Ahojky, dneska v noci mi někdo nejspíš odvezl kobylu, protože byl povalenej plot, sama by to nedokázala a hlavně sousedi mají koně, takže kdyby utekla, tak by se pasla u nich. Kdyby někdo z vás ji někde viděl, prosím, kontaktujte mě na tel. 602/356 742. Jsme z okolí Doks ČL.
aisek20
napsal(a):
Ahojky, dneska v noci mi někdo nejspíš odvezl kobylu, protože byl povalenej plot, sama by to nedokázala a hlavně sousedi mají koně, takže kdyby utekla, tak by se pasla u nich. Kdyby někdo z vás ji někde viděl, prosím, kontaktujte mě na tel. 602/356 742. Jsme z okolí Doks ČL.
.
aisek20
napsal(a):
.
aisek20
napsal(a):
.
aisek20
napsal(a):
.
aisek20
napsal(a):
.
aisek20
napsal(a):
A na zadku má tmavě hnědý flíček o velikosti 2cm.
tady to asi vidět nebude, ale je to na pravý strane těsne u ocasu
aisek20
napsal(a):
Já jen doufám, že ten plot povalila ona a někde se courá.
Já si zatím myslím to samé,Ty sice píšeš,že by to sama nedokázala,ale já si myslím,že když se něčeho lekla,tak třeba jen se nechtíc o ten plot opřela a je to už jen otázkou času,kdy plot spadne.Ale Ty ani nehledáš,když sedíš u PC.To já bych sedla na jinýho koně a hledala bych do tmy.
jaruska
napsal(a):
Já si zatím myslím to samé,Ty sice píšeš,že by to sama nedokázala,ale já si myslím,že když se něčeho lekla,tak třeba jen se nechtíc o ten plot opřela a je to už jen otázkou času,kdy plot spadne.Ale Ty ani nehledáš,když sedíš u PC.To já bych sedla na jinýho koně a hledala bych do tmy.
Je fakt krásná.Ale jarka má pravdu bež ji hledat do okolních vesnic a po okolí!!!!
Držím palce.
aisek20
napsal(a):
Doufám, že se kobylka najde. Jinak napiš více podrobností, podle čeho jí poznat (výžeh?). Přeji, aby se brzy našla. Seber partu kamarádů a hledejte. Napiš jak to dopadlo. Držím ti pěsti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

amazonka
napsal(a):
Doufám, že se kobylka najde. Jinak napiš více podrobností, podle čeho jí poznat (výžeh?). Přeji, aby se brzy našla. Seber partu kamarádů a hledejte. Napiš jak to dopadlo. Držím ti pěsti.
Aisku20 hledej! Kobča je super, určitě se jenom něčeho lekla! Vem sousedy s koňma, osedlejte a vyjeďte hledat. Moc na Vás budu myslet a držet pěsti, že jenom utekla a neumí se vrátit!
ettelwen
napsal(a):
jj, držím pěsti ať ji najdete, vemte koně a jeďte ji hledat. určitě bude někde v okolí...
To je strašné jestli ti ji někdo vzal. Tady u nás na zapadě čech se jeden čas stašně stráceli koně skončili někde na jatkách už se nenašli . Pokud ji nenajdeš obvolej všechny jatka v blizkém okolí dej fotky všude kam to půjde na net. kdyby těji třeba vzali ,to tě ale nepřeji ,aby ji popřípadě ten zloděj neprodal. Moc ti přeji ať ji co nejdříve najdeš držím pěsti
aisek20
napsal(a):
Držím Ti pěsti, ať ji najdeš!!! Obvolej jatka, policii, stáje v okolí, klidně i rozvěs po okolí letáky s její fotkou a popisem události, oznam to všude, na equichannel, equus atd.....
cream
napsal(a):
Držím Ti pěsti, ať ji najdeš!!! Obvolej jatka, policii, stáje v okolí, klidně i rozvěs po okolí letáky s její fotkou a popisem události, oznam to všude, na equichannel, equus atd.....
Neboj , snad se najde!!!Nemáš nějaké nové zpávy o nálezu?Jenom aby to jí někdo neukradl ze závisti , nebo horší verze - aby jí prodal na jatkaAle koně se kradou čím dál tom víc , jen doufám že utekla sama od sebe...Dnes mi příbuzná říkala , ať obvážu psovi hlavu mokrým hadrem , jinak že dostane úpal nebo že mu z vedra "rupne v kuli" , tak snad má stín v ohradě.Jinak je prý zvíře schopné kousnout , prostě cokoliv...
Volala jsi policii , objela si ostatní koňáky , sousedy?
Přeju dobrý konec...

alisa
napsal(a):
Neboj , snad se najde!!!Nemáš nějaké nové zpávy o nálezu?Jenom aby to jí někdo neukradl ze závisti , nebo horší verze - aby jí prodal na jatkaAle koně se kradou čím dál tom víc , jen doufám že utekla sama od sebe...Dnes mi příbuzná říkala , ať obvážu psovi hlavu mokrým hadrem , jinak že dostane úpal nebo že mu z vedra "rupne v kuli" , tak snad má stín v ohradě.Jinak je prý zvíře schopné kousnout , prostě cokoliv...
Volala jsi policii , objela si ostatní koňáky , sousedy?
Přeju dobrý konec...
Aisku20 jak to vypadá???
sadzi saj

marky
napsal(a):
Prosím napiš, jestli jste koníka našli nebo ne.
Přesně, napiš prosím jak to dopadlo a jestli si jí našla? Doufám, že ano.

janak
napsal(a):
Tak to jsem strašně moc ráda, že je v pořádku a už doma
Uf, to si mi ulevilo asi i za Tebe!!!! Je to super zpráva!!!
aisek20
napsal(a):
Ahoj, kobyla si jen tak vyrazila na procházku, potvora jedna. Takže je v pohodě, jen se byla vyvenči. Děkuju za podporu.
HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ
a PŘÍŠTĚ NEPODCEŇUJ SCHOPNOSTI SVÉ KOBYLKY A TU OHRADU UDĚLEJTE LEPŠÍ,KOUKÁM,ŽE TAM MÁ JEN TAKOVÝ SLABÝ KULÁČE,TO BY VYRAZILA I KOZA,KDYBY SE O TO CHTĚLA PODRBAT,NATOŽ KŮŇ.
AHOJ,JARKA.
jaruska
napsal(a):
HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ HURÁ
a PŘÍŠTĚ NEPODCEŇUJ SCHOPNOSTI SVÉ KOBYLKY A TU OHRADU UDĚLEJTE LEPŠÍ,KOUKÁM,ŽE TAM MÁ JEN TAKOVÝ SLABÝ KULÁČE,TO BY VYRAZILA I KOZA,KDYBY SE O TO CHTĚLA PODRBAT,NATOŽ KŮŇ.
AHOJ,JARKA.
JJ, máš pravdu, podcenila jsem jeji síly. Jinak ta poslední fotka není z výběhu, je to na jízdárně.