mam dotaz, myslíte si že je to opravdu Kentaur?? nikde nemá značení, měl by být 13let starý....děkuji
jahudka
napsal(a):
mam dotaz, myslíte si že je to opravdu Kentaur?? nikde nemá značení, měl by být 13let starý....děkuji
Přesně toto sedlo používám, jestli je to Kentaur ale nevím...
Pokud je staré 13 let a stále v dobrém stavu, značka to asi bude - otázka jaká :-). To mé je také starší - zbylo ve stáji po kdovíkom před lety a tak jsem si jej na přechodnou dobu přivlastnila.
Je dobré, ale pro mě "znouzectnost", protože mému koni úplně nepasuje - příští měsíc nám přijde sedlo nové, uff .
didi
napsal(a):
Přesně toto sedlo používám, jestli je to Kentaur ale nevím...
Pokud je staré 13 let a stále v dobrém stavu, značka to asi bude - otázka jaká :-). To mé je také starší - zbylo ve stáji po kdovíkom před lety a tak jsem si jej na přechodnou dobu přivlastnila.
Je dobré, ale pro mě "znouzectnost", protože mému koni úplně nepasuje - příští měsíc nám přijde sedlo nové, uff .
Jen upřesním - mému koni nepasuje, ne proto, že by nebylo nějak dobře ušité, ale protože koník je hodně "nekonformní", takže pro něj není vhodné jiné sedlo, než bezkostrové - musela jsem na něj ale našetřit a nemohla si jej pořídit hned. Mám pod tímto sedlem silnou korekční deku. Za sebe můžu říct, že je pro jezdce pohodlné.
Co se týče kvality bych jej ohodnotila velmi kladně - kůži i konstrukci - nikde nic netrčí, všechny spoje hladké, za ty roky utrpělo pouze na barvě- vybledlo. Značku jsem nijak neřešila - "darovanému koní..." :-)
Pokud je za dobru cenu a váš koník je "konfekční" - koupila bych ho. Pokud je dražší, váhala bych - koník se může přesvalit, přibrat a co pak, se sedlem...
Jahůdko,být Vámi,tak pokud se Vám sedlo líbí a je za dobrej peníz,tak přemluvím současného majitele,aby si udělal 17.11.čas a zajel s tím sedlem a s Vámi přímo do Equiservisu na Rudnou,je tam od půl jedné program přímo pana Hakra o sedlech a sedlání vůbec,a ten Vám na 100 % řekne,jestli se jedná o Kentaura nebo ne.
jahudka
napsal(a):
takže myslíš nebrat?? jako nelpím na značce, jen nechci sedlo, které bude na prd jako jsou některé Indie....
tak hzáleží co za to chce, pokud to prodává za kentaurácký ceny, jukla bych po jiném...jinak na to obsedání je důležité aby netlačilo a bylo koni pohodlné...což ti značka nemusí zaručit...i značkové sedlo nemusí sedět...
jahudka
napsal(a):
je to dost bídná fotka, ale teorreticky by to pilot mohl být, měla jsem ho na A1/1 a kostnaté čt a bylo bezva, kdyby to byl pilot cena by byla úžasná , ale podle téhle fotky těžko říct