"lopatkový" kůň - sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2014 07:50
monchess

XXX.XXX.41.2

Zdravím, věřím, že někteří s tímto budete mít zkušenosti :) Koupila jsem si před 1,5 rokem kobylku A 1/1 (bývalá sprinterka), je mlaďunká, v březnu jí bude 5 let, měla jsem na ní různé sedla ale postupně jak roste a předělává se, tak jsem postupně sedla měnila. A jak to tak bývá u plňasů, tak je to koník s více výraznými lopatkami a tudíž by se na ni hodilo nejlíp drezurní sedlo :)) ale chci skočku. Jinak nemá nijak moc výrazný kohoutek (jak to někdy u plňasů bývá) a je teplokrevného stylu (plno lidí nevěří, že je plňas). Máte někdo s tímto zkušenosti, jaké sedlo nosí váš "lopatkový" koník? Jelikož je mladá a pořád se mění, tak nechci kupovat sedlo na míru, to až se ustálí. Samozřejmě musí se vyzkoušet, jde mi spíš o typy, po čem je vhodné se koukat a shánět.smajlík

9.1.2014 11:55
axl

XXX.XXX.159.147

Dobry den, sice pisete, ze chcete skocku, ale co neco mezi, nejakej universal? Kdyz to bude opet jen docasne a pak az teprve si nechat usit sedlo na miru. Hoden je lidi spokojeno s pani Dohnalovou, ma velky vyber sedel, doveze vyzkousi, velmi prijemna.a ochotna poradit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík