Kurz na vet. nebo nějaké školení???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2006 20:56

Možná je to hloupost, ale chci se zeptat jestli náhodou neexistuje kurz nebo školení na veter. či jeho pomocníka nebo tak něco. KLidně třeba 1. pomoc u koní??

29.6.2006 09:15

kessidis napsal(a):
Možná je to hloupost, ale chci se zeptat jestli náhodou neexistuje kurz nebo školení na veter. či jeho pomocníka nebo tak něco. KLidně třeba 1. pomoc u koní??

Nějaký seminář základy veterinární péče pořádávají v Herouticích. Vede to MVDr. Švehlová, tak se podívej na jejich stránky a třeba něco zjistíš.

29.6.2006 19:36

amazonka napsal(a):
Nějaký seminář základy veterinární péče pořádávají v Herouticích. Vede to MVDr. Švehlová, tak se podívej na jejich stránky a třeba něco zjistíš.

A můžeš mi poslat jejich www adresu?Díky nebo nějaké stránky?

30.6.2006 15:00

kessidis napsal(a):
A můžeš mi poslat jejich www adresu?Díky nebo nějaké stránky?

Takže jiste paní jsem už volala, a pokud by jste měli ještě někdo zájem účastnit se kurzu pro koňaky tykající se veteriny, info bude na podzim a kurz se koná někdy v zimním období.

1.7.2006 21:51

kessidis napsal(a):
Takže jiste paní jsem už volala, a pokud by jste měli ještě někdo zájem účastnit se kurzu pro koňaky tykající se veteriny, info bude na podzim a kurz se koná někdy v zimním období.

Já bych měla taky zájem. Můžeš napsat bližší info??

2.7.2006 07:43

valpurgiis napsal(a):
Já bych měla taky zájem. Můžeš napsat bližší info??

Jasně.Takže kurz se koná v Herouticích, což je trošku špatné ,protože je to pod Prahou.Ale nevadí ,udělám si výlet. Pořádá to Mvdr.D.Švehlová, a info získáš u p.Jany Perníčkové 604 232 834. Je o to velký zájem a termíny zatím nejsou dané, takže to chce pohlídat a na podzim snad budem vědět víc.
Je tam praxe a teorie a zkus si najít jejich stránky v Herouticích mají ten kurz pěkně posaný čeho se týká.

Přidejte reakci

Přidat smajlík