Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2006 11:51

V roce 2000 jsem koupila osmiletého valacha A1/1 z Petrovic u Karviné. Jsem jeho osmým majitelem. Dopátrala jsem se až jeho Polského původu. Narodil se v dostihové stáji, ale jako dvouletý byl pro nedostatečné výkony prodán do ČR. Proto sháním jakékoli informace o jeho minulostiv ČR. Přikládám fotku, možná ho někdo pozná... Děkuji.

5.8.2006 13:47

lunik napsal(a):
V roce 2000 jsem koupila osmiletého valacha A1/1 z Petrovic u Karviné. Jsem jeho osmým majitelem. Dopátrala jsem se až jeho Polského původu. Narodil se v dostihové stáji, ale jako dvouletý byl pro nedostatečné výkony prodán do ČR. Proto sháním jakékoli informace o jeho minulostiv ČR. Přikládám fotku, možná ho někdo pozná... Děkuji.

jestli je to rayman, jak byl u nas, mohutny, a klkal, prodali ho z dostihove staje sendy ostrava radvanice, tam by ti o nem rekli vic, moc dobre nebehal, proto se tam take dlouho neohral cerridwen@seznam.cz

5.8.2006 15:41

cerridwen napsal(a):
jestli je to rayman, jak byl u nas, mohutny, a klkal, prodali ho z dostihove staje sendy ostrava radvanice, tam by ti o nem rekli vic, moc dobre nebehal, proto se tam take dlouho neohral cerridwen@seznam.cz

Střídal jméno za jménem... A nejvíce měl nadávek. Hodně shazoval... Někoho snad dostal i na vozík.

5.8.2006 18:21

lunik napsal(a):

..nestál náhodou nějakou dobu i v Dětmarkách?

5.8.2006 19:12

aki napsal(a):
..nestál náhodou nějakou dobu i v Dětmarkách?

Je to možné... Ale o tom nevím... Ale mohlo by být, protože vše co jsem zatím zjistila, je spíše v náhodách...

5.8.2006 23:22

lunik napsal(a):
Střídal jméno za jménem... A nejvíce měl nadávek. Hodně shazoval... Někoho snad dostal i na vozík.

Jen malá technická, A /1 nemůže střídat jména, není to u nich povoleno.

6.8.2006 08:37

lunik napsal(a):
Je to možné... Ale o tom nevím... Ale mohlo by být, protože vše co jsem zatím zjistila, je spíše v náhodách...

Napsala jsem Ti na mail, zkus se juknout, jestli by něco z toho sedělo..

6.8.2006 08:38

svatka napsal(a):

Oficiálně v papírech určitě ne, ale jak majitel koni říká,to už neovlivníš

6.8.2006 10:33

aki napsal(a):
Napsala jsem Ti na mail, zkus se juknout, jestli by něco z toho sedělo..

..to by mohl byt on. Jeste jsem neco poslala na mail

24.8.2006 21:10

aki napsal(a):
..to by mohl byt on. Jeste jsem neco poslala na mail

Při prohledávání minulosti se pootvrdilo jeho původní jméno RAYMAN.

30.9.2006 09:23

lunik napsal(a):

Moje hledání stále pokračuje... Neznáte ho někdo?

30.9.2006 09:25

svatka napsal(a):

Ale já ho dovezla jen na roztrhané stájovce. Papíry neměl minimálně poslední čtyři majitele.

30.9.2006 11:41

lunik napsal(a):
Moje hledání stále pokračuje... Neznáte ho někdo?

ahoj, vždyt jsem ti psala, že ho znám, co potebuješ vedet, napis co te zajíma at vím, co napsat :-) byl u nás v tréninku a chvilku slouzil i jako provozák, páč na to behání nebyl dobrý, ale pak ani moc na to vození, protoze byl umínený a jak uz nekdo nahore psal, rád schazoval .. tak sel dál .. na osetrovani byl hodny, venku líny, pracovat se mu nechtelo, takovy mazel no, na dostihy nee..

30.9.2006 11:43

cerridwen napsal(a):
ahoj, vždyt jsem ti psala, že ho znám, co potebuješ vedet, napis co te zajíma at vím, co napsat :-) byl u nás v tréninku a chvilku slouzil i jako provozák, páč na to behání nebyl dobrý, ale pak ani moc na to vození, protoze byl umínený a jak uz nekdo nahore psal, rád schazoval .. tak sel dál .. na osetrovani byl hodny, venku líny, pracovat se mu nechtelo, takovy mazel no, na dostihy nee..

jo jeste by ti toho mohli opravdu hooodne rict v dostihove staji sendy v ostrave radvanicich, zajdi si tam, a ptej se na konrada .. on ti povi, treba, komu ho i prodal !

1.10.2006 08:04

cerridwen napsal(a):

Já vím, ale Raymond nebyl prodaný jen dvakrát. Potvrdilo se, že jsem devátý majitel. A tak zkouším, zda se neozve ještě i někdo další, kdo by ho poznal. Zajímá mne celá jeho minulost, co dělal, jaké měl problémy atd. U Konráda jsem byla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík