Westernové plemena a jezdci kochači 187

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2011 09:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Když je sucho,tak můžu dělat kopičky,jinak v bahně to musím dávat do klecí.:-|

10.6.2011 11:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMíšo,no to je fakt škoda,že jsi neměla fotyho přístroj,to si dovedu představit,jak se Punťa vznášel,a já takový fotky miluju.:-):-)Tak třeba příště.:-)
:-))U nás se všicí vznášej tak akorát ve snech.smajlík

10.6.2011 11:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkLegišek se probudil a šel si ke mně pozívat.smajlík

10.6.2011 12:26
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak si představte, jak jsem psala jak kamarádce umřel ten roční hřebeček, tak přišli výsledky z pitvy...
Dneska mi kamarádka přinese tu zprávu z pitvy, ale řekla mi, že to fakt byla kolika... Ona není zkušený koňák, ale mě a známím nejde do hlavy, z čeho...Snad tam něco bude v té zprávě. Byl to zdraví kůň, jen o chudé pastvě, seně a vodě... Žádný změny nebylysmajlík
Ona ho měla v ustájení, tak nemůže na 100% říct, že nic nedostal, ale věříme jim...

10.6.2011 13:28
madow

XXX.XXX.121.112

ahojky kochačky,
Jaruško, jako vždy foto krásný...nejvíce se mi líbí foto Morušky, tam je fakt zachycená krásně.....
jinak u nás konečně sprchlo....ale furt je sucho až hrůza....

Míšo můj bývalý spolužák se střední taky teď udělal na té samé škole ing. že by náš společný kamarád...vím lidiček tam chodí hodně, ale náhoda je blbec :-|

10.6.2011 13:35
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Markét, nevím, jestli je jich více těchto škol:-) Ale dělal v Praze a jmenuje se Petr Janura, teď už Ing. Petr Janurasmajlík

10.6.2011 13:39
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jaruš mně se tak líbí kvalita tvých fotek, co máš za foťák? Asi něco drahého co? Já jsem si letos koupila svůj první foťák, je to tedy kompakt(?), ale jsem s ním moc spokojená:-)

10.6.2011 14:07
madow

XXX.XXX.121.112

Tak Míšo to není on....ale byla by to pěkná náhoda

10.6.2011 14:18
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Já myslela, že se ptáš, jestli se neznají třeba. Jinak tento bydlí tady u nás. Je to brácha mého chlapa.:-) Na mých stránkách se můžeš podívat. Má fotku v rubrice Něco málo o nás:-)
http://www.boden-kone.estranky.cz/

10.6.2011 14:38
remonek

XXX.XXX.19.107

Míšo, taky jsem koukla na tvoje stránky, máš je moc hezké. Jak píšeš o sobě,že jsi jezdila v JO Cheb-Háje, nepamatuješ si na kobylu ČMB Majku, možná jí říkali Bublina?

10.6.2011 15:03
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Popravdě nevzpomínám. On JO Cheb- Háje měl nebo jestli ještě má podklub, kde se jezdilo jen na lipicánech. "Nahoru" jsem zavítala minimálně, ale nějaký rok(možná 5,6let) tam měli chlaďasku, byla nabízená k prodeji.... Teď jsem našla fotku : http://www.jo-haje.estranky.cz/fotoalbum/oddilove-fotky-a-video/hubert-2006/
Proč se ptáš? Měla jsi jí nebo...Můžu se zeptat klidně na něco tchána, ten má o těchto koních přehled...

10.6.2011 15:05
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ještě tady...http://www.jo-haje.estranky.cz/fotoalbum/oddilove-fotky-a-video/cleni-oddilu/

10.6.2011 15:43
madow

XXX.XXX.121.112

můj kamarád se jmenuje Ondra Jedlička

10.6.2011 15:47
remonek

XXX.XXX.19.107

Jéé Míšo to je ona, jak na ní sedí ta slečna v červené bundě. Já jsem se o tuhle kobylu jako malá holka chodila starat a těch slz co bylo když mi ji prodali smajlíksmajlík Dodneška na ní strašně moc ráda vzpomínám :-):-)

11.6.2011 08:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMíšo,to je mi moc líto s tím ročkem,smajlíksmajlíkuž máš ty výsledky?
:-)Markét,moc děkuju,:-)to se Lorina zrovna zlobila na Monďáska,ona ho furt vyhání z toho přístřešku,a zároveň zívala:-)),tak hodila takovejdle šklebík.:-))

11.6.2011 08:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Míšo,taky děkuju,:-)né,nemám nic drahého,mám jen obyčejný Olympus Mju 780,je malej a lehkej a dá se brát do náprsní kapsy u košile ny vyjížďky.:-):-)

11.6.2011 09:36
bospor

XXX.XXX.195.231

lucíííí už jen 120 hlasusmajlík to dáte:-)

11.6.2011 10:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Tak co,Ivčo,ozvala se ta osůbka na to ježdění?:-)

11.6.2011 12:03
bospor

XXX.XXX.195.231

neozvala:-(

11.6.2011 12:04
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahoooj!!!
No jo, měli jsme už málo, ale teď trochu zase hlasují. Ale to nevadí, ať si hlasují. My už jsme v klidu. Přidalo se k nám několik přátel a máme plán. Jak jsme včera nastoupili, tak to byl hukot jak prase a ze 650 jsme to stáhli na 200 ani jsme nemrkli..myslím, že těm na prvním místě muselo být hodně špatně a hlasovali ještě po půlnoci, když už jsme jeli jen my dva s tátou a pak odpadli a byli KO do rána smajlík

12.6.2011 12:27
lucky

XXX.XXX.133.26

Jsme první!!!! A náskok zvyšujeme!!!! Prosíme všechny o pomoc!!!!

http://www.krmivo-brit.cz/funny-photo/contest pro Fabínka (65)

13.6.2011 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,Lucí,super,už vedete.:-)
:-):-)My byly převčírem s Járou,tady v tý zahradě mají asi 10 barzojů,jsou moc hezcí a skáčou jeden přes druhýho jako gumičky.:-))

13.6.2011 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTady jsme si oblíkly australáky,protože jsme viděly,že vjíždíme do černoty,ale naštěstí se to rozfoukalo a my zmokly jen trochu.:-)

13.6.2011 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTaky jsem mušela Moruš zase amputovat ocas,to je normálně neuvěřitelný,jak jí to rychle roste,už to zase vláčela po zemi.smajlík

13.6.2011 14:27
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jaruš výsledky toho ročka jsem ještě neviděla, kamarádka se u mě nakonec nezastavovala. Ale známá veterinářka to přeložila takto:
měl překrvenou stěnu tlustého střeva díky tomu,že se mu kousek otočil částečně a ucpal tak cévy,tím se ucpala i ta natrávená potrava a přemnožily se bakterie a ty produkujou toxiny a zemřel na otravu z těch toxických látek,který se mu ze střeva vstřebávaly do krve.....kolika teprve začínala a než se rozjela úplně,tak už byl chudák otrávený....jednoduše řečeno

Jaruš ta fotka na té cestičce mezi tím zeleným(asi polem) je nádherná:-)
Markét, tak se ti vysokoškoláci znají:-)). Prý v prváku začalo 130 lidí a teď na konci to udělalo 10. Úplně se divil, jak o něm vím, když je tak zdaleka. Tak jsem mu to musela vysvětlit:-| 1.července jedeme na promoce:-)
Včera jsem byla koupat Punťu, našla jsem si zkratku k vodě, tak, že nemusím kus po silnici. Ale ve zkratce je úsek, kde musíme přelézt přes napůl vyschlý potok. Naposledy byl úplně suchý, včera právě napůl, ale Punťu jsem tam normálně dostala. Bohužel tam zapadl do půlky holení. Cestu zpátky už tam nechtěl a jsem ho půl hodiny přemlouvala až nakonec jsem potok musela kus obejít, kde už bylo sucho a nebyl takový sráz..Tam už milostpán přelezsmajlík Ale to co zas předváděl ve vodě..Už si je tím plaváním tak jistý, že začal skákat šipky do hloubky. Podařilo se mu i v hloubce vysrat. Nakonec jsem ho pustila, aby mohl plavat dál, než dosáhne lonž. Šikula se v půlce otočil a plaval zpět, kde už jsem ho odchytla:-)

14.6.2011 08:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Míšo,no ta fotka byla náhoda,vždycky chodí a cválá nebo kluše Jára s Mondim první,ale tentokrát jsem si řekla,že je s Moruš předjedeme a co bude Mondi dělat.:-))No nedělal nic,:-)krásně poslouchal Járu,co po něm chtěla,ale já se tam na konci zastavila a stihla jsem je fotnout.:-)To je foceno u Billy,tam mají lidi od jednoho sídliště k druhýmu vyšlapaný takovýdle 2 krásný cestičky a dá se tam krásně s koníkama chodit.:-):-)

14.6.2011 08:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))To věřím,Míšo,že Punťa skáče šipky do vody,:-))mojí známý kobyla dělá úplně to samý,to je strašnej Titanik.smajlík
smajlíkOd tý doby,co je novej resampler,tak mi to vždycky jednu nebo 2 fotky sice zmenší,ale nepodepíše.smajlík

14.6.2011 08:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Jára zkoušela,jak by jí seděly zrzavý vlasy.smajlík

14.6.2011 08:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Pierot,jak mu visí ten spodní pysk,tak tohle vždycky,když vidím,tak mu jdu udělat takový to brm brm brm,že mu prstem přejíždím přes ten volnej pysk.:-)):-))

14.6.2011 09:24
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak máme přes 2100 náskok! Dneska konečně to vypadá, že to vzdávají snad.... několik dní jeli jak fretky , včera se snažili stíhat už od půl 6 rono a jeli do 1 v noci. A dneska to vypadá, že vzdáváají......

14.6.2011 09:25
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak máme přes 2100 náskok! Dneska konečně to vypadá, že to vzdávají snad.... několik dní jeli jak fretky , včera se snažili stíhat už od půl 6 rono a jeli do 1 v noci. A dneska to vypadá, že vzdáváají......

14.6.2011 09:36
madow

XXX.XXX.121.112

Lucíí to je dobře....a co že je výhra.....ještě aby to Fabínek nevyhrál, takový frajer

Jaru, opět chválím fotečky...krásný....ta uprostřed těch polí je fakt úžasná a spící Morušenka rozkošná smajlík

v sobotu mě popíchaly včely, sem se jím asi nelíbila.......dvě mě spadly za triko tak pecky do zad a dvě do hlavy.....se jím z vlasů nějak nechtělo a to je mám zase přistřižený takže krátký....fuj bylo ouvej ouvej

tenhle týden přijede kovář budeme kovat Marka a strouhat Rozíí...nejhorší je že tu máme sucho jak na sahaře a Roze začlo praskat jedno kopýtko....snad to půjde zastrouhat...už loni nám v létě vyhrožoval kovář že pokud jí to bude praskat bude jí muset dát spešl podkovu....ted to má kopáýtko trochu přerostlý, tak to snad oštípe....nechci podkovy.....já už ani nevím co mám dělat aby neměla kopýtka tak suchý...hlavně předky a to pravou zbytek jde ale ta pravá přední je suchá až hrůza...nechápu smajlík

14.6.2011 10:53
remonek

XXX.XXX.19.107

Jééé Jaru, Miuna má taky vždycky takhle vytáhnutej pysk, si dělám srandu,že jí tam budu dávat drobáky jak do kasičky:-)):-))
Markét my jsme taky před strouháním měli kopyta strašně suchá, ale naštěstí nám 2 dny před večer vždycky pršelo, tak to bylo dobrý. Zkus třeba kopyta namočit, jestli ti bude kobča stát v lavoru, nebo při nejhorším jen sprchovat hadicí a pak ještě namazat.

15.6.2011 11:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Děkuji,Markét:-),Moruš je úžasná ve všech pózách:-),ale když spí,tak je opravdu ještě úžasnější.:-):-)
smajlíkJéjda,Markét,to byly ty fčely nějáký naštvaný,a tos chudáku dostala 4 žihadla?smajlíksmajlíkMě se jednou taky zamotala do vlasů včela a jak jsem jí plácla,tak jsem taky to prďadlo dostala do krku.:-)
smajlíkV pátek má Jára volno,smajlíkhurá.smajlíksmajlík

15.6.2011 12:18
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To bude asi nějaká velká vyjížďka s Jarčousmajlík:-))
V sobotu máme jet do zoo Praha, ale vypadá to, že z toho padne:-( Nevychází nám to s penězma... Protože každoročně jezdíme do Nebanic na 4denní závody spřežení, které jsou vždy na konci školního roku a začátku prázdnin. A tam vždycky padne peněz.. Letos tam chci vzít aspoň na dva dny Punťu, aby si zvykal. Bývá tam tak stovka koní z různých zemí. A můžu tam být v kuse, že nemusím jezdit ke koním, když budu mít flekáče sebousmajlík
Už se těším, to bude fotek:-)

15.6.2011 12:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,to máš pravdu,Míšosmajlík,pokud teda nebudou padat trakaře.:-|
:-):-)Jéé,do ZOO my se chceme podívat taky,ale až o prázdninách,je tam nový malý hrošátko:-),tak na něj.:-)
smajlíkNo,v těch Nebanicích to musí bejt taky super podívaná:-),a do těch Pšovlk na ty chlaďasy teď pojedeš,Míšo,nebo ne?smajlíkJá se něják nemůžu rozhodnout tenhle víkend,kam jet a kam nejet,je toho zase moc v jeden termín.smajlík

15.6.2011 12:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Legišek už byl včéra dvouletej v poledne.:-):-)

15.6.2011 13:33
madow

XXX.XXX.121.112

tý jo tak že dodatečně přejeme s Rozárkou všechno nejlepšíííííííí smajlík

15.6.2011 14:29
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Nepojedu Jaruš, vůbec nic teď nevychází. Všechny naspořené peníze na dovolenou jsme vrazili do Punti, aby jsme mohli ho dostat k tomu uchovnění. Hold dovolená bude příští rok:-|
O víkendu budu kovat prvně Punťu, kvůli zkouškám, tak jsem na něj zvědavásmajlík
Jinak z Legiška už je pomalu dospělý chlap:-)

16.6.2011 08:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,díky moc Tobě i Rozárce:-),Legiškovi moc ráda vyřídím.:-):-)

16.6.2011 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Je mi to jasný,Míšo,že je to finančně nákladné to uchovnění,to je jasný,to má jednoznačně přednost a přesně tak,na dovču a užívat si po akcích budete příští rok,nic Vám neuteče.:-):-)

16.6.2011 08:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Fous má takovej utrápenej výraz.:-))

16.6.2011 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))A pak jeeezdí po trávě a drbe se,to je sranda ho pozorovat.smajlík

16.6.2011 08:50
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Ahoj Jaruško,
krásné fotky! Obdivuju tady fouse! Dneska jsem doma tak za chvilku vyrážím na vyjíždku do lesa huráááá. Stávka v Praze a nejedou vlaky takže já se nemám do Prahy jak dostat :)

16.6.2011 09:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky moc,Helčo,:-)no jo,s Fousem je sranda,:-)):-)ale je moc hodnej,že i když je puštěnej,tak jde jen po cestě a neutíká nikam jinam,pořád si nás hlídá.:-):-)
:-):-)Tos malovala sama,Helčo????:-):-)Krááása.:-):-):-)
smajlíkNo,já jsem taky Járu vezla do školy,a ještě pro ní pojedu,protože vůbec nevíme,jestli tady taky řidiči stávkujousmajlík,jeden říká to a druhý zase ono...smajlík

16.6.2011 09:07
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Nene to je dárek pro bráchu, malovala paní Alena Lukešová našeho Fabiánka :)
Jo vlaky u nás stojí a metro taky nejede takže smolík, ne že by mi to vadilo. Téda Legišek je už velikej chlapák. smajlík

16.6.2011 09:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,je velkej a pěknej:-),fakt to bude takovej šikovnej akurátní bezúdržbovej koníček.:-):-)
:-):-)Jéé,holky jsou skoro stejný:-),ani bych nepoznala,která je která.:-))Tak si to v lese užijte i za mě:-),my si lesík užijeme asi zítra,jestli vydrží počasí.:-):-)

17.6.2011 06:24
remonek

XXX.XXX.19.107

Jaru fotky z vyjížďky nemají chybu. Strašně se mi líbí jak máte Fousa naučenýho chodit na vodítku vedle koně :-)
Helčo a haflošky nemají chybu :-)
Holky včera u nás bylo odpoledne hrozný dusno,ani jsme jezdit nešli. Tak jsme aspoň koňouchy pořádně osprchovali, vydrbali no a pan Sobista si ještě zkusil naložení do vleku. Docela mi frajer vytřel zrak, na to že do toho lezl podruhý v životě to byla paráda. :-)smajlík

17.6.2011 08:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Šárí,no on je Fous moc šikovnej,vždycky přijde,když ho Jára zavolá a chytne ho do smyčky,jinak by mušela slejzat a to nejde,smajlíka Monďásek je na psy strašně moc hodnej,Moruš by po něm občas skočila:-(,mušela bych jí furt hlídat,a jak bych se kochala,tak by bylo po Fousovi.:-(
smajlíksmajlíksmajlíkNo vidíííš,jak je Sobík šikovnej,smajlíksmajlíkjá měla z Legiška taky obrovskou radost,když tam vlezl:-),ale oni třeba tam poprvé vlezou,protože neví,vo co gou,ale podruhý tam třeba už nechtí,ale Legišek jel z pastvy a nalezl tam zrovna tak,jako když o nic negou.:-)smajlík:-)Tak já strašně moc doufám,že mu to vydrží.:-):-)
:-)Ale Sobík je šikovnej,že tam vlezl sám:-),my Legiška nakládaly poprvé s Járou s Moruš a pak,když jel na to odstavení,tak jsme vzali Monďáska,:-)přece jen to je ještě koňské miminko,tak aby byl s kamarádem.:-)

17.6.2011 08:41
remonek

XXX.XXX.19.107

Jaro to je dobrý,že je Fous takovej, to já bych tu svojí čubajznu vzít takhle nemohla, ona je jak urvaná ze řetězu a kdyby šla na volno,tak má tendence koně pást, tak by to taky nebylo dobrý.
Ono s tim nakládáním je fakt,že když tam koně dostaneš,tak ještě není vyhráno. Stačí aby ho někdo špatně svezl a příště už bude stávkovat. Já to chtěla zkusit kvuli závodům aby jsme se pak v den odjezdu nepřetahovali u vleku ( jednu kobylu u nás nakládali pomalu 2 hodiny), ale fakt mi udělal radost smajlík my přišlo,že z toho měl očividně radost,že se může někam nacpat :-)):-))

17.6.2011 10:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(No právě,stačí když někdo pojede s mladým koníkem jak blázen,když ten koník nemá ještě ve vleku tu rovnováhu a je všechna práce a snaha v háji.:-(
:-)My jsme mu tam dali i hromadu chleba a rohlíků,aby se tam nabaštil,aby si vlek spojil s něčím příjemným,:-)tak zatím tam leze opravdu dobře,tak snad to vydrží.:-):-)

17.6.2011 10:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,my takhle Šárí nemůžeme vzít Cleušku,ta lítá kilometr žádná míra,smajlíka to já nemám ráda,smajlíkFous je takhle na tohle mnohem lepší.:-)

17.6.2011 10:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTo je zajímavý,že ten Monďásek v kruhovce jde přes všechno,co se mu tam postaví,sice čučí na to jako vrána,:-))ale jako že by štycoval,to nee.smajlík

17.6.2011 10:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTo už člověk neví,co by mu tam postavil,opravdu jde přes všechno,smajlíkzřejmě se naučil to štycnout pod jezdcem a ten jezdec už se pak bojí,tak on to prostě zkouší.smajlík

17.6.2011 22:28
canis lupus

XXX.XXX.126.10

Zdar kochači! Tak Tali už je přes měsíc, nohy dává jak kdyby se to učila už v břiše. Klidně se nechá všude drbat i když leží, prostě super povaha. Takže asi půjde do světa Toosie, obě si prostě nemůžu nechat, bohužel. Snad se mi podaří najít jí dobré majitele.
Jaruš, máte moc šikovné koníky.smajlík
Tali má dva víry.

19.6.2011 09:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Markét,:-)jsou to opravdu šikulky.:-):-):-)
:-):-):-)Tak moc přeji Tootsie,aby se dostala do dobrých rukou.:-):-)
:-)My byly v pátek venku,jak byla Jára doma,ale měli jsme s sebou paní,paní sice uměla:-),ale nemá tolik naježdíno v terénu,smajlíktak nevydržela cválat ty dálky,co my cváláme,to jsem se divila,ale ona jezdí jen na jízdárně,tak je to asi pochopitelný.smajlík

19.6.2011 10:40
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

:-) To víš Jaru, terén je terén, na jízdárně neřešíš díry, větve, srnky, ptáčky a jiné obludy co požírají koně a ještě se u toho drž :-)) to je na jednoho jízdárensky vzdělaného človíčka veliký zážitek :-))
Teď jsem ty naše magůrky vyhostila, konečně je klid - od pátku byl v Milovicích festival Votvírák, no mazec celý dva dny.
A včera večer už to Lanci nějak nemohla vydejchat, byla nervozní, lítala venku jak magor a po boxu taky. Oni to ještě prokládali střílením z tanku nebo co. Takže to měla v přímém přenosu beruška, blbě to snáší, ostatní v pohodě, ale ona je od jednoho silvestra uplně zmagořená. smajlík Foto: Fabiánek dnes ráno.

19.6.2011 10:50
bongani

XXX.XXX.4.69

Ale paní se naučí a vytrénuje, jestli zase může přijet...:-)
Náhodou jsem byla v pátek naprosto nadšená, i když trochu mrtvá, ale nejvíc mě asi trápilo to sluníčko, na to opravdu nejsem zvyklá. Ale včera už jsem pokukovala po netu, v čem se ten western vlastně jezdí a dost mě to chytlo smajlík
A jinak mi říkejte Gábino, jaká já jsem paní...:-)

20.6.2011 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Noo,to máš pravdu,Helčo,:-))ale paní neměla problém s ježděním jako takovým,ale neudýchala delší úseky,který jsme cválaly,no nemá kde by se najezdila,tak je to znát.:-|Ale to je jen o tréninku,za párkrát to zmákne.:-)
:-)Tady ještě Jára a koupání jenom Fouse,koníky jsme do vody vykoupat nebraly.:-|

20.6.2011 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jééé,ahoj paníí:-),teda Gábino,a jestli Vám to nebude vadit,tak si můžeme klidně Tikat,já jsem Jarča.:-):-)
:-):-)No,klídek,to je jasný,vždyť jsme o tom pak mluvily,že tu kondičku nemáš,nemělas jí kde vzít,na tý jízdárně to nenabereš,to udělá jedině terén.Jasně,že můžeš přijet zase,budu ráda a Pierot taky.:-):-):-)
smajlíkJá jsem Jarušce malý vyprávěla,jak jsi mi říkala,jak ten kolista zvednul to kolo nad hlavu,když jsi jela s koněm,tak jsme se hrozně smály,já tohle taky nedokážu pochopit,co lidi dovedou vymyslet za situace,nejdřív je to docela horror,ale pak,když se člověku nic nestane,je to docela legrace,když to někdo vypráví.smajlík
:-)Tohle už jsou fotky ze včéra.:-)

20.6.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Sice se to počasí dost honilo,ale my jsme si říkali-my určitě nezmokneme,to se přežene.smajlík

20.6.2011 07:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady ve Slaným to bylo ještě dobroš,sluníčko šajnilo a pufukoval příjemný vítr.:-)

20.6.2011 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ale tady u rybníka,když jsme pohlédli v dál,nás málem kleplo,protože jsme viděli,že doslova vjedeme do nějákýho mega lijáku,ale už se nedalo nic dělat,už jsme věděli,že i když to otočíme hned,že tomu stejně neutečeme.smajlíkTak jsme ještě obešli rybník a pak už jsme zdrhali.:-))

20.6.2011 07:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Kačenčí hejno stálo v tom větru na místě.:-)

20.6.2011 07:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No a tady už docela slušně prší,tak klušeme do altánku se schovat.:-)

20.6.2011 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady po těch docela úzkých schůdkách tam koníci lezou,ale vlezou tam docela v pohodě,ale schody dolů skáčou,teda Pierot s Moruší si stoupnou na první schod a ten zbytel skočej,smajlíkjedinej Monďásek to sešel krásně schůdek po schůdku.:-):-)

20.6.2011 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady je Monďásek,nikdo ho nedrží,páč Jára si odskočila.:-):-)Já jsem jí ho chěla jít podržet,ale když jsem viděla,že Jára ho pustila a utíkala si odskočit a Monďásek zůstal stát a nikam se nehnal,tak jsem ho nechala,on je fakt hodnej,kam ho člověk postaví,tam ho taky za chvíli najde.:-):-):-)

20.6.2011 08:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak už se udělalo zase nádherně,tak jsme vyrazili k domovu.:-)Tady jsem musela s Moruš přejít silnici,abych si přečetla plakátek,a Jára s Oldou čekají.:-):-)

20.6.2011 08:08
remonek

XXX.XXX.19.107

Tak vítám novou kochačku :-)
Holky já se tak těšila na ten víkendový puťák a nakonec jsme nikam nejeli :-(,ale i tak jsme si to vynahradili aspoň sobotním výletem. Najeli jsme přes 30 km, jsem si myslela jak bude Sobista unavený ale hned co jsem ho pustila na pastvinu,tak tam lítal s haflošem :-):-)
Příští sobotu u nás máme takový menší sranda závody,tak jsem zvědavá co tam předvedeme :-) no a v půlce července se možná ukážeme na hobíčkách na Mělníku :-):-)

20.6.2011 08:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJéé,Šárí,to mě mrzí,že puťák nevyšel,ale jste šikovný,že jste si to vynahradili.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJééé,tak to se asi na Tebe,Šárí,dojedeme podívat a zafandit,joooo?smajlíksmajlíksmajlík

20.6.2011 08:21
remonek

XXX.XXX.19.107

Jééé Jaru ten Pierot vypadá srandovně jak má tu hlavinu kropenatou od deště :-))
No když budete mít čas,tak klidně doražte ať vidíte Sobistu v akci. I když já vubec nevím jestli ten parkur přelezeme,aby se tam na něčem nazakoukal a choval se,tak jak se chová doma a pak taky abych nezabloudila :-)):-))
U nás bylo v sobotu skoro pořád pod mrakem, ale i tak se dalo s koníkama jet, aspoň nebylo takový vedro a koně nepřišli domů spocený. Ale včera teda pěkně fučelo, tak zas Miuše byla jak na trní :-|

20.6.2011 08:41
strip

XXX.XXX.144.229

jaruska napsal(a):
:-):-)

Zdravím,
můžu se, prosím, zeptat jaké značky je ten australák? Díky.:-)

20.6.2011 08:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí,nedělej si z toho hlavu,i když zabloudíš,tak se přece nic neděje,ne?:-)Důležitý je,že si to tam Sobista okouká a něco si přeleze.:-)
smajlíksmajlíkTak mi byla opět doručena SMS,že informace o sedle,kdy bude vyrobeno,mi dojde tenhle týden.smajlíksmajlíkTo už mi psal totiž minulý týden to samý.smajlíksmajlíksmajlík

20.6.2011 08:50
remonek

XXX.XXX.19.107

Jaru já tě obdivuju,že s tím máš takovou trpělivost, já už bych tam na něj asi fakt vletěla a buď bude sedlo podle slibů do konce týdne hotový a nebo ať ti vrátí peníze nebo,že to budeš řešit právní cestou. smajlíksmajlík

20.6.2011 08:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Zdravím,jasně,že se můžete zeptat,ty australáky máme 3,každý jiný,manžel má tenhle,Bushman,Jaruška má Jacaru a já mám Kakadu.:-):-)

20.6.2011 08:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJá už o tom přemejšlím,Šárí,kamarádka mi poradila i ČOI,že mám zkusit,tak ještě mu ten týden dám a pak už fakt nebudu brát na nic ohledy a začnu se bránit,tohle fakt už přesahuje všechny moje meze.smajlíksmajlíksmajlík

20.6.2011 09:02
remonek

XXX.XXX.19.107

Tak Jaru držím palce aby ti to dobře dopadlo,páč tohle je fakt hrozný :-//smajlík

20.6.2011 09:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Díky,Šárí,ono je stejně nejlepší,když to píšu tady takhle,myslím,že si dost lidí dá pozor,já si všechno od něj ukládám,všechny ty zprávy,jak slibuje,videa, a hovory o tom,že mi peníze nechce vrátit,jsou k vytažení,to lze dneska všechno dokázat,sice mě je to zatím prd platný,ale další lidi,kteří si od něj budou dávat šít sedlo a budou tohle vědět,že má průtahy s reklamacema šílený,tak si raději najdou jiného výrobce.Já kdybych blbec si pár článků o něm přečetla už dřív,tak bych si to sedlo od něj šít nedávala ani omylem.smajlíksmajlíkNo jo,za blbost se platí,že jo.:-(Ale od něj je to teda fakt děs.smajlík

20.6.2011 09:12
remonek

XXX.XXX.19.107

To dobře děláš,že si to všechno ukládáš, nikdy nevíš kdy se ti to bude hodit. smajlíksmajlík No vidíš, a já si zrovna od něj chtěla dát časem ušít sedlo a teď už vím,že ani náhodou smajlík

20.6.2011 09:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,přesně,nikdy nevím,kdy se mi to bude hodit,tak to schovávám.A jsem zvědavá,kdy se toho sedla dočkám.smajlík

20.6.2011 15:19
bongani

XXX.XXX.4.69

Ahoj Jarčo, díky za nabídku tykání :-) A jsem ráda, že jsem si neuřízla ostudu, každý jsme nějak začínali :-).
Tak já jsem to trénování vzala poctivě, dneska jsme s kamarádkou s koníkama vyrazili na louku, ať se kluci proběhnou a já vytrénuju. A ten můj magorek, jak není zvyklej, tak z toho měl takovou radost, že si trochu vyhodil, trochu hodil hrbíka, pak se zase snažil uspořádat dostihy, byla jsem z něj na prášky :-) Ale aspoň nebyla nuda, koně jsme utahaly, cestou domů už jenom klusali a na dostihy je přešla chuť.
Přemýšlím, že bych přijela zase v pátek, ale ještě ti to potvrdím.

20.6.2011 20:24
bospor

XXX.XXX.195.231

ahoj, šári ty závody máte teda 2.7.? a kde že? já se chystala tuhle sobotu ale mám smůlu. musím makat. zas máme několik marodů a nemá kdo dělat:-(
ještěže stíhám aspoň mezi směnama:-|

20.6.2011 20:28
bospor

XXX.XXX.195.231

luci počítám, že už pomalu můžem přestat hlasovat:-) těžko někdo dohoní náskok 5500 hlasůsmajlík
my včera potkali paní s čubinou:-| už mám zamluvený štěně:-)

21.6.2011 06:17
remonek

XXX.XXX.19.107

Ivčo na závody bych chtěla jet na Mělník,ale teď jsem koukala a v červenci jsou první až 10.7,ale to vůbec nevadí.
Ta čubina na fotce je erdel terier?

21.6.2011 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Gábi,klidně v pátek doraž,objednej hezký počasí a určitě si to užijem.:-):-)
smajlíkIvčo,to je Pepan?smajlíkJá vůbec nevím,kolik mu je,ale asi už pod sedlem jezdí,viď...smajlík
:-):-)My byly zase včéra s Járou venku,a bylo príma,že jsme měli fotyho přístroj,protože Jára si vzala bič,ale vůůbec o tom nevěděla,a cestou ho ztratila,tak podle fotek jsme poznaly,kde ho ztratila.:-)):-)Tak já tam dneska ráno šla,to bylo na konci naší vsi,a bič tam opravdu ležel,Jára se vyhýbala šípkům,tak ho upustila.:-|
:-)Tady ho ještě má.:-)

21.6.2011 07:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady jsme na druhém poli naší vojtěšky,paseme koníky a Jára povídá-dneska jsem si nevzala ani bič.smajlíksmajlíkJá jsem říkala-teda na to,že Ti ještě není 13 a už jsi na tom s tou pamětí stejně jako já:-)),tak potěš koště,až budeš starší.smajlíksmajlík

21.6.2011 08:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsme se dojely podívat na rybníček brčálníček a zjistily jsme,že vůbec není tak strašnej s tím zelenýmsmajlík,a s koníkama jsme tam vlezli.:-):-)

21.6.2011 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďásek tam vždycky strčí půl hlavy.smajlík

21.6.2011 08:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už jsme o kus dál,Jára si vylupuje hrách a koníci se pasou,Jára dokonce hodila uzdečku do brašen,aby se mohl Monďásek pást líp a dojela dom jenom na ohlávce.:-):-)

21.6.2011 08:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady ještě paseme koníky,aby se nemušeli moc ohýbat.:-)):-))

21.6.2011 08:55
lucky

XXX.XXX.133.26

Vítám novou kochačku a všechny zdravím!!!!smajlík

JJ, můžeme přestat hlasoavt. Včera se to ani nehlo, konečně to vzdali. Oni to podle nás vzdali už v neděli. Jsme tady kryli a klid. Večer to ještě táta s známou dojel na těch 5500 a to je už asi úplně dorazilo. Jako my na jejich místě bychom to položili už dávno. Zkoušeli to jak diví. Kdyli jsme ve čtrvtek a sejmuli nás během té doby víc jak 700 a jeli jak šílenci...podle nás 3 možná 4. Do rána tam měli tohle zpátky a 200 navíc smajlík. V pátek zase záběr..zase dostali na prdel..... ta chovatelka co tady kryla jeli s fenou domů a večer hlasovala s námi jak o život. V sobotu zkoušeli poslední záběr, jeli jak fretky od půl 6 ráno. V době kdy jsme tady kryli nám pomáhaly holky a ustáli jsme to docela dobře a dotáhli vše a zase dali navíc. V neděli něco ubylo, ale holky to jistily na netu a už to byly takové asi jejich smrtelné záchvěvy smajlík. Včera na to ani nesáhli...už nemají šanci a mohlo jim dojít už dávno, že to nedávají kapacitně...smajlík. Ale byl to boj na život a na smrtsmajlík. Ale už bychom do něčeho takového nešli......já už dva dny chrním jak zabitásmajlík.

A dneska mezi 10-11 přjedou Holanďani na krytí za Fabbym...včera jeli z Holandska s krásnou černou fenou Benthe. Tak jsme zvědaví....

21.6.2011 10:23
bospor

XXX.XXX.195.231

remonek napsal(a):
Tak vítám novou kochačku :-)
Holky já se tak těšila na ten víkendový puťák a nakonec jsme nikam nejeli :-(,ale i tak jsme si to vynahradili aspoň sobotním výletem. Najeli jsme přes 30 km, jsem si myslela jak bude Sobista unavený ale hned co jsem ho pustila na pastvinu,tak tam lítal s haflošem :-):-)
Příští sobotu u nás máme takový menší sranda závody,tak jsem zvědavá co tam předvedeme :-) no a v půlce července se možná ukážeme na hobíčkách na Mělníku :-):-)

já myslela tohle u vás, na mělník to mám moc daleko.
jinak jooo je to erdel a jooo je to pepan:-):-) pepan už je 4letej:-| chodí zmetek tak jednou nejvejš 2x do týdne:-|
já na něj ani nelezu. za prvý se mi nechce a za druhý těm jeho vyhýbkám do pekla(nohám) by to nemuselo udělat dobře:-)
s terkou problémy nemá:-)

21.6.2011 10:57
remonek

XXX.XXX.19.107

Ivčo to u nás je jen takový malý srandamač, jízdá zručnosti a tak. I když jak koukám ven, tak spíš vypadá na vodní polo smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík