Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2011 11:25
jahudka

XXX.XXX.144.162

mam dotaz, myslíte si že je to opravdu Kentaur?? nikde nemá značení, měl by být 13let starý....děkuji :-)

11.11.2011 11:44
didi

XXX.XXX.203.26

jahudka napsal(a):
mam dotaz, myslíte si že je to opravdu Kentaur?? nikde nemá značení, měl by být 13let starý....děkuji :-)

Přesně toto sedlo používám, jestli je to Kentaur ale nevím...

Pokud je staré 13 let a stále v dobrém stavu, značka to asi bude - otázka jaká :-). To mé je také starší - zbylo ve stáji po kdovíkom před lety a tak jsem si jej na přechodnou dobu přivlastnila.

Je dobré, ale pro mě "znouzectnost", protože mému koni úplně nepasuje - příští měsíc nám přijde sedlo nové, uff :-).

11.11.2011 11:51
jahudka

XXX.XXX.144.162

děkuji...chtěla bych ho koupit, na obsednutí mlaďocha, po pravdě v jakém je stavu vím jen z emailů ..... majitel tvrdí, že je to Kentaur, tak mě jen zajímá jestli to může být pravda.....

11.11.2011 11:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

značková sedla mají vždy označení, nebude to KT...

11.11.2011 12:19
jahudka

XXX.XXX.144.162

takže myslíš nebrat?? jako nelpím na značce, jen nechci sedlo, které bude na prd :-( jako jsou některé Indie....

11.11.2011 12:36
didi

XXX.XXX.203.26

didi napsal(a):
Přesně toto sedlo používám, jestli je to Kentaur ale nevím...

Pokud je staré 13 let a stále v dobrém stavu, značka to asi bude - otázka jaká :-). To mé je také starší - zbylo ve stáji po kdovíkom před lety a tak jsem si jej na přechodnou dobu přivlastnila.

Je dobré, ale pro mě "znouzectnost", protože mému koni úplně nepasuje - příští měsíc nám přijde sedlo nové, uff :-).

Jen upřesním - mému koni nepasuje, ne proto, že by nebylo nějak dobře ušité, ale protože koník je hodně "nekonformní", takže pro něj není vhodné jiné sedlo, než bezkostrové - musela jsem na něj ale našetřit a nemohla si jej pořídit hned. Mám pod tímto sedlem silnou korekční deku. Za sebe můžu říct, že je pro jezdce pohodlné.

Co se týče kvality bych jej ohodnotila velmi kladně - kůži i konstrukci - nikde nic netrčí, všechny spoje hladké, za ty roky utrpělo pouze na barvě- vybledlo. Značku jsem nijak neřešila - "darovanému koní..." :-)

Pokud je za dobru cenu a váš koník je "konfekční" - koupila bych ho. Pokud je dražší, váhala bych - koník se může přesvalit, přibrat a co pak, se sedlem...

11.11.2011 12:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Jahůdko,být Vámi,tak pokud se Vám sedlo líbí a je za dobrej peníz,tak přemluvím současného majitele,aby si udělal 17.11.čas a zajel s tím sedlem a s Vámi přímo do Equiservisu na Rudnou,je tam od půl jedné program přímo pana Hakra o sedlech a sedlání vůbec,a ten Vám na 100 % řekne,jestli se jedná o Kentaura nebo ne.:-)

11.11.2011 12:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

jahudka napsal(a):
takže myslíš nebrat?? jako nelpím na značce, jen nechci sedlo, které bude na prd :-( jako jsou některé Indie....

tak hzáleží co za to chce, pokud to prodává za kentaurácký ceny, jukla bych po jiném...jinak na to obsedání je důležité aby netlačilo a bylo koni pohodlné...což ti značka nemusí zaručit...i značkové sedlo nemusí sedět...

11.11.2011 13:38
jahudka

XXX.XXX.144.162

moc díky všem za rady :))....paní je bohužel z Brna :( sedlo je ve dražbě, takže zatím za 3tis. .....nevím kolik nejvíc za něho dát :-), ale za tu cenu vypadá dobře no....

11.11.2011 13:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAhá,to je daleko,škoda.smajlík

12.11.2011 10:49
kessi

XXX.XXX.106.65

jahudka napsal(a):

je to dost bídná fotka, ale teorreticky by to pilot mohl být, měla jsem ho na A1/1 a kostnaté čt a bylo bezva, kdyby to byl pilot cena by byla úžasná , ale podle téhle fotky těžko říct smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík