Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2013 11:41
rhissa

XXX.XXX.174.78

Ahoj všichni. Je mi 17 a bydlím půl kilometru jihozápadně od Brna. Momentálně sháním ježdění s výcvikem. Na trénink bych chtěla chodit tak 2x týdně, ale třeba o prázdninách nebo když budu moct bych chodila i víckrát. Samozřejmě záleží na vzdálenosti a pěnězích, takže bych dala přednost stáji, která je blíž, abych tam mohla chodit častěji než jednou týdně. Jezdila jsem nepravidelně a s pauzami 5 let. Vyzkoušela jsem asi 3 trénéry. Nejvíc mně vyhovovala ta poslední, která ovšem před nějakou dobou odešla na mateřskou a já teď nemám kde jezdit a trénovat.
Moc vás prosím, kdyby jste věděli o stáji, kde se trénuje, a kde by mohl trénovat i člověk, kterej svýho koně nemá, dejte mi prosím vědět na můj mail. A taky prosím, abyste napsali svůj názor na danou stáj.
Jinak, kdyby jste sami nabízeli trénink na vlastním koni nebo je ve stáji k dispozici, tak bych taky byla moc vděčná.
A na závěr bych se chtěla zeptat na váš názor na tyto dvě stáje: Stáj Josefa Prokeše a Panská Lícha. Nepište prosím jen, jestli tam mám nebo nemám chodit, ale váš celkový názor.
Moc děkuju za pozornost smajlík
Rhissa@seznam.cz

7.4.2013 15:18
suszenka

XXX.XXX.135.79

rhissa napsal(a):
Ahoj všichni. Je mi 17 a bydlím půl kilometru jihozápadně od Brna. Momentálně sháním ježdění s výcvikem. Na trénink bych chtěla chodit tak 2x týdně, ale třeba o prázdninách nebo když budu moct bych chodila i víckrát. Samozřejmě záleží na vzdálenosti a pěnězích, takže bych dala přednost stáji, která je blíž, abych tam mohla chodit častěji než jednou týdně. Jezdila jsem nepravidelně a s pauzami 5 let. Vyzkoušela jsem asi 3 trénéry. Nejvíc mně vyhovovala ta poslední, která ovšem před nějakou dobou odešla na mateřskou a já teď nemám kde jezdit a trénovat.
Moc vás prosím, kdyby jste věděli o stáji, kde se trénuje, a kde by mohl trénovat i člověk, kterej svýho koně nemá, dejte mi prosím vědět na můj mail. A taky prosím, abyste napsali svůj názor na danou stáj.
Jinak, kdyby jste sami nabízeli trénink na vlastním koni nebo je ve stáji k dispozici, tak bych taky byla moc vděčná.
A na závěr bych se chtěla zeptat na váš názor na tyto dvě stáje: Stáj Josefa Prokeše a Panská Lícha. Nepište prosím jen, jestli tam mám nebo nemám chodit, ale váš celkový názor.
Moc děkuju za pozornost smajlík
Rhissa@seznam.cz

Jde o to, jak si to představuješ finančně.

7.4.2013 15:27
nikča

XXX.XXX.232.222

Prokeše neznám, ale o Panské Líše vím .. Jde tam o finance, jedna hodina stojí okolo 500,- takže moc levný to tam není, zázemí je super, krytá hala, venkovní jízdárna, a tak, ale koně tam nemají pořádný výběh, ti školní tam skoro nechodí a chodí několikrát denně ven na lonž pod začátečníky většinou ( možná že se to tam trochu za tu dobu změnilo, ale pochybuju že tak rychle..) smajlík

Jinak zkus JK Němčičky smajlík všechno je na netu

13.4.2013 23:07
verkralova

XXX.XXX.68.141

Pokud stále ještě hledáte ježdění tak máme koníky v Želešicích. Máme tam pět a půl koně, jsou ustájeni nonstop venku. Je sem dobrá dostupnost MHD a příjemný malý kolektiv. Jezdit můžete denně na základě toho co umíte. Trenér není problém. Máme koně do sportu i na rekreaci. Jestlli máte zájem napište mi na e-mail verkralova@centrum.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík