UTRACENÍ?JATKA?POMOZTE JIM!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2006 21:58

Ahoj přečtěte si prosím tohle!!! Nemůžete jim prosím pomoci? Není téma pro rejpaly, myslím to vážně...

daruji Cervanka - Nabídka - [8.7. 2006] Smazat/Editovat
Pokud ma nekdo zajem o Cervanka-je mu 27 a je ve skvele kondici tak piste na luzit@seznam.cz SPECHA zitra bude utracen
Jméno:Luzit - všechny inzeráty uživatele
Mail: luzitseznam.cz
Telefon: 11111
Lokalita: Pardubice
Cena: 0

POMOZTE SPĚCHÁ - Nabídka - [7.7. 2006] Smazat/Editovat
Kupte si prosím někdo 20 let starou kobylu,nebo půjde na jatka.Je to ryzka,naprosto zdravá,ve výborném stavu.Ozvěte se prosím do pondělí,pak bude pozdě.
Jméno:Bára - všechny inzeráty uživatele
Telefon: 604992238
Lokalita: Královehradecký kraj
Cena: 10 500Kč

8.7.2006 22:58

mili napsal(a):
Ahoj přečtěte si prosím tohle!!! Nemůžete jim prosím pomoci? Není téma pro rejpaly, myslím to vážně...

daruji Cervanka - Nabídka - [8.7. 2006] Smazat/Editovat
Pokud ma nekdo zajem o Cervanka-je mu 27 a je ve skvele kondici tak piste na luzit@seznam.cz SPECHA zitra bude utracen
Jméno:Luzit - všechny inzeráty uživatele
Mail: luzitseznam.cz
Telefon: 11111
Lokalita: Pardubice
Cena: 0

POMOZTE SPĚCHÁ - Nabídka - [7.7. 2006] Smazat/Editovat
Kupte si prosím někdo 20 let starou kobylu,nebo půjde na jatka.Je to ryzka,naprosto zdravá,ve výborném stavu.Ozvěte se prosím do pondělí,pak bude pozdě.
Jméno:Bára - všechny inzeráty uživatele
Telefon: 604992238
Lokalita: Královehradecký kraj
Cena: 10 500Kč

Jen pro upřesnění - majitelka emailu zadaného v inzerátu o červánkovi inzerát nezadávala. červánek podle informací, které na můj dotaz poskytla na eqch, není zadarmo, ale za 10 tisíc a také prý rozhodně není v dobrém stavu.

9.7.2006 08:36

svatka napsal(a):
Jen pro upřesnění - majitelka emailu zadaného v inzerátu o červánkovi inzerát nezadávala. červánek podle informací, které na můj dotaz poskytla na eqch, není zadarmo, ale za 10 tisíc a také prý rozhodně není v dobrém stavu.

co to je za konařku že klidně dnes řekne koně utratím to nechápu

9.7.2006 09:37

jurasek napsal(a):
co to je za konařku že klidně dnes řekne koně utratím to nechápu

Já to taky nechápu, to není koňák ale vrah a navíc si myslím že to tam je z důvodu aby si ho někdo rychle vzal ale...Přeci jen jsem to sem dala, docela se tu občas vyskytují lidi kteří takový koníky schání...A třeba by jim pomohli...

9.7.2006 12:10

mili napsal(a):
Já to taky nechápu, to není koňák ale vrah a navíc si myslím že to tam je z důvodu aby si ho někdo rychle vzal ale...Přeci jen jsem to sem dala, docela se tu občas vyskytují lidi kteří takový koníky schání...A třeba by jim pomohli...

Zkus útulek Bianka ve Dvoře Králové nad Labem mají i své stránky

Přidejte reakci

Přidat smajlík