Westernové plemena a jezdci kochači 184

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2011 09:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Když teda není šedivej od bahna.:-))
:-)Mondibůrek.:-):-)

18.5.2011 10:12
madow

XXX.XXX.121.112

krásný fotečky...už jsou koníci taky koukám pěkně vylínalý...a co Moruš, pořád hledá Legiška?? a jak se Legíšek má?? máš nějaký zprávy???

tak mám jednu fotečku z cesty na jarní vyjížďku

18.5.2011 10:15
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jaruš, máš pěkně vypucovaný koníky:-) Včera jsem přeměřovala Punťu a udělal mi velkou radostsmajlík Přes zimu narostl jako blázen. Míry jsou: Ohol-25cm, OH-204,Kvh-160,KVP-170cm. Takže supersmajlík
Aspoň nějaké povzbuzení, jinak byl včera den blbec. Přišel mi dopis od dotyčné, co jsem s ní měla vyměnit sedlo, pes u rodičů nějak onemocněl, nepřišli mě ani chlapovi peníze(výplata) a nakonec pohádání s tchánem. Je co říct, už jsme se nechytli 3 týdny:-| Hold mladí se starými si v koních nikdy nesednou:-(
Punťa dělá ksichty, našel místo, kde se vyčůrala některá z klisen:-)

18.5.2011 10:20
madow

XXX.XXX.121.112

tý jo tak to je Punťa pěkný macek....já schválně zkusím někdy změřit Rozu...jsem zvědavá na její míry...na to jak vypadla v lednu je ted pěkně vypasená smajlík

tak ještě jedna...to asi zrovna přemýšlím zda tam vůbec dojedeme...to jsme cca 100metrů od baráku a já Rozu nemohla vůbec zpacifikovat...byla tak nabuzená že furt poklusávala....

18.5.2011 10:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Míšo,díky:-),ale já na ně ani nešáhla,to oni jsou tak vypucovaný sami od sebe.:-):-)
smajlíkŠárí,o Legiškovi nic nevím,protože jsem tam volala a majitelka mi řekla,že ho tam ten jeden den dá do toho stáda,ale že musí počkat na přítele,že by to sama nezvládla,tak jsem jí prosila,ať pošle zprávu,že bychom u toho rádi byli a od tý doby se nic nedělo a když jsem jí druhý den volala,tak mi nezvedala telefon..smajlíksmajlík
:-))Takhle se Mondásek vždycky,když ho honem nepodrbu já,tak se obslouží sám,buď o lopatu nebo o rukojetě od kolečka.:-))

18.5.2011 10:46
madow

XXX.XXX.121.112

tý jo však Punťa je taky frajer a až ještě pořádně nasvalý...wauuuuu....to pak budou nevěsty stát frontu

18.5.2011 10:47
madow

XXX.XXX.121.112

ahaa Jaru, tak to je blbééé tak se má snad dobře....jak ještě dlouho tam má být??

18.5.2011 10:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Né,Markét,Moruš ho hledala jen ten den,pak už na to docela zapomněla,teda jako neřehtala a nečekala u vrat,to dělala jen ten první den,co jsme ho odvezli,pak už jí hold asi došlo,že je Legišek pryč.:-):-)
:-)smajlíkNoo,Punti je docela kus koněsmajlík,ale tak to má být,ti chlaďasové nemůžou být jako střízlíci.smajlíkKdyž je to chlaďák,tak má bejt pořádnej.:-):-)

18.5.2011 10:52
madow

XXX.XXX.121.112

KOukám jak Mondi pěkně pomáhá smajlík

18.5.2011 10:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(No,to je blbé,:-(dneska večer jí zavolám a zeptám se,co se děje.smajlík
:-|No počáítali jsme,že bychom ho tam nechali do těch jeho dvou let,přesně to vychází na 14.června.:-):-)

18.5.2011 10:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMondi nepomáhá,smajlíkMondi sonduje,jestli tam není něco k snědku.smajlíksmajlík

18.5.2011 10:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To je Míšo Punťa stejně moc hodnej,že jde takhle hezky sám od koní,smajlíka šikovnej je:-),viď,to se vezeš na pneu nebo jdeš po svých?:-)

18.5.2011 10:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,Ty už máš tu helmici?smajlíksmajlíksmajlík

18.5.2011 11:10
madow

XXX.XXX.121.112

Jaru mám, mamka byla rychlejší...já stále váhala kterou a pak jsem jako předčasný dárek k narozeninám dostala helmu...nakonec mamka vybrala tu semišovou a musím říct že je taky skvělá.....větrá dobře...palici jsem zpocenou neměla smajlík

18.5.2011 11:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo vidíš,hurásmajlík,a sluší Ti,:-)ale hlavně jsi aspoň trochu zabezpečená v případě pádu.:-):-)Rozárce to taky moc sluší.:-):-):-)

18.5.2011 11:35
madow

XXX.XXX.121.112

:-):-):-) moc děkuji....já se po tom posledním pádu docela bála...a ted už jsem zase v sedle v pohodě

18.5.2011 11:52
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Taky jsem koukala na helmu, sluší:-) Jaruš to jedu na takové té stájové gumě. Ta guma má 1,5m na 2,5 m a silná je 2 cm. Na tom mám přidělanou paletu na které sedím. V tom ho učím nejvíce, je to těžší než ta dvojojka. Hlavně to tahá smykem, na rozdíl od vozu, ten jede sám:-) 2krát týdně chodí do dvojojky a když je méně času(3krát týdně), tak chodí do gumy...

18.5.2011 12:10
remonek

XXX.XXX.162.107

Holky, moc se omlouvám,že sem teď moc nepíšu, ale scháním si novou práci, tak není moc čas, ale čtu vás pravidelně :-)
Jaru naši oři jsou teď taky sami od sebe naleštěný jak psí kulky, občas aby to nebylo jednotvárný prokládají to zelenou barvou :-)), už chodí od rána do večera na pastvinu,tak jsou jak koule.
Včera jsme je měli venku a oba byli moc hodní. Když jsme šli domů, tak já šla se Sobistou po cestě a Aleš,šel s kobylou v lese mezi stromama, já zalezla za zatáčku a nechala tam Sobeše pás a za chvilku nás po cestě dojížděli Aleš s kobylou, kobyla oči vykulený a řvala na toho Sobeše kde jako je :-)):-))
Taky jsem Markét koukala, že máš nejspíš novou helmici, ta hnědá je hezká :-)
Puňta je moc hezký a určitě šikovný, doufám,že se nám kobylu taky někdy podaří zapřáhnout

19.5.2011 07:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Šárí,ty koule si dovedu živě představit,Moruš moc pastvy tady nemá a stejně se jí začaly dělat bochánky na zadku.:-))
:-)Tady Olda s Járou čekají na nás,až se Moruš vyčůrá.:-)):-)

19.5.2011 07:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Jára si vyjela jen v tílku,tak jsme pak měli strach,aby se nepřipálila,ale dobrý,opálila si jen trochu ramena.:-)

19.5.2011 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Poslední fotička,bylo fakt nádherně včera.:-):-)

19.5.2011 07:56
madow

XXX.XXX.121.112

Ahoj kochačky, tý jo u nás opět od rána krááásssaaaaa
Jaru, krásná vyjížďka, koukám že má Mondi nový poprsák..nebo jsem si ho ještě teda nikdy nevšimla :-|
Včera jsem taky odpoledne pouštěla koníky ven a zůstávali až do večera...nechtělo se jím vůbec domů, tak jsem se domluvila s Vendou že je pak před setměním zavře...komu by se chtělo z takové mňamky :-))
jen jsem nic nevyfotila, koníci zůstali opět uplně vzadu a mě se tam za nima jaksi vůbec nechtělo :-|

tak alespon jednu kytiššštůůů

19.5.2011 08:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|No,Markét,opravdu nový není,ten už máme hodně dlouhou dobu,akorát jak vždycky fotím Járu zezadu,tak není vidět.:-|Ale je fakt,že ho pořád nenosívá.:-|
:-)Kytička je kráásná,my jsme objevili pole hrachusmajlík,máku,ale něják nemůžeme objevit kukuřici,smajlíkzatím jsme na ní nikde nenarazili.smajlík

19.5.2011 08:14
bospor

XXX.XXX.195.231

to bylo:-) a já mám celej tejden kontrolku:-( mám zablokovanej krk.smajlík ach josmajlík

19.5.2011 08:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJéé,Ivčí,to je mi moc líto,smajlíksmajlíkmoc přeju,aby to bylo brzo zase dobrý.:-):-):-) :-):-):-)

