Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2011 21:47
coli

XXX.XXX.149.26

nevíte, prosím, někdo jestli se musí rezervovat dopředu vstupenky (na stání) na velkou pardubickou nebo na celou tu neděli?

8.10.2011 08:36
argoska

XXX.XXX.173.61

coli napsal(a):
nevíte, prosím, někdo jestli se musí rezervovat dopředu vstupenky (na stání) na velkou pardubickou nebo na celou tu neděli?

Nemusí. Tady (úplně dole) : http://www.pardubice-racecourse.cz/novinky/informace-pro-navstevniky1.html máš info o tom,jak to aktuálně se vstupenkama vypadá. Já měla na stání jednou a bylo naštěstí pěkné počasí, protože bylo tak narváno (ale to každý rok),že se není moc nikam schovat (ani třeba sednout), pokud nemáš lístky na krytou tribunu. Já už se na zítřek moc těším a doufám,že všechno dobře dopadne.

10.10.2011 09:16
kedo

XXX.XXX.92.21

Tak co na to říkáte,že zase zvítězil Váňa??
To fakt není normální,je skvělej!!:-) Normálně mi vyhrkli slzy.:-))
V tolikati letech je opravdu jednička!!!!!!smajlík

10.10.2011 09:32
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

kedo napsal(a):

Váňa je nezmar....:-) Toho budou muset jednou z koně sestřelit jinak nikdy neskončí....smajlík Ale jestli to daj příští rok, tak padne nový rekord, žádný kůň nikdy nezvítězil 4 x v řadě za sebou...... Před třema rokama, by do Tiumena nikdo neřekl, že z něj bude takovej šampion.... No jo holt to Váňa umí... :-) A co nádherná Sixteenka? Ta byla taky úžasná.... Taky si zaslouží pochvalu, taková malá kobylka a předběhl ji jen Tiumen....smajlík

10.10.2011 09:39
argoska

XXX.XXX.173.61

kedo napsal(a):

Už je to dost ohraná písnička :-):-):-) Ne, samozřejmě, bylo to super a je to neuvěřitelnýsmajlík. Nevěděla jsem pořádně,komu to trojitý historický vítězství přát víc, jestli Sixteen nebo Tiumenovi, nakonec do vybojoval silnější kůň, a jak říkal Olehla, vyhrát potřetí VP, to už musí být kůň borec. Klobouk dolů před tím "dědkem" v sedle, ale vypadalo to,že po dostihu měl opravdu dost. Díkybohu za ten déšť před mítinkem, který upravil dráhu do přijatelnýho stavu. Hodně dobře, že se nezrakvil žádný kůň.

10.10.2011 09:43
argoska

XXX.XXX.173.61

hankaladyb napsal(a):
Váňa je nezmar....:-) Toho budou muset jednou z koně sestřelit jinak nikdy neskončí....smajlík Ale jestli to daj příští rok, tak padne nový rekord, žádný kůň nikdy nezvítězil 4 x v řadě za sebou...... Před třema rokama, by do Tiumena nikdo neřekl, že z něj bude takovej šampion.... No jo holt to Váňa umí... :-) A co nádherná Sixteenka? Ta byla taky úžasná.... Taky si zaslouží pochvalu, taková malá kobylka a předběhl ji jen Tiumen....smajlík

Já si myslím,nebo alespoň to tak vidím, že chudák Tiumen doplatil na to,že na něm vyhrál Váňa pošestý....tenkrát před těma třemi lety se skloňovalo hodně právě jenom jeho jméno a pomalu si člověk nemohl vzpomenou,na čem to vlastně vyhrál. Je to báječný kůň a myslím, že má velkou šanci přepsat historii, ať už s Váňou:-) nebo někým jiným. Sixteenka snad už půjde do chovu, zasloužila by si odpočinek, a právem vyhrála "nejkrásnější kůň v paddocku", vypadala fakt překrásně:-)

10.10.2011 21:09
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

argoska napsal(a):
Já si myslím,nebo alespoň to tak vidím, že chudák Tiumen doplatil na to,že na něm vyhrál Váňa pošestý....tenkrát před těma třemi lety se skloňovalo hodně právě jenom jeho jméno a pomalu si člověk nemohl vzpomenou,na čem to vlastně vyhrál. Je to báječný kůň a myslím, že má velkou šanci přepsat historii, ať už s Váňou:-) nebo někým jiným. Sixteenka snad už půjde do chovu, zasloužila by si odpočinek, a právem vyhrála "nejkrásnější kůň v paddocku", vypadala fakt překrásně:-)

To jsem nevěděla, že Sixteenka vyhrála "nejkrásnějšího koně v paddocku" - díky za info.... No není divu, je dokonalá, od chvíle co jsem ji viděla na živo, jsem do ní blázen, moc koní mně neposadí takhle na zadek..... Je nádherná, zasloužila by si jít do chovu, zvláště po tom co všem ukázala, že není žádnej outsider.... Loni se trápila, to už neměla sílu.... ale letos, kdyby Tiumen nebyl stejnej bojovník jako ona, tak by jí nedal..... Holt je to velkej silnej valášek a baví ho vyhrávat....:-) Ale i sám Váňa přiznává, že vítězí koník a že by zvítězil i pod jiným žokejem - stačilo by jen aby ho useděl....:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík