Hledám koně plemene QH, PH, Appaloosa, Arab, A1/1, ČT, apod. ve věku 2-10 let na ježdění nebo do pronájmu a pozdější závodění. Mám v plánu westernovou závodní kariéru, takže upřednostním, po oboustranné spokojenosti samozřejmě, dlouhodobou spolupráci. Koně naučím sama, v případě nutnosti požádám o pomoc klasifikovaného trenéra. Smlouva samozřejmostí. Možno i problémový kůň. Případné nabídky posílejte na LivelyPoltergeist@seznam.cz (foto potěší), nebo volejte na 777742272.
Všechny dotazy zodpovím zde, na mejlu nebo na mobilu. Předem děkuji
livelypoltergeist
napsal(a):
Hledám koně plemene QH, PH, Appaloosa, Arab, A1/1, ČT, apod. ve věku 2-10 let na ježdění nebo do pronájmu a pozdější závodění. Mám v plánu westernovou závodní kariéru, takže upřednostním, po oboustranné spokojenosti samozřejmě, dlouhodobou spolupráci. Koně naučím sama, v případě nutnosti požádám o pomoc klasifikovaného trenéra. Smlouva samozřejmostí. Možno i problémový kůň. Případné nabídky posílejte na LivelyPoltergeist@seznam.cz (foto potěší), nebo volejte na 777742272.
Všechny dotazy zodpovím zde, na mejlu nebo na mobilu. Předem děkuji
Zapomněla jsem dodat, že jsem z Prahy.
livelypoltergeist
napsal(a):
Díky, ale hledám velkého koně, se kterým bych se v budoucnu mohla zúčastnit třeba i na MČR.
Na MČR můžeš jít i s Haflingem...Příklad je Hafling Bobby (nebo jak se to píše) kterej poráží i QH,Appa i Painty...NA MČR můžeš jet i s Shetlandem.Verča Žáková byla předloni 2.v trailu se Sisinkou na MČR,takže není to podle plemen.-...