19.5.2011 08:46
remonek

XXX.XXX.162.107

Ivčo, taky přeju aby se ti krk brzo uzdravil :-)
Holky u nás včera bylo taky krásně, kobylu nám vyvenčila malá Míša, je jí 11, tak to Mia měla jak když jede sama :-)
Se Sobešem jsme pak jen poblbli bez sedla na jízdárně, zkoušeli jsme i něco přeskočit, ale asi má zas nějaký neskákací období :-)):-))

19.5.2011 08:54
bospor

XXX.XXX.195.231

no právě mi to povolilo hned v pondělí po injekci:-| teď to jen tak táhne ale nebolí:-) jenže s kontrolkou si nemůžu dovolit courat se někde na koni:-( a to mě vážně mrzí, když je tak hezky a musím sedět doma

19.5.2011 09:29
madow

XXX.XXX.121.112

Ivčíí tak hlavně brzké uzdravení..já byla jednou tak debilně bloklá 14dní.....ale neboj na hřbetu koně si ještě pěknýho počasí užiješ...má ted být dlouho hezky, sem tam nějaká ta bouřka

19.5.2011 10:02
bospor

XXX.XXX.195.231

když ono je pěkný a pěkný:-| já špatně snáším horko:-( léto není nic pro mě. mě bude fajn buď hodně brzo ráno nebo až na podzim:-|

19.5.2011 11:04
bospor

XXX.XXX.195.231

kuba a gábina sourozenci po mámě 11 a 9 let

19.5.2011 11:04
bospor

XXX.XXX.195.231

kuba a gábina sourozenci po mámě 11 a 9 let

19.5.2011 11:08
bospor

XXX.XXX.195.231

chybička se vloudila:-):-|
pepánkovi jsou 4r

19.5.2011 14:34
madow

XXX.XXX.121.112

Ivčíí to jsou krásní koníci....a spokojeníí smajlík

19.5.2011 15:48
canis lupus

XXX.XXX.245.83

Ahoj Kochači, musím se pochlubit, co se mi v sobotu kolem půlnoci vylíhlo.:-)Je to kobylka.

19.5.2011 17:07
bospor

XXX.XXX.195.231

no tak ta se povedlasmajlíksmajlíksmajlík krásná:-):-)

20.5.2011 07:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčí,koníci vypadají nádherně:-),Káča teda rozhodně na 22 let nevypadá,:-):-)a je i pěkně vykrmená:-),je vidět,že jí chutná,to je dobře.:-):-)
smajlíkMarkét kobylka je legrační,smajlíkmá srandovní ušiska,:-))tak hlavně ať jí slouží zdravíčko a mamině taky.:-):-)
:-):-)

20.5.2011 07:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkSe mi hrozně líbí,jaký dělaj ty koně grimasy u toho válení,Pierot u toho vždycky vypadá jak velbloud.smajlík

20.5.2011 07:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)My byly včéra s Moruš samy,:-)byla moooc hodná:-),začalo to už ráno,kdy jsem jí oblíkala ohlávku,tak na zeď vlítla kočka a zachrastila taškama,tak Moruš se lekla,ale lekla se tak,že couvla,protože dopředu nemohla,tam byl ohradník a na levý straně,kam by se bývala normálně vrtla,když se lekla,jsem byla já.Ale klidně přeze mně jít mohla,ale neudělala to:-)a radši si představte couvla,čili šla normálně blíž tomu nebezpečí:-),místo aby mě porazila,:-):-)docela jsem byla vykulená,smajlíkprotože minulý týden udělala to samé Jarče a tý dupla na palec.smajlíkNo jo,nemaj to spolu holky vyřešený.smajlík

20.5.2011 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Je na ní teď už krásný svezeníčko,když si vzpomenu na ty začátky,jak se lekala a hned to otočila a zdrhala pryč,to bylo docela o život,:-(teď už se skoro neleká a když už,tak to s ní jen škubne,ale nemá nejmenší snahu někam utíkat,a když zastavím,tak slyším vždycky nahlas a zřetelně ten výdechsmajlík,to je nádhera.:-):-):-)

20.5.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Chvilku jsme musely absolvovat i silnici,tomu se člověk a kůň nevyhne.smajlík

20.5.2011 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo bááábo,a my jako nepůjdeme do vody,jooo????smajlík

20.5.2011 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|No,přiznám se,že do toho sajrajtu se mi moc nechtělo,ale Moruš byla natěšená na cákání,tak jsme tam přece jen vlezly.:-):-)

20.5.2011 07:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už u nás ve vsi paseme.:-)Už jí ale nevážusmajlík,protože jsem jí zase nedávno uvázala a ona si zase udělala to oko a už skoro padala...smajlíksmajlíkJá na tohle nemámsmajlík,abych čekala,až padne a něco si zlomí nebo se pořeže o ten provaz....smajlíksmajlíksmajlík

20.5.2011 08:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Když paseme,tak já sedím na záchodě.smajlík

20.5.2011 08:16
madow

XXX.XXX.121.112

Čusíííkkk koňačky......dnes opět bude den jak lusk..sice včera bylo na chcípnutí..vzduch stál na místě...fůůůjjjj večer se pak blýskalo, ale ani kapka nespadla.

Jaruuuu jste s Moruš holky šikovný

já včera zevlovala s koníkama v ohradě.....sedla jsem si do trávy a čuměla

takže nějaké foto z ohrady Rozárka na milion zpusobů

20.5.2011 08:18
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru na těch fotkách je vidět ta vyjížďková pohodička :-)
Já se ven dostanu dneska, včera u nás byla vetka, tak se zrovna podívala Sobešovi na ten nárustek pod kolením kloubem, říkala,že to může mít po nějakým kopanci,ale že v normálním využití by mu to vadit nemělo, jen kdyby po zatáži začal kulhat,tak se máme ozvat, tak jsem ráda,že to takhle dopadlo :-)
Holky v 11 jdu na pohovor, tak mi držte palce i kopýtka :-)

20.5.2011 08:19
madow

XXX.XXX.121.112

jinak malé kobylenka je nádherná...má krásnou barvu...bylo by moc fajn kdyby zůstala takhle zbarvená...ale to asi ještě přebarví, co???

20.5.2011 08:20
madow

XXX.XXX.121.112

Šaríí to si piš že budeme držet co se dá...takže Pfuj Pfuj Pfuj

jedna pampeliška

20.5.2011 08:25
madow

XXX.XXX.121.112

Jaru ještě k tomu uvazování, jak máte dlouhé vodítko nebo provaz a jak vysoko od zeme uvazuješ......protože já my ted byly na té vyjíždce tak já pak nejela s lotem na vyjížďku a zůstávala jsem s Rozárkou na chatě a čekala až se všichni vrátí.....vzala jsem si vodítko cca 4-5metrů dlouhý...nejprve jsem jí měla uvázanou u stromu asi tak 20cm nad zemí...každou chvíli jsem jí rozmotávala a vysvobozovala nohy, pak jsem jí zkusila uvázat cca metr nad zemí a byl klid...je fakt že předníma si Rozíí umí přešlápnout...zadní jsou už horší, ale tím vyšším úvazem jsem si zajistila to že si nezamotala zadní nohy

20.5.2011 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,holky,:-):-)fakt je ta Moruš moc šikovná,:-):-)mám z ní radost.:-):-):-)
:-):-):-)Šárí,držím všechny palečky,kopýtka,tlapičky a husí nožičky.:-):-):-) :-):-):-)

20.5.2011 08:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMarkét,ona si nejen udělá oko na zadní noze,ale ona si i to lano zamotá mezi přední nohy a zároveň je to i mezi zadníma,jak chodí,kdyby se pásla jako Monďásek,tak se jí to nestane.smajlíkJá jí prostě už radši vázat nebudu,fakt mi to za to nestojí,aby se jí něco stalo,smajlíkradši jí podržím,ona se docela dobře pase,když je to vodítko(5m)jen na zemi hozený,tak se jí nemůže nic zamotat,ona neutíká,ale přeci jen když někde někdo vyrazí z roští,to tam dělaj děti,tak ona sebou škubne a když tam zrovna má to oko na tý zadní noze,tak to není nic pro měsmajlík,stejně tam sedím u toho uzlu a hned ho povoluju,tak to je fuk,tak se může pást radši s vodítkem hozeným na zemi a je klid.:-):-)

20.5.2011 11:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tak co,Šárí,už máš ten pohovor za sebou?:-):-)

20.5.2011 11:50
madow

XXX.XXX.121.112

Jaru, krásná ta Moruška...a jak se ted po tom zeleným začínají koníci pěkně kulatit smajlík

prdelka, už jsem jí včera nebavila

20.5.2011 11:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,taky se mi moc líbí,:-)teď v červnu 5.jí bude 16 let.:-):-):-)

20.5.2011 12:54
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru mám to za sebou a asi nic, bylo to na dispečera dopravy a pán říkal, že je to docela náročný na čas, že tam sice je pružná pracovní doba,ale nikdo mi nemůže říct kdy se člověk dostane domů smajlík ta
V pondělí jdu na další pohovor tak uvidím :-)
Markét je to fakt,že se koniska po tý trávě pěkně kulatěj, ti naši jsou jak těhotný :-))

20.5.2011 15:38
canis lupus

XXX.XXX.229.157

Ahoj, kobylka je legrační, dnes šla prvně do výběhu s ohlávkou, lítá tak jak dostihová a Toosie za ní musí běhat. Barvu asi nezmění, viděla jsem několik jejích polosourozenců, kterým ta barva vydržela do dospělosti. Jmenuje se Street Artist Tali. Má tak parádní povahu, že zvažuji prodej Toosie, i když původně měla jít do světa Tali.

20.5.2011 17:37
bospor

XXX.XXX.195.231

však máš ještě dost času než se rozhodneš:-|

20.5.2011 17:38
bospor

XXX.XXX.195.231

tak jsem si dneska sedla víc jak po týdnu:-| bylo to moc fajn:-)

20.5.2011 21:52
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahooj!! Teda ta malá kobylenka je úúžasná!!!! Nádherná! A ta ušička!!! Hotové satelity smajlík ..no prostě k sežrání!
Vždycky tady ráda koukám na fotky!
Jinak Use se ten zánět na noze hezky hojí, ta díra už zarostla masem a pomalu se to zatahuje kůží. Dnes si koza zase srthla strup a nohu měla samou krev, tak jsme koupali a desinfikovali, ale snad to časem zaroste i nějakou srstí.smajlík

jo a musím se pochubit! Náš Fabínek je tatínek!!! Dneska se jeho jedné fence narodila 4 krásná zdravá veliká štěnda ...2 kluci a 2 holčičkysmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

21.5.2011 08:37
madow

XXX.XXX.121.112

Lucíí gratuluji..jsou božííí takový malinký žížalky...a pak z žížalek vyrostou medvědi smajlík

u nás včera navečír bouřka, že i já jsem se bála...bouřky se nebojím spíše mě fascinuje...ale včera to teda byly úkazy...brrrr
když hřmělo když byla bouřka ještě dál, tak už se všechno otřásalo a pak když to přelezlo ty naše kopce....fujjj takový prdy bublavý to byly...fakt mi nebylo nejlíp...pak se rozlilo vyčistil se vzduch a bylo krásně....a ted ráno vylezu z baráku,že teda jako pojedu do práce...těším se na krásný svěží ráno a ono prd, hned zase taková šlupka.....zase hic jak ve vopičárně a po pršení ani památky....vzduch zase stojí...bléééé

21.5.2011 21:02
lucky

XXX.XXX.133.26

Malí jsou takové žížalky, ale vyrostou z nich krásní medvídci.
My budeme ve tři ráno vstávat a jedeme do Litoměřic na mezinárodku s Fabbym, tak na nás myslete. Fabínek je vyčesaný, vykoupaný, vyfoukaný a krásný, tak uvidíme. Darések je taky vypulírovaný, ale nekoupala jsem ho, protože bude stejně doma a předvčerem plaval ve splavusmajlík

Jinak ráno jsem zaspala a probudila se v 9.55smajlík, takže Usa už dělala scény, jak umírá hlady....kecalka....soused ji denně nosí nacpanou velkou tašku trávy ráno už o půl 7! Takže když ji jdu v 8 dávat snídani, už je jako koulesmajlík, ale musí to řádně okomentovat, kde jako jsem s tím jííídleeeemsmajlík

Vzala jsem foťák a cestou ke koním s ní udělala pár fotek ve vysoké trávě kolem řeky, jenomže se mi koza hezky otočila na noze, takže mám řádného moncla a noha bolí, ale bude to dobré. Naštěstí jsem měla dobré tenisky. Ona se bojí do té vysoké trávy sama, takže se mě držela jako klíště, až mi kozena dupla na nohu a ještě se na ni otočila....smajlík. Posledně tam totiž klusala, cestou se popásala a střetla se se zajícem a vyděšeně prchli každý na jednu stranu. Usa přiletěla, oči na vrch hlavy, že ji asi ten zajíc chtěl sežrat...u nás jsou děsně krvelační zajícismajlík

Nakonec se mi podařilo pár fotek ..jednu sem přikládám, další později.

No a pak jsem koulala Fabínka, táta ho pak foukal a já jela ještě do města do Tesca, jelikož se mi rozpadly boty a neměla bych v čem zítra běhat, tak měli slevu z 350,- na 245,- takové hezké, tak jsem je vzala...ale ještě jsem sakra měla nutkání...pořád mi to vrtá hlavou. Měli krásné zimní na podpatku slevněné ze 700,- na 250,- !!!! Pořád na ně myslím...smajlík

No a jak jsem dojela, tak ještě umýt okna auta, byly děsné a ať zítra taky něco vidímesmajlík a najednou bouřka, tak tak jsem schovala auto do garáže s naleštěnými skly.... No blesky děsné. Ale chvíli to nevypadalo na tak děsnou hrůzu. Pro Usu jsem to nestihla a najednou smršť, kroupy...no děs!!! Na zahradě bílo, kroupy mlátily všude. Hned jsem volala Hance co koně. Prý uprostřed pastviny se Benda s Betty pasou vedle sebe a mezi nimi zapasovaná vyděšená Usa, cuká hlavou jak ji mlátí kroupy, evidentně se bojí, ale snaží se zachovat klid mezi těmi dvěmi. No Hanka tam nakonec běžela v tričku s bičem mezi ně, aby je nahnala do menší ohrady a do stáje, protože chvílemi fakt lítaly děsné blesky a burácelo to šíleně a bála se, aby náhodou se koně nelekli a neprolítli třeba ohradníkem.....no ani náhodou. Prý na ni koukali jako na magora, že oni se pasou, ne? Akorát Usa byla posr...ona se krup bojí, ale snažila se jen schovat mezi koně.

Pro Usu jsem šla pak jak už nepršelo a byla skoro suchá, prošli jsme se po dědině a doma jsem ji ještě řádně vykartáčovala, zastřihla jsem ji trochu hřívu a zítra ji snad hodí ke koním máti. Takže koně jsou dneska řádně vykoupanísmajlík

No nic...ještě zajdu do stáje, něco nabalím a půjdu si aspoň na pár hodin lehnout...když ve tři jedeme...smajlík

21.5.2011 22:00
bospor

XXX.XXX.195.231

luci tak šťastnou cestu a zlomte vaz:-) a jeďte opatrně. má bejt hnusně. bouřky vítr...:-|
dneska u nás bylo veteran ralye. jsem se šla podívat. http://bospor.rajce.idnes.cz/veteran_rallye_pardubice_2011
bylo to skoro tak pěkný jako ranní vyjížďka:-):-)

22.5.2011 07:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčí,to jsem moc ráda,že už zase jezdíš,smajlíksmajlíkparáda.:-)smajlík:-)
:-):-)Jéé,malí medvídci jsou krásní,:-):-)to by je pak člověk nepoznal,až by je potkal někde za rok,že tohle bylo to štěně maličký.smajlík:-)
:-):-)My byly včéra s Járou samy,protože Olda musel do práce,ale i tak jsme si to užily.:-):-):-)

22.5.2011 07:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTy kroupy Use teda nezávidím,to musí bejt pro toho koně dost hrozný,když to do něj mydlí,my byli tůdle v Ředhošti pro ty housátka a to samý,hele,najednou se spustilo krupobití,my měli housátka v pytli a nebylo se kam schovat,:-(tak jsme si to ani neprošli a mazali jsme k autu a dom.:-(

22.5.2011 07:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkA jednou jsem Vám sem dávala fotičku týhle poničky,že tam byla sama,smajlíktak už tam není sama,juchůůů,už tam má nějákého krásného společníka,sice nevím,co to je,jestli je to kobylka nebo valášek,ale to je přece fuk,hlavně,že už tam kobylenka není sama s kozama.smajlíksmajlíksmajlík smajlíksmajlíksmajlík

22.5.2011 07:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďásek zase nechtěl vlízt na tu lesklou plochu.:-))

22.5.2011 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ale vždycky se dá jemňoučkýma pobídkama přesvědčit,že to koníky opravdu nežere.:-):-)

22.5.2011 07:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)V brodu bylo nádherně,jsou tam nádherný vodopády,tak jsme se s Járou vydaly skoro až k tomu jednomu blíž.:-)

22.5.2011 07:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára byla úplně unešená,jak se jí to líbilo:-),nejradši by tam stála ještě teď....:-))

22.5.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)V Lotouškým lesiku je nááádherně.:-):-)

22.5.2011 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady na louce paseme,ale Monďásek v dáli uviděl kohosi s kočárkem,tak zase tak krásně kouká.:-):-)

22.5.2011 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Na železným mostíku byl Monďásek móóc šikovnej,je pořád vidět,že se sice bojí,ale že to překoná a věří tý malý přďolce,co na něm sedí,že to zvládnou a že se mu nic nestane.:-):-):-)

22.5.2011 07:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Já nevím,jak je to možný,ale zabloudily jsme zase k hospodě.:-)):-))

22.5.2011 08:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jarču napadlo,že zjistí,jaká je voda,jestli by se nedalo se vykoupat,tak já jsem držela Monďáska,ale toho nikdo držet nemusí,on stojí,i když Jára sleze,ale tady jde o ty otěže,aby si nepřevlík a nešláp si na ně.:-|

22.5.2011 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMoruš musela zrovna nejvíc zívat.:-)):-))

22.5.2011 08:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára říkala,že voda je teplá,tak jsme koníky uvázaly...:-)

22.5.2011 08:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Svlíkly jsme hadry a šly se svlažit do rybníka,nooo,na můj vkus to až zas tak teplý nebylosmajlík,já tam nevlezla úplně,:-|ale Jára si to tam užila a odteď už budeme chodit plavit.:-):-)

22.5.2011 08:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkŠárí,to je škoda,že to místo nevyšlosmajlík,ale zase pokud bys tam byla od nevidím do nevidím,tak bysis koníků užila opravdu pramálo,smajlíknezoufej a hledej dál,třeba se najde něco s pevnou pracovní dobou do 14 hodin a volnými víkendy.:-):-):-)

23.5.2011 07:07
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru nezoufám, dneska v 8 jdu na další pohovor,tam by pracovní doba měla být v pohodě. Jen aby mě chtěli :-)
Co víkend kochačky? U nás supr, v sobotu jsme byli plavit a holky pan Sobista vlezl taky do vodysmajlíksmajlík:-):-) a všechny nás tam řádně zcákal :-)):-)) Jedna holčina to fotila telefonem,tak až budu mít foto,tak to sem hodím.
Včera jsem si konečně udělala údržbový den, tak se mi zas cajky lesknou jak psí kulky :-))

23.5.2011 08:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí,držím palečky,aby Tě chtěli.:-):-):-)
smajlíkJéé,já dělala taky pořádek tak před dvěma měsícema v sedlovně,ono je to občas potřeba to namazat a přebrat,co se hodí a co ne,ale teď se mi do tozho zase moc nechce,udělám to po indicku - nechám to na indy,:-))až bude pršet.A to doufám jen tak honem nebude:-),páč máme posekaný obě pole.smajlík

23.5.2011 08:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo vidííš,Sobista je mooooooc šikovnejsmajlík,já myslím,že si vodičku řádně užil:-) a teď už se bát určitě nebude.:-)smajlík:-)Oni vždycky dělají,že je voda hodlá sníst,ale jak zjistěj,že ve vodě je príma,tak je odtud člověk nemůže ani dostat.:-)):-))

23.5.2011 08:57
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahojky!!!
Tak tady sedím, dávám si kafčo a jsem totálně vyřízená. V 1 ráno jsem šla spát, o půlnoci jsme dojeli s Fabínkem domů. Ten je chudáček totálně mrtvý.

V Litoměřicích bylo krásně celý den, slunečno, vedro a v závěrečných soutěžích byl Fabby úplně vařený a měla jsem co dělat ho vzpamatovat na tom malém přípravném place, než se šlo do velkého kruhu. Dlažba byla doržhavený a Fabínek jen přešlapoval, že ho pálí pacičkysmajlík. Ale vybudila jsem ho a pak běhal hezky a na tom velkém place byl uprostřed koberec, kde jsme se nasáčkovali hned, aby vůbec stál a nepřešlapoval mi pořádsmajlík. A rozhodčí nás ze všech plemen 2 skupiny FCI vybral mězi 5 nej a skončili jsme 4 BIG:-)

Jinak jsme tentokrát měli hodně psů z Německa, Fabby bojoval o BOB s fenou z Německa a pes interšampion byl s ním ve třídě , byl 2 :-)a pak získal res.CACIBa ...Fabínek měl CACIBa

G-Ch. Fabricius od Trojské skály - MVP Litoměřice

V1, CAC, CACIB, BOB + 4 BIG

23.5.2011 09:08
lucky

XXX.XXX.133.26

jinak cestou jsme taky pak vjeli do pořádných bouřek, ale to bylo až někde v kolí Mohelnice

Tady Fabínek se železářstvím:-)

23.5.2011 09:10
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru to je dobrý, prej po indicku :-)):-))
Lucky gratuluju k umístnění na výstavě, věřím,že to muselo být šílený v tom vedru smajlíksmajlík
Tyjovka to je hrůza ty zkratky kategorií nebo čeho všeho, jak se v tom můžeš vyznat :-)

23.5.2011 09:10
lucky

XXX.XXX.133.26

a tady pan rozhodčí Vladimír Adlt a CACIB+BOB pes (Fabby) a CACIB fena

23.5.2011 09:11
lucky

XXX.XXX.133.26

jo...v tom se vyzná člověk pak.

CACIB a tak víš co je?

23.5.2011 09:11
lucky

XXX.XXX.133.26

jo...v tom se vyzná člověk pak.

CACIB a tak víš co je?

23.5.2011 11:59
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahoj ženský, tak se hlásím po náročném víkendu:-) V sobotu jsme jeli s Punťou vrátit dvojojku. Cestou dělal blbosti, měla jsem stažený zadek a těšila se, až dojedeme na místo. Tam jsem to hodinu rozdýchávala a když jsem měla vyrazit zpátky pěšky, začala bouřka, blesky, pršelo. Tak jsem ho tam nechala a kamarádka mě odvezla domů. A v neděli ráno jsem pro něj jela a šli jsme domů pěšo. Cesta celkem dobrá, až na to, že jsem si vzala dost blbé boty, takové ty skoro bezpodrážkové. Tak dneska nemůžu chodit:-)
Ale musím něco udělat s Punťou, ale nevím co..Návštěva od návštěvy mezi cizími koňmi je horší. Myslela jsem si, že to bude lepší, ale ono je to naopak. Uvažuji, že ho tak na týden přestěhuji mezi valachy a hřebce, jak jsem jednou psala. Snad se zlepší. Jinak bych s ním ani nemohla jet na zkoušky...To by byla ostuda! A asi bych ho musela smajlík
Jo a v pátek jsem byla zase s Lucinkou na procházce, ušli jsme cca 7km...:-)
Lucí, moc gratuluji k novinkámsmajlík
Jaruš, závidím koupání, navnadila jsi mě, že bych mohla jít dneska taky.Jakože vykoupat Punťu a když by byla teplá, tak bych si tam po nohy vlezla:-| Hmmm, asi josmajlík
Ivčí, také držím palce:-)

23.5.2011 12:29
bospor

XXX.XXX.195.231

OO, jednou za rok se jezdím podívat do chuchle na klusácký dostihy, abych pak celej rok byla spokojená, že jsem toho nechala:-| dneska je ten den D:-) běhá se od čtvrt na 4 a kdyby jste někdo měl cestu a chuť, tak se tam můžeme potkat:-) stačí zavolat 605 908 396smajlík

no jestipak jim není líp???:-)

24.5.2011 07:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlík:-)Lucí,velká gratulace k dalším pesanovým titulům,:-):-):-)téda,na to,že bylo takový vedro a dokázalas ho předvést tak,aby ten titul získal,tak to klobouk dolů před Vámi oběma:-),krásný,opravdu.:-):-):-)

24.5.2011 07:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMíšo,co vymýšlí Punťa,když jde ke koním,hřebčí?smajlíkNebo zlobí,že by si chtěl hrát?smajlík

:-))Tady vždycky říkáme-chaloupko,k lesu zády,ke mně předem.smajlík

24.5.2011 07:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčí,určitě je jim líp,to je jasný.:-):-)
smajlíkJá ale nemohla včéra,a představ si,že jsem se nemohla ani utrhnout na Legiška,když mi majitelka těch pastvin volala,že tam bude puštěn kolem třetí hodiny,a já nemohla.smajlíksmajlík
:-)Jára byla včera doma,nemusela do školy,protože měli ohlášen stav bez el.proudu,tak bylo ředitelský volno,tak jsme hned ráno musely vyrazit ven,abychom se stačily do 14 hodin vrátit a pak jsme jeli zase pryč.:-|

24.5.2011 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ale užily jsme si to perfektněsmajlík,tady koníci u rybníka jsou uvázáni ke kamínkům.:-))

24.5.2011 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Monďásku,pojď do vodičky.:-)
smajlíkBlééé,běž si tam sama,já nejdu.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík