alHatal
XXX.XXX.175.130
Ať je to jak je to,kovář by neměl bez souhlasu majitele jakkoliv usměrňovat či vychovávat koně,kterého ková či strouhá.Od toho je jen a pouze majitel.A jestliže si kovář-kterýkoliv- honí své ego tím,že ztluče koně do stavu totální nepříčetnosti,nesmí se divit,že mu to to zvíře jednou vrátí.Zvířata nejsou blbci-nejsou to lidé.Ale já mám zkušenost s p.Eltschnerem takovou,že na koně si netroufl v mé přítomnosti být jakkoliv hrubý,ale několikrát jsem si všimla,že udělal na koni 3nohy,4tou nechal být-kdyby jen jedno kování,řeknu si,že třeba kůň má nějakou špatnou náladu a chodí po třech,ale bzlo to vícekrát,ale zaplatit si nechal komplet celého koně.Dnes má můj kůň problém,který musí řešit jiný kovář.
Tak že pro všechny co si myslí,že je normální,že vejde kovář do maštale a koně lezou po zdech,užij te si takových čarodějů,mě do maštale takový člověk nesmí.
A samozřejmě,pro majitela koní,nesnaž te se zalíbit takovým lidem,nestojí za to a nedovolte,aby Vaši odpovědnost za vaše zvířata přebýral někdo jiný.