Nemá někdo na prodej?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2006 19:42

Ahojky, sháním chapsy velikosti L, v dobrém stavu a za rozumnou cenu. Nechci si kupovat nové, protože vlastního koníka nemám, tak nejezdím pravidelně. Nabídky pište prosím sem, pak bychom se domluvili na kontaktu.
Předem děkuji.

23.7.2006 19:43

mazlik 26 napsal(a):
Ahojky, sháním chapsy velikosti L, v dobrém stavu a za rozumnou cenu. Nechci si kupovat nové, protože vlastního koníka nemám, tak nejezdím pravidelně. Nabídky pište prosím sem, pak bychom se domluvili na kontaktu.
Předem děkuji.

jo ještě jsem zapomněla upřesnit- minichapsy.Díky

24.7.2006 07:55

mazlik 26 napsal(a):
jo ještě jsem zapomněla upřesnit- minichapsy.Díky

ahojky...mela bych mit doma jedny..jsou to minichapsy na suchac..skoro novy..privezl mi je kamarad jenze ja mam litka uzke cca M a L je me tudis moc moc velke..tak pisni jeslti se ti mam po nich podivat..jinak jsou kozene a kvalitni..zatim cus

24.7.2006 10:55

xarinka napsal(a):
ahojky...mela bych mit doma jedny..jsou to minichapsy na suchac..skoro novy..privezl mi je kamarad jenze ja mam litka uzke cca M a L je me tudis moc moc velke..tak pisni jeslti se ti mam po nich podivat..jinak jsou kozene a kvalitni..zatim cus

Čauky, určo se po nich podívej, byla bych ráda, kdybych je sehnala. A kolik bys tak za ně chtěla?

24.7.2006 11:44

mazlik 26 napsal(a):
Čauky, určo se po nich podívej, byla bych ráda, kdybych je sehnala. A kolik bys tak za ně chtěla?

kouknu na ne doma..pokusim se sehnat fotak a vyfotit je..o cene se pak muzeme domluvit...by bylo na dohode nebo treba kdyz bys mela neco co by se treba hodilo me..to uz je jedno..vsak uvidis

24.7.2006 12:05

xarinka napsal(a):
kouknu na ne doma..pokusim se sehnat fotak a vyfotit je..o cene se pak muzeme domluvit...by bylo na dohode nebo treba kdyz bys mela neco co by se treba hodilo me..to uz je jedno..vsak uvidis

OK, tak by to šlo...už se těším na fotečky.

25.7.2006 08:20

mazlik 26 napsal(a):
OK, tak by to šlo...už se těším na fotečky.

ahojky..tak zatim jsem nemela moznost je vyfotit..segra me nechala ukrast fotak a tak jsem bez..ale nasla jsem na netu fotky co na ne sedi. tak me kdyztak pisni maila aja ti je poslu at mas predstavu..

Přidejte reakci

Přidat smajlík