Nabízím od května ustájení pro jednoho koně v nově zrekonstruované malé rekreační stáji. Kapacita koní jsou 3. Dva boxy již obsazené a tudíž hledám dalšího kamaráda jak pro nás majitele, tak pro koně. K dispozici-prostorný box, seno, voda, elektrika, místnost na krmivo, místnost na piliny, místnost na posezení, 2 výběhy (letní a velký celoroční - momentálně upravuji terén na rovinu a kopečky), kruhovka s podkladem, velká travnatá jízdárna s vybavením(tyče na slalom, plachta na přecházení, kavalety a dva menší skoky, v plánu dostavění barelů, můstku a branky). Každý majitel má svou velkou skříň na vybavení. Krmení 2x denně, místování 1x denně(koně vždy chodí večer do čistého). Preferuji a praktikuji pobyt ve výběhu od rána do večera. Přes léto nechávám svou kobylu ve výběhu i přes noc. Koně jsou každý den na trávě. Jezdím na hubertky, akce s koňmi a čundry, uvítám proto dalšího jezdce, který bude jezdit taktéž. Preferuji každodenní docházku za koněm(vždycky je lepší, když se má člověk s kým pobavit, než když je u koní sám :) , ovšem v případě nepřítomnosti, se o koně mohu postarat. Cena ustájení je bez veterináře, kováře a jádra - 2000Kč. Moravskoslezský kraj->Severní Morava-> Studénka
princezna13
napsal(a):
Nabízím od května ustájení pro jednoho koně v nově zrekonstruované malé rekreační stáji. Kapacita koní jsou 3. Dva boxy již obsazené a tudíž hledám dalšího kamaráda jak pro nás majitele, tak pro koně. K dispozici-prostorný box, seno, voda, elektrika, místnost na krmivo, místnost na piliny, místnost na posezení, 2 výběhy (letní a velký celoroční - momentálně upravuji terén na rovinu a kopečky), kruhovka s podkladem, velká travnatá jízdárna s vybavením(tyče na slalom, plachta na přecházení, kavalety a dva menší skoky, v plánu dostavění barelů, můstku a branky). Každý majitel má svou velkou skříň na vybavení. Krmení 2x denně, místování 1x denně(koně vždy chodí večer do čistého). Preferuji a praktikuji pobyt ve výběhu od rána do večera. Přes léto nechávám svou kobylu ve výběhu i přes noc. Koně jsou každý den na trávě. Jezdím na hubertky, akce s koňmi a čundry, uvítám proto dalšího jezdce, který bude jezdit taktéž. Preferuji každodenní docházku za koněm(vždycky je lepší, když se má člověk s kým pobavit, než když je u koní sám :) , ovšem v případě nepřítomnosti, se o koně mohu postarat. Cena ustájení je bez veterináře, kováře a jádra - 2000Kč. Moravskoslezský kraj->Severní Morava-> Studénka
Areál, kde jsou koně, je s alarmem a uzamčen, v době nepřítomnosti. Koně nemohou utéct.
shantal88
napsal(a):
zní to zajímavě,ale vysloveně pastevní nemáte nebo neplánujete? Berete i hřebce?
Díky
http://sluzby.bazos.cz/inzerat/9691113/Pastevni-ustajeni-hrebecku.php Moc pěkné ustájko pro hřebečky je tady Kousek od Ostravy, Opavy...
shantal88
napsal(a):
zní to zajímavě,ale vysloveně pastevní nemáte nebo neplánujete? Berete i hřebce?
Díky
Pastevní nemám, jen velký výběh, kde plánuji dosét trávu a nechat narůst vysokou trávu. A na hřebce bohužel nemám podmínky, mám vlastní kobylu a to by nemohli být spolu ve výběhu a separe výběh ani box nemám. Mám dřevěnné boxy, žádné mříže.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Tedy za dva tisíce by tady u Prahy tak možná koně odvedli ráno do výběhu a večer zpět.😂 Bohužel už nic víc a bez krmení samozřejmě.🙂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Inzerát je starý 8 let
Já vím,ale stejně je to za tohle málo i v roce 2011.Jsem štrachal v hřebčíně v knihovně a našel doklad z roku právě 2011.Cena byla 4500 kč.🙂 Tak mě to jen tak napadlo...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Já tohle nabízel za tři. Ale po deseti letech jsem vyléčená 😞
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já tohle nabízel za tři. Ale po deseti letech jsem vyléčená 😞
Tohle ti opravdu věřím.☺️ Naše ustajovatelka vystaví na FB,že se ve čtvrtek kove a má na mysli asi že jako se to bude platit tento víkend.Bohužel tu mysl má jenom ona asi.😂 Udivené obličeje majitelů zmíněných koní v sobotu mluví za vše.😂 To teď jako chceš ty peníze,jo? Ahaaa,já myslela až příští týden.😂 A pak chodí jako trochu "nasra-ná" a hledá co jako kde majitelka stáje dělá špatně,aby jí to mohla vyčíst a asi aby tu platbu za kováře jako odsunula.Já bych na tohle fakt nervy neměl.😂 Přitom když si uvědomíš,že ustajovatelka vůbec není povinná platit kováře a vlastně těm lidem ty peníze dobrovolně "půjčuje",tak je to chování na "kopanec" do zadní partie.🙁
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Ale to není jen o tomhle. Příklad, kdyz 80% řekneš nepřejí si, abyste do stáda nosili pamlsky a dávali koním z ruky, oni ti to odkejvou, ale stejně to dělaj, protože si myslí, že to nepoznám, tak je pak těžký se s takovejma lidma dohodnout. A příkladů mm spousty a spousty. Jo to pak jsou opravdu nejlepší ty, který přivezou koně a pak už jen každej měsíc chodí penize na účet.... Druhá stranka věci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ale to není jen o tomhle. Příklad, kdyz 80% řekneš nepřejí si, abyste do stáda nosili pamlsky a dávali koním z ruky, oni ti to odkejvou, ale stejně to dělaj, protože si myslí, že to nepoznám, tak je pak těžký se s takovejma lidma dohodnout. A příkladů mm spousty a spousty. Jo to pak jsou opravdu nejlepší ty, který přivezou koně a pak už jen každej měsíc chodí penize na účet.... Druhá stranka věci.
No,moje první otázka když jsem viděl koně byla nikoli jak se na to leze jak je obvyklé,ale co má ráda.😂 A pak už jsem jen jezdil a jezdil.Akorát ne na koni,ale pro mrkev.😂 Tedy ale musím dát za pravdu "Háčku"(budiž jí země lehká),že mrkev je pro koně opravdu velmi zdravá.☺️ Tedy nejen mrkev samozřejmě.Kdyby jen koby,ale i valášek je v dobré kondici a zdravý mu slouží na ten věk celkem fajn.Nebo mám zase jako obvykle VK.😂 Za což v tomto případě jsem velmi vděčný.☺️ Tolik k mým poznatkům o mrkvi,jablíčkách,melounech,pomerančích,banánech a dalším dobrotám pro koně dávkovaných postupně a pomalu.😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Pleteš dvě věci dohromady. Ale nemá cenu to vysvětlovat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pleteš dvě věci dohromady. Ale nemá cenu to vysvětlovat.
Nepletu couďásku.☺️ Alkohol podávaný v malých dávkách,neškodí v jakémkoli množství.😂 To jsem zvědav jestli pochopíš co tím myslím.☺️
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nepletu couďásku.☺️ Alkohol podávaný v malých dávkách,neškodí v jakémkoli množství.😂 To jsem zvědav jestli pochopíš co tím myslím.☺️
Ne, nechápu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne, nechápu.
No když chceš zvýšit využití potravy,tak jí rozděl do více dávek.☺️ Kůň je vůbec stavěný na celodenní postupný příjem potravy a tak to podobně bude i s těmi vitamíny a stopovými prvky.Jinými slovy večer do žlabu pět mrkví asi žádnou hitparádu neudělá a teď jí k tomu dej ještě pár jablek,banány sušené a třeba pomeranč a nejen že to nevyužije,ale bude to už i nebezpečné.🙁 Kdežto když jí dám támhle kousek mrkve,za čas jablíčko,pak třeba zase za nějakou dobu mrkev,tak to využije lépe a hlavně není to zdaleka tak nebezpečné.Taky je ti prd platné,když ráno do sebe naláduješ 1000 mg vitamínu C.Využiješ jen zlomek.Výživu na valáškova kopyta jsem musel taky rozložit do více dávek a světe div se,kopyta se zlepšují.Což zní možná divně,ale výsledek je jasně vidět.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No když chceš zvýšit využití potravy,tak jí rozděl do více dávek.☺️ Kůň je vůbec stavěný na celodenní postupný příjem potravy a tak to podobně bude i s těmi vitamíny a stopovými prvky.Jinými slovy večer do žlabu pět mrkví asi žádnou hitparádu neudělá a teď jí k tomu dej ještě pár jablek,banány sušené a třeba pomeranč a nejen že to nevyužije,ale bude to už i nebezpečné.🙁 Kdežto když jí dám támhle kousek mrkve,za čas jablíčko,pak třeba zase za nějakou dobu mrkev,tak to využije lépe a hlavně není to zdaleka tak nebezpečné.Taky je ti prd platné,když ráno do sebe naláduješ 1000 mg vitamínu C.Využiješ jen zlomek.Výživu na valáškova kopyta jsem musel taky rozložit do více dávek a světe div se,kopyta se zlepšují.Což zní možná divně,ale výsledek je jasně vidět.
Pořád mluvíme každej o něčem jiným.... Ty z krmneho hlediska, já z výchovného. O pardon, já zapomněla připsat, že to nemají ti lidé dělat ve stádě. Možná zde chyba. O blahodárnost i mrkve a dalších dobrot se nerozporuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pořád mluvíme každej o něčem jiným.... Ty z krmneho hlediska, já z výchovného. O pardon, já zapomněla připsat, že to nemají ti lidé dělat ve stádě. Možná zde chyba. O blahodárnost i mrkve a dalších dobrot se nerozporuji.
Tak to joo.☺️ Já vylepšuji krmný režim jen těm mým a pár majitelčiným koníkům.Ona už je totiž takhle měla naučené dřív než jsem přišel já.☺️
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
😞 nechápeš.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky to nemám ráda. Když pamlsek, jen svému a hlavně když je stranou, aby ostatní koně o tom nevěděli. Kvůli pamlskovači v bývalé stáji skončila jedna kobylka s prokopnutou hlavou. Přežila s velkou a na první pohled viditelnou dírou v hlavě. Léčba byla dlouhá a drahá. Nevím, jak na tom je teď, ale pochybuju, že to nechalo jen estetické následky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
akscha
napsal(a):
U vas v ustajku by Marfis dlouho nevydrzel :)
Ano, všichni tito lidé odešli, protože "jim zakazuju si dělat s jejich koněm, co oni chtějí". Ale fakt nemá cenu to vysvětlovat, takoví lidé to nepochopí. Díky dávání z ruky mám o koně více, začal kousat a paní už se necítí bezpečně, tak mi jej darovala, že já si poradím a mně respektuje. Prokopnuta hlava taky pěkný. Pohled na paní s dvouletým dítětem v náručí, jak.se.na ní sbíhá devět koní, kteří se vzájemně postuchuji a nikdy nevíte, kdy kdo "přejde".... Ty prachy mi za tu depku vůbec nestojí. Ale to bude tím, že nevychazim s lidmi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Tak mě teď napadá..Já nevím jestli jsem letos zaplatil hřbitov? 😂 Teda ale ten náhrobek bude vypadat.."Došla mu mrkev a koním trpělivost".😂
kerol1718

XXX.XXX.145.224
princezna13
napsal(a):
je to stále aktivní