Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2014 15:36
lamagne

XXX.XXX.32.1

Ahoj znáte někdo??máte po něm potomky??Holandský klusák

díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.2.2014 23:19

v ČR sú, resp. boli iba 4 potomci tohto žrebca, z toho jeden pravdepodobne aktívny na dráhe, resp. v chove.

5.2.2014 15:59
lamagne

XXX.XXX.32.1

já právě jednoho mám, tak mě zajímalo jestli někdo taky nevlastní potomka po tomto hřebcismajlík vím, že jich moc nenísmajlík

5.2.2014 22:20

Už mi doplo, Charles le Magne...Ono to bude najskôr tým, že Yzeren Hein je ročník ´81 a s importom Holanďanov sa začalo až v priebehu 90-tych rokov. Navyše 2008 žrebec uhynul.
vlani po ňom behala ešte B Vijfendertig, ale menila cez sezónu majiteľa a nie som si istá, či kvôli behaniu, alebo skôr do chovu. Na dráhe ešte behá Botero, jeho matka je tiež dcéra Yzeren Heina.
Niečo o žrebcovi
http://www.archiefndr.nl/HallofFame/pages/Yzeren%20Hein.htm

7.2.2014 10:21
lamagne

XXX.XXX.146.1

Jo jo Charlese mám doma smajlík je to zlato. Tak rozšiřuji obzory ... je to super koník a moc šikovný..krásně cválá ( mám ho na hobby) vůbec to není žádný blázen ani nervák a to mu jsou 4roky..občas tu čtu jak jsou klusáci bláznivý ale já mám neskutečnýho pohodáře a to i když nejdu jezdit, mám krátký dlouhý týden smajlík pod sedlem super, temperamentní ale lehce zvladatelný..přilnutí chodí celkově kulatě sám je velmi příjemný a hrozně rychle se učí.. díky za info taky ulítáváš na klusácích??smajlík

7.2.2014 10:22
lamagne

XXX.XXX.146.1

a ty znáš Charlíka??

8.2.2014 10:50

lamagne napsal(a):
Jo jo Charlese mám doma smajlík je to zlato. Tak rozšiřuji obzory ... je to super koník a moc šikovný..krásně cválá ( mám ho na hobby) vůbec to není žádný blázen ani nervák a to mu jsou 4roky..občas tu čtu jak jsou klusáci bláznivý ale já mám neskutečnýho pohodáře a to i když nejdu jezdit, mám krátký dlouhý týden smajlík pod sedlem super, temperamentní ale lehce zvladatelný..přilnutí chodí celkově kulatě sám je velmi příjemný a hrozně rychle se učí.. díky za info taky ulítáváš na klusácích??smajlík

to je dobre, ja si ho pamätám iba z dostihov, tuším pri premiére behal po chuchli so sulkou sám... ale ináč vyzeral tak nedostihovo. tak je fajn, že robí radosť :)
klusáci často doplácajú na to, že sú strašne lacní, takže si ich kúpi hoci kto. potom majú doma koňa, ktorý potrebuje pracovať, nemajú na neho čas, chuť, skúsenosti a divia sa, že kôň sa dožaduje pohybu...

10.2.2014 10:58
lamagne

XXX.XXX.32.1

jo jo to si myslím taky je to jako dosiháci....smajlík no já nemám o Charlíkovi vůbec žádné info.jen že byl chvílku trenován v sulce a pak nic..... mám ho z Komárna..ráda bych o něm zjistila co nejvíce.tak jestli si něco vybaviš tak budu hrozně rádasmajlík je to mladý koník a tak to mám jednoduší, sama jsem si ho obsedla...dám sem fotku jestli chcešsmajlík taky měl nějaký zdr. potíže ale už by mělo být vše ok... je to anděl... tak konečně jsem narazila na někoho kdo ho zná smajlíksmajlík

10.2.2014 20:21
11.2.2014 08:52
lamagne

XXX.XXX.32.1

tak super díky .. smajlík určitě to zkusím. Koukám tu na klusáky a ten můj vypadá úplně jinak než všichni... má malou hlavu je krátkej...jemnej... ale ohromnej charakter... snad se tam najde někdo zdo ho zná a něco si o něm pamatuje...

11.2.2014 15:39

no, nie je až taká rarita, poznám takých niekoľko. a hlavne, väčšina vyzerá v tej sulke mohutnejšie, než v skutočnosti :)

14.2.2014 16:40
lamagne

XXX.XXX.146.1

no tak musím teda říct, že ho držím skoro ve stejné kondici jako když byl v sulce...ze začátku spadl ze svalů.. ( obsedal se, tak jsem nemohla jezdit dlouho) ale rychle jsme to správnou prací nabraly zpět..je to takový bobánek smajlík trošku teda trpí na nožky smajlík ale snad to bude ok . děkuji za fotečky smajlík moc mě potěšili, z minulosti nevím skoro nicsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík