NutriHorse Müsli Classic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2012 10:24
eileen

XXX.XXX.53.248

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký názor máte na tohle krmivo. Koupila jsem 2 a půl letou chlaďasku, je celkem hubená, sice přibírá ale hodně pomaličku. Dostává seno, dalo by se říct skoro celodenně a ráno a večer trošku ovsa plus samozřejmě pastva která je u nás trochu chudší, občas nějaká mrkev a suchý chleba. Tak bych ji před zimou chtěla trochu přilepšit tímhle krmivem.

7.7.2012 10:45
bafy

XXX.XXX.74.163

Ahoj, krmení je to docela dobrý, ale já nedám dopustit na granule BOCUS. Krmíme pouze variatu bez ovsa, která je vhodná snad pro každého koně a úžasně se nám opravila kobyla, která byla každou zimu kost a kůže ať dostávala cokoli. Nedáváme ani min. dávkování, žádné vitamíny, vše už je v granulích a koníci jsou v poho. Už žádné složité vymýšlení krm.dávek smajlík Granule jsou cenově přijatelné, jelikož jsou přímo od firmy i s dovozem tak je to snad nejlevnější a pro nás i po vyzkoušení a referencích od kolegů koňáků ta nejlepší varianta :-) Dělají samozřejmě více druhů, vybere si každý. My krmíme Bocus Pohoda ( firma Letohrad a.s.)

7.7.2012 12:21
eileen

XXX.XXX.53.248

super, hned na to kouknu :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík