Ahojda! Když jsem tuhle byla ve stáji uložili se naši dva mladíci ke spánku a je na ně sranda pohledět. A Erkil spal na zádech! Opřený o stěnu aby se nepřevalil. Občas je sranda koukat, jak se ti dva skládají, nebo na sobě spí a to mají místa dost - jen si to hůř rozvrhnout...
Erkil na zádech
skippka
napsal(a):
Ahojda! Když jsem tuhle byla ve stáji uložili se naši dva mladíci ke spánku a je na ně sranda pohledět. A Erkil spal na zádech! Opřený o stěnu aby se nepřevalil. Občas je sranda koukat, jak se ti dva skládají, nebo na sobě spí a to mají místa dost - jen si to hůř rozvrhnout...
Erkil na zádech
Selik hajá (a málokdy ve dne = unikátní záběr
)
skippka
napsal(a):
Erkil na zádech
Miláček Skippy hajá
skippka
napsal(a):
Erkil na zádech
a takhle si ustala na sněhu, brrr zima
jaruska
napsal(a):
Selik je sice hezký barvou,ale na té fotce mu spočítám všechna žebra.
Je to pravda. Je mu už 18 a nedá se moc vykrmit. Dostává toho minimálně 2x víc než ostatní... (A když ho krmím já dostává toho opravdu hodně) A když je na patvě, tak místo toho aby se pořádně napapal, tak kouká po kobylách (je to hřebec)...
doga

racina
napsal(a):
a takhle si ustala na sněhu, brrr zima
JÁ PŘIDÁVÁM MÉHO KONÍČKA V LEŽE!!
skippka
napsal(a):
Erkil na zádech
prvy:)
skippka
napsal(a):
Je to pravda. Je mu už 18 a nedá se moc vykrmit. Dostává toho minimálně 2x víc než ostatní... (A když ho krmím já dostává toho opravdu hodně) A když je na patvě, tak místo toho aby se pořádně napapal, tak kouká po kobylách (je to hřebec)...
Tak to jo,staří koně bývají hůře krmitelní.A co to je,plňásek?
elba1
napsal(a):
treti:) (vsetky maju sukromneho majitela:)
Můj koník.." I když spim tak tě vidim :-)"