A1/1 x hafling kdo má ??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2012 07:54
zuzka7

XXX.XXX.59.70

našla jsem tu v moderce spojení jako je A1/1 s haflingem.... co na to říkáte... nemáte někdo takové hříbě něbo už koníka doma docela mě to zajímá :-) a vypadají skvěle na fotkách ale kdo ví jaký mají chrakter.. :-D já bych to taky zkusila mám klisnu A1/1 a tu je plemeník hafling poblíž :-) ... chtěla bych hříbátko jen na rekreaci, na čundry.. víc nic..a taky bych chtěla hlavně nižšího koníka moje má 160 KVH tak po tom hyflingovy by hříbátko nemuselo být vysoké....

1.3.2012 10:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)My měli chvilku tuhle Dejzinu,:-):-)šikovný,chodivý zvíře,ale dost se zafixovala na toho žlutýho a když šla ven bez něj,tak to byly dostihy v kroku,:-))ale to samozřejmě nemusí mít každej kůň takhle,že,to je jen otázka toho,že jí to někdo naučil a dovolil,a pak už se s tím těžko něco dělá,když už je starší,smajlíkhlavně ta holka,který bylo v tý době skoro 11 by to nedala,smajlíkpak jsme jí teda vrátili,ale hodně často na ní vzpomínáme:-) teď,kdy Jarča chodí do oddílu,tam by byla úžasná,měla vlohy i pro skákání a jízdárničinu.Byla taková pracovitá chodivá a celkově šikovná.:-):-)Absolutně ničeho se nelekala,Jarča vždycky čekala,že se lekne třeba nějákýho kamane vedle cesty a kdepák,absolutní nezájem.:-)

https://www.ifauna.cz/kone/forum/r/detail/647807/re-westernove-plemena-a-jezdci-kochaci-129

2.3.2012 07:00
zuzka7

XXX.XXX.59.43

jaruska napsal(a):
:-):-)My měli chvilku tuhle Dejzinu,:-):-)šikovný,chodivý zvíře,ale dost se zafixovala na toho žlutýho a když šla ven bez něj,tak to byly dostihy v kroku,:-))ale to samozřejmě nemusí mít každej kůň takhle,že,to je jen otázka toho,že jí to někdo naučil a dovolil,a pak už se s tím těžko něco dělá,když už je starší,smajlíkhlavně ta holka,který bylo v tý době skoro 11 by to nedala,smajlíkpak jsme jí teda vrátili,ale hodně často na ní vzpomínáme:-) teď,kdy Jarča chodí do oddílu,tam by byla úžasná,měla vlohy i pro skákání a jízdárničinu.Byla taková pracovitá chodivá a celkově šikovná.:-):-)Absolutně ničeho se nelekala,Jarča vždycky čekala,že se lekne třeba nějákýho kamane vedle cesty a kdepák,absolutní nezájem.:-)

https://www.ifauna.cz/kone/forum/r/detail/647807/re-westernove-plemena-a-jezdci-kochaci-129

Ahoj... ta je krásná a je to tedy to samé křížení ?? a kolik měří ?a podle tebe má více z A1/1 nebo z haflinga..

2.3.2012 07:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ahoj,no krásná je,i moc hodná na ošetřování byla,měřila tak těch 150,víc ne.Matka byla A 1/1,otec hafling.:-):-)Určitě toho měla víc z tý plňasky,než z haflinga.:-)

4.3.2012 09:22
iveth

XXX.XXX.161.66

No ta se vyvedla, nenapadlo by mě z takového spojní takový pěkný koník:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík