alisa
napsal(a):
Na nemoderce jsme se nějak začali bavit o postavách (viz 17") a tak sem vkládejte fotky svojí postavyVím že mě za to asi ukamenujete , ale co musí koníci denně tahat na svích hřbetech?
Tak já začnu...
Měřím 168 a vážím 48.Zadek mám normální.Posedlí používám 16" a někdy 17"
Tady fotka mě a kousek mojí kámoškyNedivte se ,že vypadám na 3 metry
Kámoška měří necelých 150
alisa
napsal(a):
Tak já začnu...
Měřím 168 a vážím 48.Zadek mám normální.Posedlí používám 16" a někdy 17"
Tady fotka mě a kousek mojí kámoškyNedivte se ,že vypadám na 3 metry
Kámoška měří necelých 150
No vidíš,vyapadáš úplně normálně,nevypadá,že bys měla nějakou hroznou podváhu.Jinak já jsem ta,která to navrhla.Jsem zvědavá,co nám tady na to řeknou.Fotku sem dám do hodinky.Neumím to naskenovat,tak musím počkat,až přijde přítel.
trajekt
napsal(a):
No vidíš,vyapadáš úplně normálně,nevypadá,že bys měla nějakou hroznou podváhu.Jinak já jsem ta,která to navrhla.Jsem zvědavá,co nám tady na to řeknou.Fotku sem dám do hodinky.Neumím to naskenovat,tak musím počkat,až přijde přítel.
Tak já Měřím 165cm a vážím 50Kg.Posedlí mám 16,protože jsem koupila kobylku i se sedlem,ale asi bych potřebovala větší.Mám trochu větší zadek.
trajekt
napsal(a):
Tak já Měřím 165cm a vážím 50Kg.Posedlí mám 16,protože jsem koupila kobylku i se sedlem,ale asi bych potřebovala větší.Mám trochu větší zadek.
A tady ten zadek.Sice blondýna,ale pořád jsem to já a moje kobylka.Tam nahoře jsem s dcerou
alisa
napsal(a):
Ááááá koukám , že jste byli na představení v Šiklově Mlýně , že?
Jo jo,byly jsme tam 2x,bylo to fakt bezva.To představení fakt paráda,žádní amatéři.Nevíš náhodou,jestli to představení mají každý rok stejné,nebo hrají pokaždé něco jiného?My jsme tam sice byly 2 x,ale v jeden rok,takže to bylo stejné.Ale perfektní atmosféra.Ahoj
trajekt
napsal(a):
Jo jo,byly jsme tam 2x,bylo to fakt bezva.To představení fakt paráda,žádní amatéři.Nevíš náhodou,jestli to představení mají každý rok stejné,nebo hrají pokaždé něco jiného?My jsme tam sice byly 2 x,ale v jeden rok,takže to bylo stejné.Ale perfektní atmosféra.Ahoj
no, bohuzel je to vetsinou stejne. Byla jsem tam dva roky po sobe na ohnive show a na dni koni a akce dole na divadle byla vzdy temer stejna. Prijde mi to trochu skoda, na to ze nekteri se tam radi vraceji kazdy rok. Letos se ale opet chystam na ohnovou show. I kdyz minuly rok byla slabsi nez predminuly rok..
hanzy
napsal(a):
no, bohuzel je to vetsinou stejne. Byla jsem tam dva roky po sobe na ohnive show a na dni koni a akce dole na divadle byla vzdy temer stejna. Prijde mi to trochu skoda, na to ze nekteri se tam radi vraceji kazdy rok. Letos se ale opet chystam na ohnovou show. I kdyz minuly rok byla slabsi nez predminuly rok..
mejch skoro 60kg..
hanzy
napsal(a):
No to je fakt škoda.Na té noční ohnové show jsem nebyla,tak se tam zajedu ještš jednou podívat a potom se poohlídnu zase jinde.Tady dávám kousek mé postavy afotku ze Šik.Mlýna s dravcema.Malé se to strašně líbilo a nechtěla jim to káně vrátit.
trajekt
napsal(a):
No to je fakt škoda.Na té noční ohnové show jsem nebyla,tak se tam zajedu ještš jednou podívat a potom se poohlídnu zase jinde.Tady dávám kousek mé postavy afotku ze Šik.Mlýna s dravcema.Malé se to strašně líbilo a nechtěla jim to káně vrátit.
Ohnovka byla moc fajn! Vzdycky mi z toho jde mraz po zadech. I kdyz loni trochu uspechana, protoze se blizil dest, kterej nas teda vsechny pekne nakonec zkropil:-)
alisa
napsal(a):
Na nemoderce jsme se nějak začali bavit o postavách (viz 17") a tak sem vkládejte fotky svojí postavyVím že mě za to asi ukamenujete , ale co musí koníci denně tahat na svích hřbetech?
Tak to jsem já u aut :)
trajekt
napsal(a):
Jestli máš pocit,že potřebuješ větší sedlo, tak tě mohu ujistit, že to nebude kvůli velkému zadku (ve tvém případě tomu ani nevěřím), ale je to kvůli výšce. Já mám 162cm a 70kg a jezdím v 16,5" a už by se mi do 17,5" nechtělo. Ve větších sedlech mám pocit,že nedosáhnu na koně.Mám dost krátké nohy.
racina
napsal(a):
Tak to jsem já u aut :)
ahoj ja mam 175 cm a vážím asi 54. a pokud byste chtěli vědět něco o poésedlí podívejte se na www.dundee.estranky.cz