Nevíte někdo o někom z Jeseníku a okolí kdo choval shetlandské poníky okolo roku 2005?? Zjistila jsem, že pán, který si odvezl mnou hledaného poníka (už jsem se tu o něm několikrát zmiňovala "Buck"), ho chtěl jako společníka k shetlandským poníkům
irene
napsal(a):
Nevíte někdo o někom z Jeseníku a okolí kdo choval shetlandské poníky okolo roku 2005?? Zjistila jsem, že pán, který si odvezl mnou hledaného poníka (už jsem se tu o něm několikrát zmiňovala "Buck"), ho chtěl jako společníka k shetlandským poníkům
Jsem z Jeseníku a kousek od našich koní jsou poníci. Podle čeho by se koník poznal od ostatních?
Je jich tam cca 15-17. Mám i pár fotek.
sisi58
napsal(a):
Jsem z Jeseníku a kousek od našich koní jsou poníci. Podle čeho by se koník poznal od ostatních?
Je jich tam cca 15-17. Mám i pár fotek.
On je nezaměnitelný, má na všech čtyřech bílé punčošky a na levé straně má na prdeli bílý flíček, podle toho by ho měl každý poznat, ale to malý puntík, takže z dálky vidět nepůjde. na fotce jde puntík dobře vidět, jinak je to muchař teď by měl mít 11 let
Moc hezký koníček,ale takový tam žádný není.
Většina jsou tmaví hnědáci,jedna hnědka a jedna strakatá kobylka.
sisi58
napsal(a):
Moc hezký koníček,ale takový tam žádný není.
Většina jsou tmaví hnědáci,jedna hnědka a jedna strakatá kobylka.
No on byl prodán někde do jeseníků právě v roce 2005, takže už zas může být někde jinde, ale tohle je moje jediná stopa. Že si ho odvezli dva chlápci z Jeseníků ke svým shetlandským poníkům. Jen chci vědět jestli si ho třeba v té době někdo nevšiml. A nebyl úplně zdravý takže ho měli mít jako společníka. Nebo není tam v okolí nějaký chlápek překupník nebo něco takového?
děkuju moc moc