prostě potřebuje dát rychle pryč.
Na darovaném koni není podle mě nic špatného, ale záleží také k jakému účelu ho budeš chtít, tudíž bysis ho měla pořádně prohlédnout a udělat další nezbytniosti co se dělají normálně při koupi.
Můžeš se taky skusit zajít podívat na ňáká jatka a nebo si pořád hlídat inzerci, jsou také koně na prodej jen za pár tisíc.
A jako PRO bych viděla to, že nemusíš nic platit a PROTI může být třeba horší stav toho koně.
daty
napsal(a):
Ten kdo daruje koně tak k tomu má většinou důvod něco jako stáří, že nemá čas se o něj starat nebo ,že kůň nemá žádnou cenu, může být i po ňákém zranění a nebo ho prostě potřebuje dát rychle pryč.
Na darovaném koni není podle mě nic špatného, ale záleží také k jakému účelu ho budeš chtít, tudíž bysis ho měla pořádně prohlédnout a udělat další nezbytniosti co se dělají normálně při koupi.
Můžeš se taky skusit zajít podívat na ňáká jatka a nebo si pořád hlídat inzerci, jsou také koně na prodej jen za pár tisíc.
A jako PRO bych viděla to, že nemusíš nic platit a PROTI může být třeba horší stav toho koně.
Ted máš na nemoderované diskuzi nabýdku darování většího pony
Uživatel s deaktivovaným účtem

petisek
napsal(a):
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,co si myslíte o darování koně...?!
Já už dlouho sháním někoho,kdo by mi koně daroval,ale nikde nikdo...
Má to cenu?Jaké to má PRO a PROTI...?
Za vše budu fakt moc ráda...
mě taky koníka darovaly je zdravej a běhal dostihy jmenuje se Absent fotky jsou v A1/1
scratchie
napsal(a):
Nerikala si ,ze si Absenta kupovala,za jatecni cenu????
myslim ze koni za jatecni cenu se da koupit dost..... Taky existuji utulky
napr: http://www.nadejeprokone.com/
spirit
napsal(a):
myslim ze koni za jatecni cenu se da koupit dost..... Taky existuji utulky
napr: http://www.nadejeprokone.com/
takový kůň je buď nemocný (většinou klouby nebo dýchání), zkažený nebo starý. jasně najdou se inzeráty, kde darují téměř zdravého koně (menší problémy ale má)...Se zcela zdravým koněm na darování jsem se nesetkala...ale určitě koupíš koníka na rekreaci i do 15000
hanule
napsal(a):
takový kůň je buď nemocný (většinou klouby nebo dýchání), zkažený nebo starý. jasně najdou se inzeráty, kde darují téměř zdravého koně (menší problémy ale má)...Se zcela zdravým koněm na darování jsem se nesetkala...ale určitě koupíš koníka na rekreaci i do 15000
Podle mě ten, kdo nemá na to, aby si koupil za nějakou cenu koníka, tak nemůže mít ani na to, aby ho kvalitně obstaral....vždyť ta počáteční investice je to nejmenší...
moje "kámosška" chtěla svýho koníka dát na jatka, jenom proto že na něho neměla čas kvůli svýmu klukovi, protože toho koníka mám ráda, dlouho sem na něm jezdila, tak sem byla zásadně proti tomu, přestala sem se s ní bavit a nakonec sem ji "možná já" přesvědčila aby ho někomu darovala, nakonec si ho vzala jedna fain holči teda snad.
kamoška si myslela ze ho nikdo nebude chtít protože byl dušný a taky uz měl 20 let ale na to kolik mu je je fakt supr, čilej, skvělej MMMR Lokkii snad se ti daří dobře