Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2011 14:38
jahudka

XXX.XXX.144.162

Máte někdo doma 2letého koníka? Chtěla bych se zeptat co všechno s ním děláte nebo neděláte?

6.6.2011 14:55
kokinka

XXX.XXX.121.176

Našeho dvouletka máme na pastvinách na horách a kromě vodění a držení při strouhání se po něm nic nechce...nemyslím, že mu něco uteče Vidím to na tříletce, kterou jsme domů přivezli před třemi týdny z pastevka, kde se na ni krom očkování, korektur a převážení na zimní a letní pastvinu dva roky nesáhlo...a ejhle, z potřeštěného kopavého koně, který se tam vezl je perfektně spolupracující kůň, který bez problémů zvládá vše od zvedání nohou, po sprchování či samostatného nasednutí jezdce a krokových prací na ohlávce Ale je fakt, že mladej bude oproti ní asi jiný oříšek.

6.6.2011 15:01
jahudka

XXX.XXX.144.162

já toho svého mam měsíc doma.....teď v květnu mu byli 2roky :)) je to pohodář a dělá společnost mému 4letému.....
Momentálně ho jen čistím a čas od času ho vezmu na ohlávce projít, zkoušela jsem i lonž,ale taky myslím, že má ještě hodně času a tak mě jen napadlo jestli nebude na škodu když to tak nechám ještě min. rok :))

6.6.2011 16:31
kokinka

XXX.XXX.240.2

Tak procházky jsou určitě přínosné ...lonž bych řekla, že právě naopak...ve dvou letech na to má mlaďoch hromadu času.
Btw. na tuhle kobylu bylo sáhnuto až po čtvrtém roce a nevypadá, že by jí něco uteklo s nedotčeného koně se stal během měsíce kůň poměrně ovladatelný a samostatný

6.6.2011 16:34
kokinka

XXX.XXX.240.2

neumím psát..samozřejmě "z nedotčeného koně..."

Přidejte reakci

Přidat smajlík