Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2006 10:34

Máme potomka po tomto hřebci, máte také doma nějakého "EDU"? Hoďte sem fotky...díky moc.

25.7.2006 10:34

tajemma danny napsal(a):
Máme potomka po tomto hřebci, máte také doma nějakého "EDU"? Hoďte sem fotky...díky moc.

a etě jedna fotečka...už mě k tomu nepouštějte...

25.7.2006 10:35

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna fotečka...už mě k tomu nepouštějte...

a poslední...snad

25.7.2006 12:38

tajemma danny napsal(a):
a poslední...snad

Je moc pěkný, jakou to má maminku?

25.7.2006 12:47

petrak napsal(a):
Je moc pěkný, jakou to má maminku?

Máma je Gita po Dietward 4. Taková pohodářka

25.7.2006 12:48

tajemma danny napsal(a):
Máma je Gita po Dietward 4. Taková pohodářka

Pohodářka po tátovi.

25.7.2006 12:50

impact napsal(a):
Pohodářka po tátovi.

Mno chtěla jsem zjistit jaký byl její otec...ty si ho znala?

25.7.2006 13:05

tajemma danny napsal(a):
Mno chtěla jsem zjistit jaký byl její otec...ty si ho znala?

Nějakej čásek, ještě když stál v Tlumačově, jsem se o něj starala. Je to nějakých asi 7-8 let zpátky. Byl to púrávě hroznej bobánek milej. A krásnej.

25.7.2006 13:09

impact napsal(a):
Nějakej čásek, ještě když stál v Tlumačově, jsem se o něj starala. Je to nějakých asi 7-8 let zpátky. Byl to púrávě hroznej bobánek milej. A krásnej.

A jaké měl chydy? Něměl trochu vyšší kadenci kolen? Ta naše kobča strašně zvedá nohy...je to zvláštní...

25.7.2006 13:38

tajemma danny napsal(a):
A jaké měl chydy? Něměl trochu vyšší kadenci kolen? Ta naše kobča strašně zvedá nohy...je to zvláštní...

To si nevzpomínám.

25.7.2006 14:25

tajemma danny napsal(a):

Ahojky, kamarádka má na ustájení kobylu s hřebečkem po Eliášovi, tak až za ní zas pojedu, vyfotím:o) Danny, vy letos máte samé hřebce, jak tak na to koukám:o))

25.7.2006 15:33

svatka napsal(a):
Ahojky, kamarádka má na ustájení kobylu s hřebečkem po Eliášovi, tak až za ní zas pojedu, vyfotím:o) Danny, vy letos máte samé hřebce, jak tak na to koukám:o))

Svapu...když se daří tak se daří... Ale hřebčáci jsou lepšejší než kobylky. Teda já je mám raději. Jinak tento rok 3 hřebečci a dvě klisničky...tadyto je jedna z těch klisniček

26.7.2006 18:53

tajemma danny napsal(a):
Svapu...když se daří tak se daří... Ale hřebčáci jsou lepšejší než kobylky. Teda já je mám raději. Jinak tento rok 3 hřebečci a dvě klisničky...tadyto je jedna z těch klisniček

Já zas raději kobylky, ale to je věc názoru:o))) Každopádně okolo mně kam se kouknu, letos samí hřebečci.. chovatelé už na to i nadávaj:o)))

Přidejte reakci

Přidat smajlík