STRASSER / VYDRA ( samolepka )

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2012 11:41
sabina

XXX.XXX.60.81

Kdyby měl někdo zájem....máme super samolepku :-)

14.3.2012 11:46
thesis

XXX.XXX.151.2

Doost dobré, to bych si klidně nalepila na auto smajlíksmajlík, za kolik budou ty nálepky?

14.3.2012 11:53
sabina

XXX.XXX.60.81

thesis napsal(a):
Doost dobré, to bych si klidně nalepila na auto smajlíksmajlík, za kolik budou ty nálepky?

počítám za 60,- Jinak je plánuju s UV laminací, takže by měly nějakej rok vydržet! Velikost standard 15c, průměr. Kdyby chtěl někdo větší či menší, stačí napsat

Objednávky sem: SABINKA.CAT@seznam.cz

14.3.2012 12:34
thesis

XXX.XXX.151.2

Potřebuju takovou co vydrží na dešti atd, nehodlám to tam mít týden než zmokne ale ať se vozí jak dlouho to půjde. Pak objednávám :-)

14.3.2012 12:44
sabina

XXX.XXX.60.81

thesis napsal(a):
Potřebuju takovou co vydrží na dešti atd, nehodlám to tam mít týden než zmokne ale ať se vozí jak dlouho to půjde. Pak objednávám :-)

Mám přesně takovou bez laminace na autě už skoro dva roky. ( Fotku svého psa s koněm ) A drží dodnes. :-)Jen vybledla. Díky sluníčku. Ale když tam bude daná UV - blednou nebude!
Ok, písni mi Emaila. Adresu atd. Jakmile vytvoříme, pošleme poštou

14.3.2012 14:55
kapka

XXX.XXX.224.2

asi jsem dost proti tomu, ale jestly opravdu vydrží na autě tak si taky pak jednu obědnám, jen chci záruku, že za týden se neodlepí...smajlík

14.3.2012 14:58
sabina

XXX.XXX.60.81

kapka napsal(a):
asi jsem dost proti tomu, ale jestly opravdu vydrží na autě tak si taky pak jednu obědnám, jen chci záruku, že za týden se neodlepí...smajlík

:-)) neodlepí!!! Tyhle ,,blbůstky,, si dělám i sama pro sebe. I pro známé. Jak řikám dva roky i bez laminace drží na autě jak přikovaná. Negarážovaném, a myčkou umývaném. Nemějte strach!

14.3.2012 15:10
blondy1

XXX.XXX.251.215

Samolepka je super, chtěla jsem se zeptat neděláte taky písmo nadpisy co se pak dají lepit na auto na lamino a tak ?

14.3.2012 15:12
kapka

XXX.XXX.224.2

sabina napsal(a):
:-)) neodlepí!!! Tyhle ,,blbůstky,, si dělám i sama pro sebe. I pro známé. Jak řikám dva roky i bez laminace drží na autě jak přikovaná. Negarážovaném, a myčkou umývaném. Nemějte strach!

dobře, tak tedy jednu vezmu :-) kdy asi tak budou?

14.3.2012 15:19
sabina

XXX.XXX.60.81

blondy1 napsal(a):
Samolepka je super, chtěla jsem se zeptat neděláte taky písmo nadpisy co se pak dají lepit na auto na lamino a tak ?

Děláme s přítelem komplet reklamu. Jak polepy aut, tak cokoliv takového. Řezanou grafiku i tisk na sítotisku....Stačí písnout do emailu, co by jste si představovali. Proberem to!

14.3.2012 15:20
sabina

XXX.XXX.60.81

kapka napsal(a):
dobře, tak tedy jednu vezmu :-) kdy asi tak budou?

Počítám že do týdne. Netušila jsem že by opravdu někdo chtěl. Tak sem si objednala matroš. Písněte mi do emailu všechny info o adrese a kolik kusů. Díky

14.3.2012 16:27
delieght

XXX.XXX.63.82

Dobrej nápad! :-) jak pravdivé...
Mít auto, neváhám a kupuju!

14.3.2012 19:12
sabina

XXX.XXX.60.81

Pokud jste mi nepísli ještě adresu pokud chcete nálepku, Tak písněte. A´t vim, kdo už je v seznamu :-)
Díky

14.3.2012 20:13
thesis

XXX.XXX.151.2

Napíšu mail zítra :-)

14.3.2012 20:17
sabina

XXX.XXX.60.81

thesis napsal(a):
Napíšu mail zítra :-)

Fajn, já jen abych měla přehled. Děkuji:-)

15.3.2012 09:43
cucana

XXX.XXX.0.36

Už jsem poslala objednávku na maila :) :-)

16.3.2012 08:50
rezi

XXX.XXX.43.235

chapu vase rozhorceni, ale pomuze vam to v necem, ze si vylepite tuto samolepku? desim se lidskych povah: kam vitr tam plast. nejdrive idol nosme na ramenou, posleze na hranici s nim. pridejme se k davu.

at chci nechci jeho myslenka kopytni kliniky byla zajimava, skoda ze ne nezaujata. nektere veci, ktere obhajuje prijmam. ale nesouhlasim s jakou mirou - provedenim. myslim, ze lidem nedoslo ze se vetsinou inspiruji divokymi konmi z pomerne suchych oblasti. a neberou na zretel nase moznosti bohatych travin atd. co polodivoci kone z camarque? zijici v deltach, jejich kopyta jsou velka adaptovana na mokriny. problematika je siroka a kdo se v ni plne vyzna? presto ledy se hybou.

16.3.2012 09:17
sabina

XXX.XXX.60.81

Podle mě je to na místě. Jsou lidi co za rohem frflaj, držkujou jak ten či onen je blbý, ale aby zvedly odvahu a řekly to veřejně, či jemu do očí to ne. Mnoho lidí se k Vydrovi podívat nepojede, a tuhle metodu neuznává, jelikož při ní teče krev. Tak proč to nevyjádřit takhle. Široké okolí to pochopí a bude to vrát na vědomí.

Jen se z toho někdo snaží dělat boj podkova versus bosé nohy. Což ale není o tom. V tom případě si i já nalepím samolepku na auto a kdybych měla tu čest V V potkat, osobně mu pár slov řeknu. Holt není pro mě tak důležitej člověk abych se drcala autem říct mu to k ,,ležícím,, koním na farmu.

16.3.2012 09:18
sabina

XXX.XXX.60.81

Podle mě je to na místě. Jsou lidi co za rohem frflaj, držkujou jak ten či onen je blbý, ale aby zvedly odvahu a řekly to veřejně, či jemu do očí to ne. Mnoho lidí se k Vydrovi podívat nepojede, a tuhle metodu neuznává, jelikož při ní teče krev. Tak proč to nevyjádřit takhle. Široké okolí to pochopí a bude to brát na vědomí.

Jen se z toho někdo snaží dělat boj podkova versus bosé nohy. Což ale není o tom. V tom případě si i já nalepím samolepku na auto a kdybych měla tu čest pana V V potkat, či paní Strr. osobně jim pár slov řeknu. Holt nejsou pro mě tak důležití lidi, abych se drcala autem říct jim to k ,,ležícím,, koním na farmu.

16.3.2012 09:18
nutelka

XXX.XXX.211.226

Mně to přijde lidsky velmi nevkusné (byť jde po grafické stránce velmi pěkný výrobek). Nevím, zda z toho v současné době mohou hlavní iniciáotoři mít radost. Asi by se mi hodně špatně spalo, kdybych měla na svědomí tak nenávistně pojatou kampaň. Koně mám bosého, strouhaného udržovacím strasser trimem. Jediná rozumná věc - více se k tomu nevyjadřovat.

16.3.2012 09:44
kathey

XXX.XXX.52.63

nutelka napsal(a):
Mně to přijde lidsky velmi nevkusné (byť jde po grafické stránce velmi pěkný výrobek). Nevím, zda z toho v současné době mohou hlavní iniciáotoři mít radost. Asi by se mi hodně špatně spalo, kdybych měla na svědomí tak nenávistně pojatou kampaň. Koně mám bosého, strouhaného udržovacím strasser trimem. Jediná rozumná věc - více se k tomu nevyjadřovat.

Nenávistně? Ať si Vydra pro mne za mne pižlá co chce jak chce, ale dotace 5 mil. defacto na týrání zvířat, to už je docela silné kafe, nemyslíš?

16.3.2012 10:10
sabina

XXX.XXX.60.81

Ať si Vydra svoje koně ku..ví jak a čím chce. Ale nenutí to jiným a netvrdí že veterináři a kopytáři, či kováři jsou blbci, jelikož to dělají po staletí blbě.
A hlavně, aby to nenutil nikomu s tím že není jiné východisko než aby koně kulhali, protože jedině pak budou zdraví !!! Trochu postrádá logiku nemyslíte?

Kdo chce, samolepku si vylepí. Já ji nikomu nenutím - jen ukazuju že možnost tady je. Ukázat že sem nespokojen.

16.3.2012 11:12
cucana

XXX.XXX.0.36

nutelka napsal(a):

Nechápu co je na tom nevkusného. V 89 se taky nosila trikolora na oděvu, která naznačovala nějaké smyšlení, tak proč ne nálepku? A jestli mají hlavní iniciátoři radost nebo ne, je myslím celkem jedno. Stále si neuvědomujete, že tato metoda je v jiných zemích ZAKÁZÁNA!!! Myslím, si že své opodstatění v případě koně s hodně špatnými kopyty mít bude, kdy se provede razantní vystrouhání a nechá se kopyto krásně dorůst, ale je otázka kdo z normálních konáku do toho pujde? Já bych raději volila tu léty prověřenou metodu, strouhat pomalu a počástech než se kopyto řádně uzdraví. Ale strouhat stylem hlavního propagátora této metody, kdy koně jsou rádi, že vůbec stojí...? Ať si každý dělá co chce, kupírovaní ocasů a uší psů je taky zakázano a lidé to dělají dodnes, ale nikdo to nepropaguje veřejně a nikdo na to nedostává dotaci od státu. Takže pokud si frau Strasser a pan Vydra myslí, že kun který kulhá x let je OK, at si klidně przní koně dál, ale nelezou s tím na veřejnost. Stejně jak Vám nikdo nebude vyvracet to jak strouháte svého koně, to je Vaše věc, i kdyby se tato metoda zakázala stejně ji budete dělat dál. A já nesouhlasím s veřejným prosazováním této metody u nás, a jsem pro zákaz takových praktik, tudíž si nálepku ráda nalepím, a nepovažuji to za nevkus. :-)

16.3.2012 11:48
nikus

XXX.XXX.92.254

notak lidi... diskuzí o Vydrovy a Strasser tu je mraky, tak si vylívejte své pocity tam. Propro, nikdo vás nenutí si samolepku kupovat ne ;) mimo jiné - když už vás to tak pobuřuje, jak jste veřejně vystoupili např. proti kampani s Antiparoubkem? :-)

19.3.2012 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

No a mě to přijde trefné...píchl si do vosího hnízda tak ať si tu slávu teď užije...dotace na něco co je ve světě považováno za týrání???...a to co předvedl v televizi mluvilo za vše...takže já si klidně taky nálepku koupím, vyjadřuji s tím svůj nesouhlas!

anik

19.3.2012 19:01
anik

XXX.XXX.43.113

nemate nekdo odkaz na ten rozhovor s panem Vydrou?Pry to vysilali uz i v televizi,ale ja na televizni noviny nekoukam..

19.3.2012 19:54
cucana

XXX.XXX.49.253

anik napsal(a):
nemate nekdo odkaz na ten rozhovor s panem Vydrou?Pry to vysilali uz i v televizi,ale ja na televizni noviny nekoukam..

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/212452801240011/video/

31.3.2012 13:27
blondy1

XXX.XXX.251.215

Nevíte jak komunikovat s panem Vydrou ? Docela bych se ho na pár věcí ráda zeptala a docela by mně zajímalo , jak by se mu pracovalo a koníkovi taky na boso v lese s kládama za zadkem. Zajímal by mně jeho názor

31.3.2012 16:41
topitka

XXX.XXX.144.137

Mě se nápad líbí - veřejné projevení nesouhlasu. Kdo se cítí pobouřen a tuto metodu pana Vydry podporuje, ať si klidně vylepí nálepku stop podkovám...

31.3.2012 17:24
alfi pav

XXX.XXX.230.254

cucana napsal(a):
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/212452801240011/video/

Ta reportaz je des.

Kobylu mam taky bosou a strouham si ji sama za obcasneho dozoru odbornika. Ani jednou mi po uprave kopyt nekulhala. Muj odborny dozor mi rekl, ze zakladem strouhani kopyt je fakt, ze kun po strouhani nema chodit hur nez pred nim, ale vzdy bud stejne nebo lepe.

Priznam, ze si kobcu delam cca 2 roky takze za odbornika se v zadnem pripade nepovazuji, ale i me osobne tezce vydesily ty kopyta Vydrovych koni, ktere jsou videt v reportazi. Nedivim se, ze ti jeho kone v zaberech porad lezi a nechteji se zvedat, zjevne pochopili jediny zpusob jak ulevit noham od bolesti... Ten hucul je naprosta katastrofa.

Jak pan Vydra rikal, ze nam (ostatnim konakum) je jedno, jestli jsou kone zdravi, hlavne ze behaji a ze nam je jedno kolika let se nasi kone doziji tak me napadla hodne blba myslenka, ze nakonec ti chudaci Vydrovi kone budou prvnim v cechach od pocatku temer vedecky dokumentovanym neuspechem strasser trimu. Jak dlouho bude telum jeho koni trvat, nez prestanou odolavat tomu, co s nimi strasser trim dela a vzdaji to? Kolika let se mu ti kone v tomhle stavu doziji? Pan Vydra taky prozre, ale az se tak stane, tak bude pro jeho chudaky kone pozde.

Galileo, ktereho tak vehementne Vydra cituje v zaveru reportaze, mel svoje tvrzeni podlozene overitelnymi vedeckymi vypocty. Tady u teto "jeho" metody to vedecke overeni totalne chybi. Vydrovo prirovnavani se k vedci takoveho formatu, jakym Galileo ve sve dobe byl, je jeho bohapustou urazkou, pri ktere se zmineny fyzik, astronom a filozof urcite obraci v hrobe.

31.3.2012 19:11
iveth

XXX.XXX.161.66

Do ted mi tu jezdil kopytář, který mi na kobyle dělal metodu strasser, ja to nevěděla, jen jsem na něj slyšela chválu, tak jsem si ho pozvala, protože kobyla má hodně špatný kopyta, no šílenost, popraskaný jako blázen, hlavně to jedno kopyto a celkove kopyta hodně křivý, stáčeli se dovnitř, že je to až špatný na klouby....kopytář mi sem jezdí každý měsíc, řekl mi, že bude blbě našlapovat, že ji jednu stranu musí vzít víc, špatně vůbec nenašlapovala, šla krásně svižně a s chutí do pohybu i po betoně, na sněhu při strouhání jsem si všimla trošku krve,ale to malinko...nic hrozného, po další návštěvě se tohle neopakovalo, kopyta dost srovnal, nejsou tak křívá jako předtím a praskliny zmizely, až ted nedávno jsem zjistila, že dělá metodu strasser, normálně kdybych to věděla, že tu metodu dělá, tak si ho sem ani náhodou nepozvu, ale ted když vidím jak se kopyta lepší, tak proti tomu nic nemám...kobyla nechodí jako baletka, je živá, temperamentní a stále chut jít dopředu....šli jsme i 40km vyjíždku a to jsem ji musela držet i na štěrkové cestě, aby šla pomaleji...klasická naše stíhačka a tahle metoda ji nepoznamenala, čím to asi bude....vůbec ted ničemu nerozumím a kvůli tomuhle povyku tady, jen kdyby ten kopytář byl levnější...slušná pálka za strouhání,ale když mě tady žádnej takhle dohromady kopyta kobyle nedal.....

31.3.2012 22:05
cucana

XXX.XXX.49.254

iveth napsal(a):
Do ted mi tu jezdil kopytář, který mi na kobyle dělal metodu strasser, ja to nevěděla, jen jsem na něj slyšela chválu, tak jsem si ho pozvala, protože kobyla má hodně špatný kopyta, no šílenost, popraskaný jako blázen, hlavně to jedno kopyto a celkove kopyta hodně křivý, stáčeli se dovnitř, že je to až špatný na klouby....kopytář mi sem jezdí každý měsíc, řekl mi, že bude blbě našlapovat, že ji jednu stranu musí vzít víc, špatně vůbec nenašlapovala, šla krásně svižně a s chutí do pohybu i po betoně, na sněhu při strouhání jsem si všimla trošku krve,ale to malinko...nic hrozného, po další návštěvě se tohle neopakovalo, kopyta dost srovnal, nejsou tak křívá jako předtím a praskliny zmizely, až ted nedávno jsem zjistila, že dělá metodu strasser, normálně kdybych to věděla, že tu metodu dělá, tak si ho sem ani náhodou nepozvu, ale ted když vidím jak se kopyta lepší, tak proti tomu nic nemám...kobyla nechodí jako baletka, je živá, temperamentní a stále chut jít dopředu....šli jsme i 40km vyjíždku a to jsem ji musela držet i na štěrkové cestě, aby šla pomaleji...klasická naše stíhačka a tahle metoda ji nepoznamenala, čím to asi bude....vůbec ted ničemu nerozumím a kvůli tomuhle povyku tady, jen kdyby ten kopytář byl levnější...slušná pálka za strouhání,ale když mě tady žádnej takhle dohromady kopyta kobyle nedal.....

Mě by jen zajímalo kdo tu medotu pochopil správně a kdo špatně. Jestli pan Vydra ji pochopil správně tak jak ji učí frau Strasser, nebo ji pochopil špatně. Nebo naopak Váš kopytář ji pochopil špatně a strouhá takzvaně s rozumem, nebo ji pochopil správně a tak má vypadat. Ale vzhledem k tomu, že paní Strasser jezdí k panu Vydrovi pravidelně a vidí jak jeho koně chodí, tak asi všichni co ji praktikují a koně chodí normálně ji pochopili "špatně" respektive přemýšlejí o tom co dělají. A to bude pravděpodobně i případ Vašeho kopytáře. smajlík Pokud to shrnu, kopyta by se měla upravovat tak, aby pomohla koni a ne aby byl chromý, a je jedno jestli to je metoda strasser nebo to dělá nějaký trotl co neumí strouhat. smajlík

31.3.2012 23:45
iveth

XXX.XXX.161.66

cucana napsal(a):
Mě by jen zajímalo kdo tu medotu pochopil správně a kdo špatně. Jestli pan Vydra ji pochopil správně tak jak ji učí frau Strasser, nebo ji pochopil špatně. Nebo naopak Váš kopytář ji pochopil špatně a strouhá takzvaně s rozumem, nebo ji pochopil správně a tak má vypadat. Ale vzhledem k tomu, že paní Strasser jezdí k panu Vydrovi pravidelně a vidí jak jeho koně chodí, tak asi všichni co ji praktikují a koně chodí normálně ji pochopili "špatně" respektive přemýšlejí o tom co dělají. A to bude pravděpodobně i případ Vašeho kopytáře. smajlík Pokud to shrnu, kopyta by se měla upravovat tak, aby pomohla koni a ne aby byl chromý, a je jedno jestli to je metoda strasser nebo to dělá nějaký trotl co neumí strouhat. smajlík

Taky si říkám, ale zas jsem vydrovo koně na vlastní oči neviděla, tak nemůžu posoudit a že byl v televizi?? Tam se dá skreslit cokoliv:):)

1.4.2012 01:31
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

alfi pav napsal(a):
Ta reportaz je des.

Kobylu mam taky bosou a strouham si ji sama za obcasneho dozoru odbornika. Ani jednou mi po uprave kopyt nekulhala. Muj odborny dozor mi rekl, ze zakladem strouhani kopyt je fakt, ze kun po strouhani nema chodit hur nez pred nim, ale vzdy bud stejne nebo lepe.

Priznam, ze si kobcu delam cca 2 roky takze za odbornika se v zadnem pripade nepovazuji, ale i me osobne tezce vydesily ty kopyta Vydrovych koni, ktere jsou videt v reportazi. Nedivim se, ze ti jeho kone v zaberech porad lezi a nechteji se zvedat, zjevne pochopili jediny zpusob jak ulevit noham od bolesti... Ten hucul je naprosta katastrofa.

Jak pan Vydra rikal, ze nam (ostatnim konakum) je jedno, jestli jsou kone zdravi, hlavne ze behaji a ze nam je jedno kolika let se nasi kone doziji tak me napadla hodne blba myslenka, ze nakonec ti chudaci Vydrovi kone budou prvnim v cechach od pocatku temer vedecky dokumentovanym neuspechem strasser trimu. Jak dlouho bude telum jeho koni trvat, nez prestanou odolavat tomu, co s nimi strasser trim dela a vzdaji to? Kolika let se mu ti kone v tomhle stavu doziji? Pan Vydra taky prozre, ale az se tak stane, tak bude pro jeho chudaky kone pozde.

Galileo, ktereho tak vehementne Vydra cituje v zaveru reportaze, mel svoje tvrzeni podlozene overitelnymi vedeckymi vypocty. Tady u teto "jeho" metody to vedecke overeni totalne chybi. Vydrovo prirovnavani se k vedci takoveho formatu, jakym Galileo ve sve dobe byl, je jeho bohapustou urazkou, pri ktere se zmineny fyzik, astronom a filozof urcite obraci v hrobe.

Krásně vyjádřeno, naprostý souhlassmajlík

31.7.2012 13:18
lenoska

XXX.XXX.98.202

Moc by mě zajímalo, kdo z vás mluvil s paní Strasser nebo s panem Vydrou. Reportáž se dá sestříhat k obrazu, jaký chce veřejnost slyšet. Házet špínu a nic nevědět dokáže každý, ale vzdělávat se jen hrstka. Je mi z vás špatně.

1.8.2012 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

lenoska napsal(a):
Moc by mě zajímalo, kdo z vás mluvil s paní Strasser nebo s panem Vydrou. Reportáž se dá sestříhat k obrazu, jaký chce veřejnost slyšet. Házet špínu a nic nevědět dokáže každý, ale vzdělávat se jen hrstka. Je mi z vás špatně.

to jistě slova se dají sestříhat, ovšem ty kulhající koně ne...každý ať si volí jak chce ale tuhle hysterii si započali oni sami...

1.8.2012 14:45
bonita

XXX.XXX.47.42

ja som zprvu ani velmi nedavala pozor, kto co v reportazi hovori, ale tie kone, ako bolestivo naslapuju, priam som citila bolest za nich, tak z toho som si teda JA urobila obraz o tzv metode:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík