našla jsem tu v moderce spojení jako je A1/1 s haflingem.... co na to říkáte... nemáte někdo takové hříbě něbo už koníka doma docela mě to zajímá :-) a vypadají skvěle na fotkách ale kdo ví jaký mají chrakter.. :-D já bych to taky zkusila mám klisnu A1/1 a tu je plemeník hafling poblíž :-) ... chtěla bych hříbátko jen na rekreaci, na čundry.. víc nic..a taky bych chtěla hlavně nižšího koníka moje má 160 KVH tak po tom hyflingovy by hříbátko nemuselo být vysoké....
![]()
My měli chvilku tuhle Dejzinu,![]()
šikovný,chodivý zvíře,ale dost se zafixovala na toho žlutýho a když šla ven bez něj,tak to byly dostihy v kroku,
ale to samozřejmě nemusí mít každej kůň takhle,že,to je jen otázka toho,že jí to někdo naučil a dovolil,a pak už se s tím těžko něco dělá,když už je starší,
hlavně ta holka,který bylo v tý době skoro 11 by to nedala,
pak jsme jí teda vrátili,ale hodně často na ní vzpomínáme
teď,kdy Jarča chodí do oddílu,tam by byla úžasná,měla vlohy i pro skákání a jízdárničinu.Byla taková pracovitá chodivá a celkově šikovná.![]()
Absolutně ničeho se nelekala,Jarča vždycky čekala,že se lekne třeba nějákýho kamane vedle cesty a kdepák,absolutní nezájem.![]()
https://www.ifauna.cz/kone/forum/r/detail/647807/re-westernove-plemena-a-jezdci-kochaci-129
jaruska
napsal(a):
![]()
My měli chvilku tuhle Dejzinu,![]()
šikovný,chodivý zvíře,ale dost se zafixovala na toho žlutýho a když šla ven bez něj,tak to byly dostihy v kroku,
ale to samozřejmě nemusí mít každej kůň takhle,že,to je jen otázka toho,že jí to někdo naučil a dovolil,a pak už se s tím těžko něco dělá,když už je starší,
hlavně ta holka,který bylo v tý době skoro 11 by to nedala,
pak jsme jí teda vrátili,ale hodně často na ní vzpomínáme
teď,kdy Jarča chodí do oddílu,tam by byla úžasná,měla vlohy i pro skákání a jízdárničinu.Byla taková pracovitá chodivá a celkově šikovná.![]()
Absolutně ničeho se nelekala,Jarča vždycky čekala,že se lekne třeba nějákýho kamane vedle cesty a kdepák,absolutní nezájem.![]()
https://www.ifauna.cz/kone/forum/r/detail/647807/re-westernove-plemena-a-jezdci-kochaci-129
Ahoj... ta je krásná a je to tedy to samé křížení ?? a kolik měří ?a podle tebe má více z A1/1 nebo z haflinga..