Westernové plemena a jezdci kochači 199

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2011 11:27
bospor

XXX.XXX.143.132

oo blíží se nám kulatiny:-) koukám z okna jak tam lejesmajlík jak z konve a taky asi bude zima, protože nám zatopili:-| co asi dělaj ty hemelky doma. stýská se mismajlík

12.10.2011 11:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Nebooj,hemelky žerou a serou,smajlíksmajlíknic jinýho se teď v tom hnusu dělat nedá.smajlíksmajlík

12.10.2011 11:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Neplač,Ivuško,:-):-)ono to uteče,a budeš brzičko zase doma s nima.smajlíksmajlíksmajlík

12.10.2011 11:35
bospor

XXX.XXX.143.132

jj už jsem se ráno ptala doktora a v neděli můžu jet domůůůůůsmajlík

12.10.2011 11:58
makki

XXX.XXX.107.70

Poslední dny se vždycky táhnou nejdéle....................

12.10.2011 12:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Hurááá,nov vidíííš,huráááááááááááááááááááááá.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Dneska už je středa,to už uteče jako voda.:-):-):-)

12.10.2011 12:50
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jé, to je dobře, přeju aby ti to rychle uteklosmajlík
Jaruš, jak jsi sem dávala odkaz toho puntíkatého, tak ten je také hezký:-| Mají s Punťou společného tátu:-)
Nějak mi nejdou vkládat fotkysmajlík

13.10.2011 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,Míšo,je pěknej,ale má těch puntíků něják o dost míň než Punťa,:-|bude víc bílej,ale taky se mi líbil.:-):-)
:-):-)Zazimovaná Moruš,ta je správná,ta se neošidí:-)),aby jí náhodou nebyla v zimě ziminka.:-)):-))

13.10.2011 08:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Klucí baštěj v pohodě pospolu.:-):-):-)

13.10.2011 08:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára se krásně o koníky postará komplet:-),i je pak nakrmí,když přijedeme,já jí tam šoupnu jen minerálie,aby jich nedávala moc a ona už si připraví všechno ostatní.:-):-)

13.10.2011 08:28
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru Moruš je dobře chlupatá...to je jako Zuzanka, ta je jak lední medvěd..Darča teď při čištění nadává, že jí nejde krásně vyčistit, jako mě Rozárka, jenže Rozárka zatím asi žádnou zimu nečeká....má o něco delší chlupy, ale taková koule jako loni to ještě není, tak třeba zima nebude smajlík
včera jsem po dvou dnech nemoci neodolala a jela za koníkama...Roza si dva dny pěkně lebedila....byla jak koule, ale bahna, tak měla drbací procedůru a hned jsem jí u toho zapletla hřívu.....podzim a jaro jí zaplétam, Rozárčiným bahenním koupelím

13.10.2011 08:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))No,ona je i chlupatá,ale i hezky se zasádelnatěla,:-)):-))ale to je dobřesmajlík,aspoň vím,že jí nebude kosa.:-):-)
:-):-)Tady je dneska nááádherně....:-):-)

13.10.2011 08:50
misamarincova

XXX.XXX.210.251

U nás je dneska taky pěkně:-) Konečně, po těch deštích.... Punťa má z padocku bahniště, tak dneska budu předělávat. Natahám mu tam gumy, aby měl místa zpevněné:-)

13.10.2011 08:53
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahojky!!smajlíksmajlíksmajlík

Tak vám se něco hodím....už jsem to posílala lidem na fb. ..kdo ví, třeba je to blbost, ale kamarádce kamarádky to vážně funguje a čeká na peníze a její kamarád je již má vyplacené v čČR a dooost slušný balík..tak proč to nevyzkoušet...

.. pokud by Vás zajímal přivýdělek.... já mám český Ermail, ale ten je nanic, přibývá po korunách za reklamy a zahlcuje to mail...tohle je americké, platí v dolarech, takže pro nás o mnoho zajímavější...včera jsem ještě večer vydělala 25 dolarů a teď dalších...mám na kontě 50 USD

z jednéIP adresy počítače a připojení jen jedna registrace!!! takže nejlépe z domu

posílám kopii mailu

# # Srdečně zdravím,
# #
# # normálně klikačky neposílám, ale tahle informace od kamarádky mě zaujala. Její kamarádka nyní čeká na výplatu 5000dolarů, kamarádovi již peníze přišly a ona sama se timto začala zabývat v pátek minulého týdne a má na kontě víjak jak 2 500,- Kč v přepoštu...proč to nevyzkoušet, že?
# # Je to ověřené a fungující - peníze jsou vypláceny tak, jak mají - kamarád
# # vyplacení peněz viděl.
# #
# # Jakmile se dostal na hranici 5000 USD, převedl si peníze na účet a DORAZILY.
# # Tak jsem se do toho pustila a posílám to i Vám.
# #
# #
# # Jedná se o placené klikání na reklamy, ne za pár centů, ale za každý klik
# # máte pět dolarů.
# #
# # Placené klikání na reklamy - co klik to 5.00 USD, což je dnes více než 80,-
# # Kč.
# # Je to opravdu jednoduché, registrace je ZDARMA a nic si nemusíte instalovat
# # do svého PC.
# #
# # Pokud máte zájem, pokračujte dle následujících instrukcí.
# #
# # (Je to sice v angličtině, ale dá se na to zvyknout. Jestli pracujete v
# # prostředí Google, můžete si
# # nastavit automatické překládání do češtiny a cítit se jako "doma".)
# # Jde o klikání na reklamní odkazy, při kterém si vlastní aktivitou můžete
# # "vyklikat" až 45 USD denně!
# # Každý den Vám tato činnost zabere čas do 10-ti minut.
# # REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA!!!
# # Takže, jak začít? Nejprve si načtěte kliknutím tento odkaz:
# #
#
#
http://www.buxinc.com/index.php?ref=kolatorova
#
# #
# # a pak postupujte podle
# # následujícího návodu na REGISTRACI: (zvolte záložku Registate)
# #
# # 1) USERNAME = uživatelské jméno = login - tímto jménem se budete
# # přihlašovat do systému.
# # 2) PASSWORD = heslo pro vstup do systému.
# # 3) Verify password = ještě jednou se uvede heslo.
# # 4) Referer = je předvyplněno, zde není třeba nic dodávat., mělo by tam být moje jméno kolatorova
# # 5) Your Name = Vaše jméno a příjmení - *bez háčků a čárek*, tedy bez
# # diakritiky.
# # 6) Your email adress = Vaše emailová adresa.
# # 7) Country = země - vyberte rozbalením roletky Czech Republic.
# # 8) I accept the terms of service = souhlasím s podmínkami - vyberte
# # rozbalením roletky:
# # Yes, I accept = souhlasím.
# # 9) Klikněte na "create account" = vytvoř "uživatelský" účet.
# # 10) Nyní se můžete přihlásit do systému (vyplnit vpravo nahoře LOGIN +
# # HESLO).
# #
# # A nyní vysvětlení, jak po registraci odklikávat své denní reklamy:
# #
# # 1) http://www.buxinc.com/index.php
# #
# # - zde je hlavní stránka, kde se vpravo přihlásíte přihlašovacím jménem a
# # heslem a
# # dáte LOGIN.
# #
# # 2) Naskočí Vám vaše osobní stránka. Nahoře v lištách máte VIEW ADS
# # - kam se denně budete dívat a budete tam mít pět až osm řádků (zeleně
# # napsaných).
# #
# # 3) Vždy na jeden kliknete, otevře se Vám okno, kde v levém horním rohu
# # odečítá
# # 30 sekund ...celou tu dobu nesmíte reklamu vypnout, můžete si ji nechat
# # v liště, ale
# # nezavírat křížkem.
# #
# # 4) Po uplynutí 30 sekund se tam zobrazí číslo, například CLICK 4 a a vedle
# # budou čísla,
# # např. (8, 6, 4, 7) a jen kliknete na tu 4 a necháte načíst reklamu
# # (otevře se Vám okno)
# # a zavřete ho křížkem.
# #
# # 5) Za tento krok na Váš učet naskočí 5 USD (více než 80,-- Kč) za jednu
# # reklamu.
# #
# # 6) A takto to uděláte i se zbývajícími reklamami, ale vždy postupně!!! -
# # ne zároveň (najednou)!
# #
# # Abyste si mohli nechat vyplatit svou odměnu, musíte se dostat na výplatní
# # hranici.
# # Výplatní minimum je 5.000,- USD. Pokud však budete mít pod sebou 10 nováčků
# # a sám (sama) budete pravidelně klikat, dostanete se na tuto hranici již za
# # 33 dní.
# # V žádném případě si nezakládejte více uživatelských účtu, každá registrace
# # je kontrolována (z jednoho PC smí být registrován pouze jeden uživatel a
# # porušení pravidel vede ke zrušení Vašeho uživatelského účtu.
# #
# # Důležité je se přihlašovat minimálně 1x týdně.
# #
# #
# # Výplata probíhá pomocí internetové brány pay-pal, stačí se zaregistrovat
# # zde:
# #
# # https://www.alertpay.com/ <https://www.paypal.com/cz>
# #
# # Tam se zaregistrujete a přepošlete si peníze na tento účet a z něj si je pak
# # necháte zaslat k sobě.
# #
# # NIC VÁS TO NESTOJÍ - ANI ČAS ANI PENÍZE, TAK PROČ TO NEZKUSIT !!!
# #
# #
# # S přáním mnoha úspěchů
# # Mgr. Lucie Kolátorovásmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

13.10.2011 21:44
lucky

XXX.XXX.133.26

Mimochodem pro Ty, kteří ze srandy se zaregistrovali ..... jinak mám tam dnes 100 USD ...no tož uvidíme...prdel musí být, né?

Takže jak registrovat další kamarády: po přihlášení máte vpravo v Members Menu a
Your Downline = zde najdete kdo se pod Vás registroval.

A nahoře v záložkách máte Promotion a zde najdete Referral URLS ...tj. onen odkaz, kterým jste dostali doporučení ode mě, to samé si vy můžete zkopírovat a rozeslat s návodem přátelům, kteří by se chtěli přidat.

Jinak jsem se ptala kamarádky, zda opravdu ty peníze dojdou a ona tvrdí, že kamarádovi to opravdu došlo a vzhledem k tomu, že si poplatil dluhy, tak mu věří...tak si to přeberte sami. Já netvrdím, že to funguje..uvěřím sama až mi něco dojde..co víc na to říci..snad jen, že to nic nestojí , jen 10 minut času....

14.10.2011 10:55
bospor

XXX.XXX.239.85

v neděli jedu domůůůůůůsmajlíksmajlík ráno dostanu snídani, kontrolku a fakturu a pomažusmajlík brácha pro mě přijede:-)

16.10.2011 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkIvčo,šťastnou cestu domů:-) a až se pomažeš hned přivítat s koníky,poooořáádně se obleč:-),je tam strašná zima.:-(

16.10.2011 08:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pierot je doma moc hodnej,kam ho člověk přiváže,tam stojí:-),a ani nemusí bejt přivázanej,ale na závodech bych ho přetrhla.:-))

16.10.2011 08:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak jsme se ještě jeli vysmradit ven.:-):-)

16.10.2011 08:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady Jára pouští Fouse,mají to vymakaný.:-)):-)

16.10.2011 08:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTakhle to vypadá,když si dítě zapomene doma rukavice a zebou ho ruce...smajlík

16.10.2011 09:21
lucky

XXX.XXX.133.26

Ivčo, to je super, že jdeš už domů. Hlavně aby se člověk zase jen tak rychle do nemocnice nedostal, že... To já se pořád dokopávám objednat k zubaři a táák se mi nechce... :-(

jo, dneska je tady taky sluníčko, ale včera bylo fakt hnusně, zima, půl dne. K večeru na chvíli to slunko vylezlo, ale asi na dvě hodinky a zase byla tma smajlík

tady jsem včera něco natočila..jak jsem koně pustila do velkého výběhu.... Usa byla včera jako dynamit, ale to je dobře. Hlavně že má holka elán.smajlík

http://www.youtube.com/watch?v=z6XreCHkE3A&feature=share

16.10.2011 15:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady byla včéra taky všude jinovatka,smajlíkuž hold začíná zima,musíme si zvyknout.:-(:-(Ale přes den svítilo krásně sluníčko.smajlíksmajlík

16.10.2011 16:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jarče se včera s Pižďuchem zadařilo,přivezli náádherné 5.místo v super konkurenci.:-):-)

16.10.2011 16:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pierot teda v každé soutěži shodil,ale to nevadí,vždyť není každý den posvícení a jinak šlapal hezky.:-):-)

16.10.2011 16:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Mají se s Pižďuchem docela rádi.:-):-):-)

16.10.2011 16:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady mi Jára předává poukázku,aby s ní nemušela běžet čestný kolečko.:-))

16.10.2011 16:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Hele,jaká byla mlha na parkuru,že Jára je velice špatně vidět na druhý straněsmajlík,ale bylo to i trochu romantický,kdyby teda nebyla taková klendra.:-)):-))
:-|Tady Pižďuch jednu shodil v těch 70/80,ale 80/90 už jeli pěkně čistě a poměrně i rychle.smajlíksmajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=hWyU3Wp22oA

16.10.2011 19:09
lucky

XXX.XXX.133.26

No..romantika...dej pokojsmajlík. Tady byla ráno námraza všude, totálně bílo, všechno je spálené mrazem, kytky v prd... smajlík. Zato koně mají energie na rozdávání, tady jedno pidivideo a druhé tahám nevím jak dlouho, dneska to děsně pomalu leze smajlík. Betty měla látací a cválací....ale jak to bude nahrané, tak to sem hodím...zatím tohle kratší...

http://www.youtube.com/watch?v=RB1T1361bv0

a dneska bude asi zase pořádná kosa...

16.10.2011 20:10
remonek

XXX.XXX.26.38

Ivčo, to je supr, že už z nemocnice pádíš domů, určitě se na koniska strašně těšíš. :-):-)
Lucky já jsem na tom se zabuřem uplně stejně, už asi 4 měsíce se dokopávám k tomu,že se tam aspoň objednám :-)):-))
Samozdřejmě opět velká gratulace Jarče smajlíksmajlík, ta holka je prostě talent a je jen dobře, že v tomhle má doma obrvoskou podporu :-)
My jsme včera s ořema vyrazili na celodenní výlet, byli jsme za kamarády koňáky, naplánovali puťák na příští rok a celkem jsme nejeli 26 km. Počasí jsme měli krásný, tak jsem litovala, že jsme sebou neměli foťák. Ale holky pak ta sranda když jsme navečer všici slejzali u stáje z koní, jsme tam hekali jak starý babky :-)):-)):-))

16.10.2011 22:59
bospor

XXX.XXX.195.231

první cesta vedla ke koním:-)stejskalo se mi moooc:-| už jsou jak medvídci:-)

16.10.2011 23:02
bospor

XXX.XXX.195.231

jarušce moooc gratulujusmajlíksmajlík lepší poukaz na 2 stovky než prstem do oka:-)
baruš poporostla a ztloustla:-):-)

16.10.2011 23:10
bospor

XXX.XXX.195.231

tohle fotila terka když jsem byla pryč:-|

17.10.2011 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíksmajlíkIvčo,paráda,smajlíksmajlíkkoníky máš chlupatý dobře,já myslím,že jim zima nebude.:-):-)Barča je asi nejvíc chlupatá,viď?:-):-)
smajlíksmajlíkLucí,Usina je fakt jak teorpédo:-),ale Benda,to je soudek,ten nepopoběhne,jen žere.:-)):-))
:-):-)Ivčo,budeš učit Barču tahat?:-)
:-):-)Za Jarču moc děkuju,:-):-)tentokrát to umístění bylo fakt dost dobrý,protože tam mezi těmi prvními byly děti,kterým půjčili koně,kteří skáčou 130 a výš,a děti mají perfektně natrénováno,takže jsme vůůbec nedoufalismajlík,že Jára s Pižďuchem se dostanou do dekorovánísmajlík,ale vyšlo to a jsme hlavně moc rádi,že Pižďuch nevyhnul,:-)on teda normálně nevyhýbá,ale když naše madam nepobízí,tak proč by se někam honil,že jo:-)),když to může oběhnout?:-))Tam jsou i ty tréninkový podmínky jiný,oni mají ten povrch s tou geotextiliísmajlík,na tom můžeš skákat prakticky celej rok,to je nádhera,hlavně to nepráší a neklouže to.smajlíksmajlík
:-):-)A kdopak je tohle?:-):-):-)

17.10.2011 07:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíksmajlíkIvčo,máte tam kráásnou travičku ještě,to my už nemáme,je to fakt málo ty 2 heltary na 3 koněsmajlík,ale zase jsem ráda i za to,když vidím,jaký pozemky mají ostatní...:-(:-(

17.10.2011 09:29
madow

XXX.XXX.97.199

ahojky ženy,
tak jsme víkend krásně přežily, ani jsme moc nezmrzly....u nás teda kosa jak v Rusku..... ráno klidně i -5 brrrrr

Jarušce opět moc gratuluji....je opravdu moc šikovná

Ivčíí, kobylenka je nádherná, krásně roste...

nám v sobotu odváželi hnůj tak jsme s koníkama moc nědělaly, jen jsme holky vzaly na kruhovku at se proběhnou
včera Darča zkoušela Zuzanku navlíknout do postroje a chvíli s ní chodila po ohradě....já vypucovala Rozííí, krásně zapletla hřívu a při dlouhý chvíli mě napadlo, že jsem dlouho na ní nejela, tak co mě nenapadlo....vzala vodítko uvázala na ohlávku, "hupsla" na kobylu a že se budeme taky jen tak procházet po ohradě....tak jsme si tak chodily a Rozárka najednou že na kopci je něco krozně zajímavýho, tak si říkám, tak proč ne, tak jsme vyjely kopeček, chvíli jsme tam chodily a pak že půjdeme zase dolů kouknout jak to jde Zuzance, jenže ouvej...panička dostala hrozný strach jak z toho krpálu bez sedla sjede (blondýna, nenapadlo me slést a kobylu odvést) ještě když vím jak Roza vzdy z toho kopce letí když jde domů.....tak jsem jen houkla na Darču, at mě když tak pak příjde lopatou schrábnout.....povolila jsem otěže(vodítko) chytla se hřívy, přimáčkla kolena(divím se, že tam Rozí ted nemá dolíčky) a zavřela oči a děj se vůle Aláhova.....pobídla jsem....Rozíííí šla pomaličku....říkam si to už bude dobrý jenže poslední asi tři metry kopečku začala zrychlovat a zrychlovat až jsme cválaly....brzdily jsme doma o ohradu, kde už jsem teda měla oči otevřené....přežila jsem, ale při nacválání jsem měla namále.....Darča nechápala, prý už mě taky viděla na zemi, já se jen tlemila a říkám...já přežila svůj první cval na Rozárce bez sedla.....smajlík

Holky mají osobní hygienu

17.10.2011 09:36
madow

XXX.XXX.97.199

seníčko....tady Roza vypadá malinká oproti Rozárce

17.10.2011 10:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkNo nekecééj,to je Shadow,viď,ten už je velkej,a šikovnééééj,už se zaučuje v tahu.smajlíksmajlíksmajlík

17.10.2011 10:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,díky moc,:-):-)já Ti taky moc gratuluju k prvnímu cvalu bez sedla z kopce,:-)to jsi dobrá,to já bych asi schastla,:-))s těma mejma kolenama bych se neudržela ani omylemsmajlík,ale já bych spadla na nohy a zbytek bych doběhla.smajlík

17.10.2011 10:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady Jára s Pižďuchem běžej čestný kolečko,ten první koník Lipan to tam tak rozpálil,že to chvílema připomínalo né čestné kolo,ale dostihy,a celou dobu,i když skákal,se příšerně šklebil,ale opravdu takhle šklebit koně při skocích a při běhu jsem ještě nevidělasmajlík,akorát jsem to nenatočila,to se nedalo,když jsem natáčela Járu,oni tam opravdu lítali dost šíleněsmajlíksmajlíkJára to má pěkně pod kontrolou.:-):-):-)

http://www.youtube.com/watch?v=7O6HrhjmAMQ

17.10.2011 11:50
madow

XXX.XXX.97.199

Jooo Jaruško je to on...jen není Schadow ale Scharonek :-))
ale to nevadí, Schadow měl být puvodně :-|

pěkně roste....vdyť už to je kluk velikej je mu vlastně Rok a půl....já si říkala zda není brzo, ale prý na zatahání neeee....teď kluka jednoho čeká i kastrace...už si moc dovoluje na jeho polosestru....a prý je to skokan jak blázen....prý přeskočí ohradu metr a půl bez váhání smajlík

měla jsem radost že mi poslali fotečky, sice nemám třeba jen samotnýho v ohradě, ale nevadí.....

Koukala jsem Jaru zase na tvoje videjka a hrozně se mi líbí to jak Jarča jede na Moruš "barely" šikulky smajlík

17.10.2011 12:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Já věděla,že to zmotám to jméno,ale myslela jsem právě Sharonka.:-):-)
smajlíksmajlíkTý jo,Markét,fakt skáče metr a půl ohradu,jo?smajlíksmajlíkAsi za tou kobylkou,viď.smajlíkNo a kastraci přežije v pohodě a bude moct bejt v ohradě s kobylama bez rozika,určitě bude spokojenější i on sám.:-):-)
:-):-)Díky,Markét,no,právě,mě se taky ta Moruš moc líbí,jak to jedou spolu,:-)zkusím ukecat tátu,jestli by je nevzal tady nedaleko,budou se tam tyhle westernový soutěže jezdit.:-)Ale na druhou stranu se bojím:-|,protože je to na trávě a Moruš nemá podkovy....smajlíksmajlík

17.10.2011 16:47
lucky

XXX.XXX.133.26

Ivčo super, že už jsi doma. Koníci jsou krásně chlupatí, Betty s Bendou mají už taky pořádný kožich a Usa? No ta začíná být více podobná tuleni smajlík.

Jinak Baruška je moc rozkošná a krásně přibrala.

Jaruš, taky jsem koukala na ta videa znova a v té mlze se divím, že jarča našla překážkysmajlík. A to čestné kolečno zvládla skvěle.:-)

No teda cval bez sedla z kopce..brrrr...já to nesnáčím ani v sedle! Zásadně jdu z kopce krokem smajlík

Dneska se musím pochlubit. Jeli jsme pro seno zase Use. Tu minulou kouli jsem celou rozebrala a naházela do seníku, něco už Usa zbaštila, ale trochu a na dnešek jsem byla se známým domluvená, že zajedeme pro další. No jo, jenom on chtěl ať jedu já a já nikdy nejela s vozíkem, fakt ne.smajlík A taky jsem autoškolu dělala před dvěmi lety a jezdím jen našim autemsmajlík, takže byl nezvyk jiné auto, citlivější (i když naše má zase lepší výkon) a ještě s tím vozíkem! A cesta také serpentiny na Krásnou, ale bylo nádherně a byly vidět krásně Beskydy, Lysá hora a tak... smajlíkDojeli jsme na Farmu , kde jsem zaplatila kouli a naložil mi pán nádherné seníčko. A rozjezl a zpátky z kopce..no měla jsem z toho strach, ale zvládla jsem to dobře a prý jsem jela slušně:-)

Doma jsme kouli navalili na dvě palety za stáj a teď se půjdu ještě oblíknout a musím to nějak zadělat plachtou...chci to navázat od střechy za trámy a spustit přes balík..udělá to takový přístřešek. A jsme domluvení, že ve středu nebo ve čtvrtek zajedem ještě pro jednu kouli. Takže bude jedno rozebrané v seníku a dvě koule za stájí a mělo by to vydržet nějakou dobu..docela jsem zvědavá, když to nyní začnu krmit, na jak dlouho teda Use ta koule vydrží. Ale počítám, že když budou za stájí dvě, tak do Vánoc má určitě co baštit a kdyy nafujal sníh, tak má rezervu v seníku.... takže tak do ledna máme snad vystaráno.
Ale seno je fakt krásné.

17.10.2011 20:13
bospor

XXX.XXX.195.231

taky jsem ráda doma:-) hned tu dneska byl kovář a já si sebou musela vzít židličku:-| jsem nemohla vydržet stát:-(
taky jsem měla koně mimo ohradusmajlík samý šoky hned od prvního dne:-)

17.10.2011 20:16
bospor

XXX.XXX.195.231

než jsem opravila oplůtek tak koně žrali seno:-)

18.10.2011 07:44
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí on to nebyl cval z kopce.....ten jsem sjížděla se zataženýma půlkama a pak naposledních asi tří metrech začala zrychlovat a až pak nacválala :-|

18.10.2011 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkJé,to my zase se sedlama to valíme i z kopce,teda né jako tryskem,ale normálně posbíraným cvalíkem z kopce jezdíváme,on je tu takovej táhlej kopeček dlouhej mírnej,tak nahoru taky houpeme a dolů pak taky,páč se nám to nechce jít v krokusmajlík,je to dost dlouhý.:-|Ale bez sedla bych to nedala ani omylem.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkLucí,to jsi dobrá s tím vozíkem,smajlíksmajlíkjá jsem ještě za sebou nic netáhla a tůdle mi Olda zase strkal Tranzitasmajlík,tak jsem s díky odmítla:-|,něják se na to pořád necejtím.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkIvčo,jakšto,že koně byli venku,se asi postrkovali nebo některej neubrzdil,viď,ale to už asi nezjistíš,tak hlavně,že neutekli.:-):-)smajlík

18.10.2011 08:04
madow

XXX.XXX.97.199

Ivčíí tak pokud to jde v sedě tak proč neeee, já kolikrát taky pak u kováře skučím....je fakt že mám kobyl za půl hodiny udělanou, ale to mi bohatě stačí....a ty máš koníků přeci jen víc

hlavně že se koníkům nic nestalo a jsou zase všichni v pořádku doma v ohradě

Jaru, já taky cválám v sedle z kopečka, ale z tohodle bych teda necválala ani v sedle, ale ty mírné taky klidně seběhnu :-|

tady vypadá Roza jak lama smajlík

18.10.2011 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJá taky při strouhání sedím:-)),páč Petr si drží nohy sámsmajlík,tak jen sedím kousek od něj a kecáme.:-)Občas potřebuje pomoct se zadníma,Pierot se u toho houpe jako mišuge,:-))tak to je s ním pocuc teda,:-))to si ho většinou vezme Olda,páč to se nedá mojí silou udržet.smajlíkKdyž ho tu kovával kovář jeden postrší,takovej ale opravdu šikovnej,tak ale ten na něj neměl s tím houpáním nervy,ten vždycky vzal ten pilník a říkal-dostaneš po tý hlavě...smajlíkAle nikdy se ho ani nedotkl:-),to on by neudělal.:-):-):-)

18.10.2011 08:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Jo,holky,představte si,co se mi stalo v těch Hořovicích,jsme odjeli domů po závodě a já si v půli cesty uvědomila,že jsem tam zapomněla Pierotův modrý průkaz,smajlíksmajlíkuž je opravdu člověk starej a blbej,:-))ale paní byla moc hodná a posílá mi ho.smajlík:-)smajlík

18.10.2011 08:49
bospor

XXX.XXX.195.231

ááá já to blbě napsala:-| jen jednoho! koně jsem měla mimo ohradu:-) on myšák je tak trochu zmetek a občas proleze spodní páskou. běhal kolem a chtěl se vrátit, ale to už neumí:-) musím mu otevřít do zahrady a on jde sám a nesnaží se nikam utéct:-)
z kopce chodím zásadně krokem a to i sedlem protože honza by si rozbil hubu i se mnou:-|

18.10.2011 08:53
bospor

XXX.XXX.195.231

jaruško zapomenutej průkaz ti tam mohli nechat do příštích závodů ne? nebo už je konec?
jo a barču zapřahat nebudu. zaprvé má na cokoli dost času a nezapřahám ani klusáky, který to vlastně uměj

18.10.2011 08:58
lucky

XXX.XXX.133.26

No to já mám zase strach z kopce cválat. Kdysi se mi z kopce splašila jedna kobyla a tryskem z kopce a ještě se řítit ke konci, kde byl svah zabiják, to teda fakt bylo na zabití..nevím jak, ale nějak jsem vystoupilasmajlík. Od té doby cválání z kopce prostě nemusím, nedělá mi to dobře. Navíc to bezpečné zrovna není..možná tak hooodně mírný dlouhý svah...to taky neřeším, když to má malý sklon, ale vysloveně větší sklon cválat dolů....brrrr.smajlík

Jaruš, každý je někdy sklerotiksmajlík. Já už si taky někdy připadám úplně blbásmajlík.

Usidlo mi přes noc samozřejmě zkoušelo se dostat pod plachtu. Na jedné straně se ji to povedlo a hned mi tam škubala balík. A to jsem se snažila to tak dobře zadělatsmajlík

Dneska je tady nádherně, ale námraza je všude. Jdu vzít Usu ke koním, vezmu pesany se proběhnout, včera nebyli, protože jsme jeli pro to seno, tak budou štěstím bez sebe, jen cinknou obojkysmajlík. A pak musím do města na schůzku...

18.10.2011 09:00
bospor

XXX.XXX.195.231

jezdí mi sem skoro místní kovář:-) je hodně dobrej a hodnej na koněsmajlík drží si nohy většinou sám, jen předky na skřípání potřebuje přidržet. na zadky mám stoličku, tak si vyrobil podobnou:-) jako všichni je hodně vytíženej a pořád něco hoří, takže děláme vždycky jen tak 3 koně a maže zase dál:-| mě to nijak nevadí. aspoň toho není najednou moc:-|

18.10.2011 09:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Však já nemyslela teď zapřahat Barčusmajlík,ale v budoucnu.:-)
:-)Ivčo,to by nešlo tam ten průkaz nechat do příštích závodů,páč mezitím jsou ještě jedny jinde a pak zase tam.:-)
smajlíkPotřebuju sehnat skokový sedlo na Pierota,ale problém je,že má trojkovou komoru,dvojka je mu úzká,a co takhle koukám po inzerátech,tak jsou všechny sedla s dvojkovou komorou a ty s trojkovou jsou na Moravě...smajlíksmajlík

18.10.2011 09:14
bospor

XXX.XXX.195.231

ahááá tak to je paní hodná, že ho poslalasmajlík
se sedlama jsou jen samý problémy:-) jenže bez nich to je bohužel špatný:-):-) nezbyde ti než se vypravit na výlet:-|

18.10.2011 09:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady dneska námraza nebyla,je tu něják teplejc.smajlíksmajlík
:-(No,jenže jak to udělám,když pojedu na Moravu,abych nemusela to sedlo platit,když nevím,jestli mu bude...smajlíkMám blbou zkušenost,že jak cokoliv zaplatíš,tak už pak lidi to sedlo zpátky chtít nebudou,už je to nezajímá,že sedlo koni nesedí,smajlíkmají prachy v ruce a víc je nezajímá...smajlíkLeda vzít toho člověka do auta,aby jel se mnou a vyzkoušet sedlo a pak ho zase odvézt zpátky...Ale to každej nemůže bejt třeba půl dne pryč...smajlík

18.10.2011 09:30
madow

XXX.XXX.97.199

Jéééé ženský poplach teď volal veterinář že nám jede kastrovat Šohaje......taky dobrej borec, nemohl zavolat včera večer...ted si musím vzít dovolenou půl dne smajlík

18.10.2011 09:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo,to je dobrá akce na poslední chvíli,smajlíkhlavně koník asi nebude hladovej,což by před narkozou měl být,snad se mu nic nestane,držím palce a pak dej vědět,jak to dopadlo.:-):-):-)

18.10.2011 09:35
madow

XXX.XXX.97.199

no právě, já mu to taky říkala, že koně už jsou určitě puštěný venku a dostali ven seno....to se prý nějak zvládne
je fakt, že ted v deset přijede kouknout a přiveze nám uklidnující pastu (jinak pak šohaje nneuspí) a pak že ještě někam jede a přijede kolem druhé a to už šohaje snad uhlídáme aby nežral

18.10.2011 09:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)No,tak aspoň,že tak,ono to hladovění před tou narkozou je děs,my jsme trpěli víc,než Pierot,ten řeeehtal,když jsme procházeli kolem boxu a volal-já jsem tady,copak mě nevidíte,mááááááááám hlaaaad...smajlíksmajlíkRadši jsme tenkrát zalezli a nevystrkovali jsme ani nos,abychom to neslyšeli,smajlíkbylo nám ho strašně líto,jak brečel hlady...smajlíksmajlík

18.10.2011 09:48
madow

XXX.XXX.97.199

pak bude ještě přes zimu sám a pak hurááá s holkama do ohrady....smajlík

18.10.2011 11:04
markemic

XXX.XXX.4.129

Jaruško, ani mi nemluv s tím hladověním..Pes má teď nějakou tu psí podzimní virozu(holt moc psů v Praze na malým místě..), průjmuje, zvrací a já jsem na nervy, protože pes kouká, nerozumí tomu, proč nedostal večeří, snídani...Celej den v práci si říkám, jak tam doma leží, má hlad a nechápe proč:-( ach jo, už aby to bylo zase za náma!

18.10.2011 11:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo chudák pes,tzam je to ještě horší s tím mu nic nedat,když je doma,že jo...smajlíksmajlíkAle je mladej a silnej,tak snad se brzo uzdraví a bude zase baštit,naše Cleule by to normálně nepřežila,kdyby nedostala jednu večeři:-)),kdybys viděla,co ta dokáže vyvádět,když je čas večeře a lidičky zapomněli,to je dílo,smajlíksmajlíkta by člověka ulízala k smrti,takže raději vždycky jdu a dám jí nažrat,protože ona u toho ještě skáče jako koza a člověk je celej oslintanej.smajlíksmajlík

18.10.2011 11:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMarkét,a proč bude ten koník sám přes zimu?smajlíkVždyť po zahojení kastrační rány normálně může mezi koně...:-|

18.10.2011 11:25
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojte, Ivčo, gratuluji že už jsi doma:-) Jaruško, malá Jaruška jak jezdí toho Pižďucha(snad píšu správně), on je asi jednoduchý na ježdění, co? Že ho má na bezudidlový uzdečce...smajlík
Markét, Rozárce svědčí nový domov, co? A už není na prodej?
Lucí, to jsem celkem zvědavá, jak dlouho ti vydrží ty balíky, když jsou tak chutné:-|smajlík
No my jsme celý víkend s Lucinkou někde byly s Punťou. Každý den aspoň 15 km...Nejvíce mi ho bylo líto když jsme přejížděli přes takovou krásnou louku. Koukal tak smutně, jestli si nemůže náhodou utrhnout:-) Ale nepustila jsem ho, protože on jakmile mu to jednou dovolím, trvá dlouho, než zase pochopí, že se pást nesmí....:-| To je sviňák takový, že by si i kleknul, aby mohl žrátsmajlík
Jak se tu bavíte o kastraci, nedávno jsem se na tohle téma bavila s vetem(kvalitním) a ten mi říkal, že se říká, že by měla být hladovka, ale nemusí. Že v praxi kastruje normálně koně na pastvě s plným uspáním. Že se nikdy nic nestalo...smajlík

18.10.2011 11:31
madow

XXX.XXX.97.199

Míšo svědčí moc.....mám z ní radost....a na prodej už vážně není...hrozně se těď změnila.....je to moje zlatíčko a už bych jí nedala

Jaru uvidíme, on to není žádný mladík je mu 12, ale zase jsme ho nechtěly nechat trápit samotnýho v ohradě, vzlášť když jsou tam ted kobyly dvě a říjí se na střídačku on je pak chudák nežere a jen řičí

ale pokud bude hodný tak pujde asi k holkám hned

18.10.2011 11:32
markemic

XXX.XXX.4.65

Taky pevně doufám, že dnes už mu bude líp a budu mu moct nasypat alespoň trošičku k jídlu...Je to hrozný se na ty zvířata dívat, když trpí:-( To věřím, že dělá pomalu kotrmelce ve vzduchu, jak jde o zpoždění se žrádýlkem:-D

18.10.2011 11:35
madow

XXX.XXX.97.199

Pejsek snad bude brzy v pořádku...

18.10.2011 11:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jojo,Míšo,Pižďuch je na ježdění hodnej,sice to není bezudidlová uzdečka klasická,je to hackamore,ale je tak perfektně obalenej ten řemínek beránkem,a Pižďuch je na tom krásně ovladatelnej.Když jsme se ptali trenérky,proč musí mít Pižďuch na závody hackamore,proč nemůže mít normální udidlo,tak říkala,že on na závodech nechce cválat do udidla,osvědčil se na závodech prostě s tímhle hackamore a fakt na tom funguje.:-):-):-)
:-|:-|Míšo,dobře jsi udělala,že jsi nenechala Punťu pást:-),oni to právě dost dobře koně nechápou,jakto,že jednou můžou a desetkrát pak nesmajlík,a pak mají v těch lidech ty koně zmatek a od toho se odvíjí veškerá neposlušnost koně...:-|

18.10.2011 11:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJéé,tak to mám radost,smajlíkže si Rozárku necháš,Markét,to jsem nevěděla,já myslela,že je pořád v prodeji...:-|

18.10.2011 11:58
madow

XXX.XXX.97.199

já to nikde nepublikovala, že si jí nakonec nechám :-|
ale fakt se hrozně změnila a to bych už neměla to srdce

18.10.2011 12:40
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To je dobře Markét, že si jí nechávášsmajlík
Jaruš, já už jsem z tohoto vyléčená, dřív jsem nechávala Punťu napást kdekoliv a kdykoliv chtěl. Ale to se mi nevyplatilo:-( Kdekoliv byla tráva, tak se mi chtěl utrhnout. Vůbec se na mě nesoustředil, při tahu se na louce šprajcl a že nikam nepůjde, dokud si tu trávu neutrhne. Dalo mi dost práce a nervů ho to odnaučit, ale jsem za to ráda, je to hned radost s ním něco dělat:-)
U nás se teď nějak překonilosmajlík Není vyjížďka, abych nepotkala koněsmajlík Zase na jednu stranu jsem ráda, aspoň se Punťa učí na cizí koně:-)
Včera jsem vlezla s Lucinkou ke kobylám do ohrady a moc mě překvapila malá Dorka.:-) Úplně se nám vnucovala, aby jsme s ní něco dělali. Lucince se nastavovala, aby jí hladila. Malá jí chytla za ohlavku a chodila s ní po ohradě. Pak jsme jí vyvedli z ohrady a šli se sní projít a úplně bez problému šla:-| Na to, že je to úplně sirová kobylka, se kterou se nic nedělá a ještě cucá od mámy... Lucka si jí oblíbila, že až prý vyroste, bude s ní skákat přes překážkysmajlík

19.10.2011 07:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,díky,:-):-)já jsem teda taky mnohem radši,když ten cval po tom kolbišti má Jarča pod kontrolou:-),oni ti,co to tam pustěj na plbý koule,si prostě neuvědomujou,že každý koník může jezdci,zejména dětem,vzít ruku a už se pak špatně zastavujou,kor jak viděj,že ostatní před ním to perou,:-(tak když má to děcko nějákýho teplase,kterej se rád proběhne,tak je to jen otázkou času,kdy se něco stane.smajlíksmajlík
:-):-)Míšo,malá Lucinka už má jasno,:-))koukám,co bude dělat,až bude velká,hele,proč by nemohla na tý chlaďasce skákat,tady je pár chlaďasů,co skáčou docela rádi,dost lidu s nima jezdí skákat na Hubertovky a chlaďasové se nenechají zahanbit:-),samozřejmě skáčou jen ty malé překážky pro poníky,ale skáčou.:-):-)
:-)Děvčata,jak je u Vás,tady prší...smajlík

19.10.2011 08:10
madow

XXX.XXX.97.199

DObré ráno kochačky,

tak kastraci jsme zvládli za minutu dvanáct...včera nádherně dnes leje. smajlík

JInak vše proběhlo naprosto v pořádku....jen nám chlapec nechtěl spinkat, tak musel dostat nášup oblbovadla, pak už to bylo jen šmik fik a hotovo.....postavil se, chvíli jsme ho teda museli podpírat.....nožičky mu nechtěli sloužit...a pak už jsem ho provázela a on statečně chodil za mnou.....je to pašák malinkej
Rozárka se pak už nemohla dočkat kdy že jí pustíme za marodem, jenže měla smůlu....Šohaje jsme zavřely do kruhovky a až pak pustily holky....Rozárka hned letěla ke kruhovce pozdravit šohaje a hrozně se divila, proč jí nevítá s jeho řehtáním a údem vstyčeným :-| jen si k ní přišel zafuněli si do nosu, on je tak lehce zařičel a šel si po svým......pak přišla Zuzanka Šohaj si jí chtěl taky očuchat jenže Zuzka po něm chňapla a on vypísknul....tu se ukázalo kdo bude jeho obranář...Rozárka zbystřila a hned letěla kouknout co že mu kdo ubližuje a hned Zuzanku odstrkala dál...jinak naopak Rozárka se právě Zuzky tak nějak bojí..nebo spíš klidí se jí z cesty, protože Zuzka když se jí neco nelíbí tak hned piští a štípe....
ale jinak to bude vše dobrý Rozárka si bude hlídat Šohaje aby mu Zuzanka neubližovala abude kliiiiiiid smajlík

Šohaj po sedalinu....musely jsme hodku před kastrací dát, jinak je to takový Ďáblík že by mu nikdo nepíchl do žíly uspávačku

19.10.2011 08:13
madow

XXX.XXX.97.199

Rozárka si hlídá už valáška

19.10.2011 08:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jéééé,no to jste fakt stihli akorát,smajlíkdneska už by se chudák válel v bahně...:-(
smajlíksmajlíkTak to je dobře,že je koník v pořádku,smajlíksmajlíktaky se mi vždycky uleví,když vše dobře dopadne,člověk se stresuje jako blázen,když má přijít třeba kastrace nebo jednou jsme tu dělali i kýlu u půlročního hřebečka,naštěstí to dobře dopadlo,pozvala jsem si tenkrát doktora z Rakovníka,ten přijel,vše perfektně udělal a nikde nebyly žádné komplikacesmajlík,kdežto známá měla tou dobou kýlu u kobylky,tak si pozvala nějákýho machra z Prahy a když mi pak vyprávěla,co všechno zkusili,jak se jim kobylka budila a mrskala během operacesmajlík a pak ještě ten borec jim tam dal štychy,který se musely po týdnu vytahovatsmajlík,takže další stres pro kobylku,:-(my tam měli stehy,který se po týdnu samy rozpustily a nemuseli jsme hřebečka zase stresovat:-),takže jsem byla ráda,že jsme si vybrali tohoto pana doktora.:-):-)smajlík

19.10.2011 08:42
madow

XXX.XXX.97.199

taky dostal stehy rozpustilky.....nevím jak by mu je pak tahal smajlík

jsem moc ráda, že to dobře dopadlo a hlavně že to má za sebou a bude moc běhat s holkama v klidu v ohradě a ne se stresovat sám v ohrádce

Šohaj se svojí paničkou

19.10.2011 08:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-)Jsou to sympaťáci,oba.:-):-)
:-):-)To víš,že jo,to je nejlepší,co jste pro něj mohli udělat,když není k chovu,tak na co bude mít koule a trpět tím,že je hřebec...smajlíksmajlíkTakhle bude stoprocentně spokojenější s holkama na pastvině společný:-) a nebude se už nervit snahou o připouštění a přítomností kobyl.:-):-)

19.10.2011 09:46
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak mohla by skákat, taky občas něco skočím s chladnokrevníkem, ale většina chlaďasů(co jsem zažila) spíše klacet prošlo, než aby ty nohy zvedli. A jestli bude malá po máměsmajlík(Dorka po Dafné)
Ale na druhou stranu vidím u Punti, když mu postavím kavaletovou řadu na protažení se závěrečným skůčkem(50 cm), tak to skáče s chutí a velkou rezervou:-):-) Vždycky ráda přikládám odkaz na rakouské stránky: http://www.norikersport.at/

Jinak u nás také prší, hnus. Výběh stačil uschnout a teď je tam určitě zase bahno. Příští pátek jedu konečně Hubertasmajlík Už se moc těším:-))
Včera jsem si po několika měsících odpočinula od sekání trávy:-| Chlap potřeboval, abych zajela pro jeho mamku, tak mi za to nasekalsmajlík To jsem měla radost:-|
Jinak ještě jedno vám musím napsat. Už tak půl roku mi špatně šlapal internet. Věčně jsem jezdila k nim do firmy, aby s tím něco udělali a oni mně vždycky řekli, že jsem připojená na starý vysílač a jestli chci, tak ať si zaplatím a oni mě připojí na nový..Ale to jsem odmítala. Nakonec kamarád se zná s majitelem firmy, tak mu všechno řekl a najednou všechno šlape:-) Prý se mi nabourávali nějací lidé do internetusmajlík Tohle vyřešili během hodinky:-)

19.10.2011 09:48
lucky

XXX.XXX.133.26

ahojky!!! Tak gratulace ke kastraci...určitě bude prcek rád, že může být v holkama. Ale skákat možná bude, s tím se smiš. Uvidíš..některý se časem sklidní a některý valach zůstane "blbý" napořád. Třeba Benďa se včera vozil na Betty jako magor a holky na sebe koukaly, jako co s ním mají dělat, že. Usa ho většinou odkopne, ale Bettyna stojí jako osel a Beník cvičísmajlík

Holky, neregistrovali jste se někdo na ty stránky, co jsem tady dávala odkaz pod přezdívkou jirus42 ???

Jinak dneska jedu ještě pro další balík sena, je ještě hezky, ale zítra má už pršet, tak ať to mám doma... No a přes noc mi Usa rozváala provázky a vydolovala díru v balíku smajlík..nenažraná. Děsně ji to chutná a strašně ji to baví, dostávat se pod plachtu.....smajlík

19.10.2011 09:54
bospor

XXX.XXX.195.231

smajlík fakt sympaťáci:-) s tím kastrováním je to velká pravda! škoda, že to nechtějí chápat taky chlapi:-(
než by hřebečka zbavili koulí tak ho radši drží zavřenýho nebo na řetěze a myslí si jak mu dělají dobřesmajlík
tady taky už prší. zatím drobně, ale asi přidá:-|

19.10.2011 09:57
lucky

XXX.XXX.133.26

No přesně..když ví, že to nebude plemeník do chovu, tak na to ho trápit. U psů to třeba nepovažuji za důležité, ale u koní každopádně. Kobyly se přece jen říjí častěji a hřebci zbytečně trpí. Když jsou valaši, mohou jak s hřebcem, tak s kobylou a i když náhodou ji to blbnutí zůstane, tak aspoň nemohou být neplánovaná hříbata, že...

19.10.2011 12:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKoukám,Lucí,že to seno fakt muší bejt něják moc extra dobrý,když se na něj Usina takhle pořád dobývá.smajlíksmajlíkTakhle Ti ten balík moc dlouho fakt nevydrží.:-)):-))
:-):-)No,přesně,aspoň není riziko,že bude nechtěný hříbě,což se i u velký kobyly a malýho poncla může normálně stát,smajlíka i když bude koník i nadále hřebčit,tak už bude líp žrát,podívej se na Bendíka.smajlíksmajlík

20.10.2011 08:31
madow

XXX.XXX.97.199

jééé Míšo, dodatečně přeji všechno nejlepšejší ke svátečku smajlík

Holky myslíte, že se kastrací může koník změnit o 100%

Šohaj jako hřebec...nezvladatelný poník...koousal, když byl na vodítku, člověk za ním vlál jak špinavý prádlo, když už si ho člověk spacifikoval aby teda šel spořádaně na vodítku musel si furt hlídat tu jeho tlamajznu aby se někam nezakousl
vzít ho jen za ohlávku, nemyslitelné...v tu ránu chňapal po rukách a klidně se i stavěl na zadní aby se vytrl smajlík

a teď Šohaj valach....jelikož musí hodně chodit, tak vodíme...Šohaj příjde nechá si připnout vodítko a jde spořádaně vedle mě, nesnaží se mě kousnout ani mě nevláčí po ohradě....výjdeme kopec (ten máme naordinovaný) obejdeme horní ohradu a zase z kopce dolů, vše v naprostém klidu...i když jsou holky zavřené v ohradě před stájí a Rozárka ho volá, tak si zařehtá, ale žádné tahání a otáčení že chce za ní...prostě je fakt jak mílijus....nechápu....třeba to je jen tím, že ho to bolí a ví že mu to pomáhá a pak třeba bude zase zmetek....ale teď opravdu úžasný poníček...smajlík

20.10.2011 08:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMarkét,tohle já nevím,páč my jsme kastrovali vždycky hodný koníky a oni pak i hodní zůstali,takže fakt netuším,jestli je to tou kastrací nebo bolestí,v každým případě se divím,že ho majitelka nedala kastrovat už dávno,když je to takovej lump...smajlík

20.10.2011 08:59
bospor

XXX.XXX.195.231

zatím je to tím že má bolesti. až se zahojí tak se může změnit a nemusí. hodně záleží na tom jak je starý. na mladší to působí líp, ale na každýho to působí jinak. hřebčí chování může doznívat několik týdnů a pak teprv se může změnit

20.10.2011 09:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJo a včéra dorazil ten modrej Pierotovej průkazsmajlík,tak se mi dost ulevilo.:-):-):-)

20.10.2011 09:24
madow

XXX.XXX.97.199

je mu právě už 11....a před tím se nekastroval, protože kamarádka měla ještě jednoho hřebečka (jirčáka) a tak to nebylo třeba teď od května má kobylku a v srpnu jsem ještě do toho přitáhla kobylu já.....a nechtěly jsme kastrovat v letě....stejně by nám ho asi ani vet v létě kvůli mouchám nevykastroval....kéž by byl hodný....teď je fakt zlatý..

20.10.2011 09:25
misamarincova

XXX.XXX.210.251

:-) Děkuji Markét za přání:-)

20.10.2011 09:25
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru, to je dobře že v pořádku průkaz dorazil....a že se hlavně na to přišlo....chudák Pierot byl by bez občanky :-))

20.10.2011 09:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Noo,právě,Markét,ale už na 100 % ho nikde nezapomenu.:-):-)
:-|:-|Teda doufám....:-)):-))

20.10.2011 09:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJá nevím,já bych ho vykastrovala,když se takhle chová,i kdyby byl se dvěma jirčákama,a ti jirčáci by šli taky pod kudlu.smajlík

20.10.2011 09:54
madow

XXX.XXX.97.199

je fakt, že taky zastávám to, že na co mít hřebce, když to není poušťák.......jsem ráda, že jsem i tak nějak zlomila Darču..Rozára by byla schopná si snad i lehnout.....takže je toto vyřešené a bude klid......snad....

21.10.2011 07:29
makki

XXX.XXX.107.70

lucky napsal(a):
máme seno... :-D

tady dnešní lítací koně...... http://www.youtube.com/watch?v=P1MRzhGM5LM

A dneska bude i mrkev smajlíksmajlíksmajlík

21.10.2011 07:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkSeno vypadá krásně,a Benda lítací taky:-),jsem se lekla,že neumí běhat s tím panděrem:-)) a on to umí docela rozpálit.:-):-)

21.10.2011 07:59
madow

XXX.XXX.97.199

Seno vypadá lákavě....Rozárky by taky neodolala, ta se nám pustila i do balíku slámy, před stájí smajlík
Bendík je poníček jak má být.....a lítat teda umí hezky

Nám včera náš čerstvý valášek nevydržel a šel se přes ohradu podívat na holky...měly jsme hrozný strach aby ho holky nekoply nebo něco, ale byl klídek.....jen na Rozu zkusil 2x skočit, ta mu naznačila, že neeeeee a byl klid pak se 3 hodiny spokojeně všichni pásli jako jedno spokojené stádečko smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík