Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2014 09:41
misicka

XXX.XXX.100.130

dobrý den, potřebuji radu..mám vlastního koníka a na něm mám kvalitní sedlo hauzra..ale začala jsem jezdit ještě jednoho koníka (přiježďování na jízdárně) a ten má vlastní sedlo ale je mě fakt nepohodlný a špatně se mě v něm jezdí...nemám na to abych kupovala další drahé sedlo...tak se chci optat zda někdo má zkušenosti s levnějším sedlem cca do 4tis nejlépe..aby bylo aspoň pohodlné...

u tohoto sedla citím zámky na řemeny a kolikrát mám i modřiny..tak za každou radu bych byla moc ráda :) děkuji

26.2.2014 21:11
a123

XXX.XXX.147.48

A co si dávat na koníka svoje sedlo? Řešení, které se přímo nabízí ne? ;-)

27.2.2014 22:49
hankaladyb

XXX.XXX.237.105

http://www.western-jaan.cz/detail/sedlo-bezkostrove-nw366/
Pokud by nevadilo bezkostrový sedlo... Ale chce to kvalitní podložku... Na druhou stranu jde dát sedlo na jakéhokoliv koně...
http://www.mikyfarm.cz/www-mikyfarm-cz/eshop/28-1-Podsedlove-deky/0/5/813-Jezdecka-decka-pro-Bezkostrove-sedlo
Vyšlo by to o něco víc, ale je to univerzál, který sedí na 95% koní. Toto sedlo jsem koupila neteři a nemůže si ho vynachválit, hlavně jeho pohodlnost...smajlík

10.3.2014 15:43
l.u.k.o

XXX.XXX.69.74

já mívala ze svého sedla také někdy modřiny,hodně jsem cítila právě sponu od třmenových řemenů...poté jsem to posunula níž od zámku a zlepšilo se to...
přítel právě má sedlo za 4000 a po roce jezdění-rekreačně cca jednou týdně se posedlí prosedlo a tláčí to strašně do stehen- ten kraj,takže nedoporučuji-zaději za tu cenu koupit starší-mám od sedláře drezurku 13let a je furt stejně měkké..a to jezdím celou dobu jen na něm
jinak oprava pásů na tom posedlí stojí u nejlevnějšího sedláře 2500kč,čili se to opravdu neoplatí-navíc toto sedlo není moc fajn na koňská záda
pro mladou kobylu jsem sehnala theo sommer za 4000 s novými třmeny i řemeny,koženým podbřišníkem,beránkem i dečkou-sedlo je téměř nejeté...stačí kukat na net a vědět jakou komoru a posedlí člověk chce

11.3.2014 23:11
kykyna

XXX.XXX.148.183

celkem fajn a levná sedla jsou Norton.

12.3.2014 07:52
leennyy

XXX.XXX.55.66

Já i kamarádka máme drezůrní sedlo Star, kamarádka ho ted kupovala nové snad za 3800,- a jsme obě moc spokojené smajlík

12.3.2014 09:56
monchess

XXX.XXX.41.2

Chápu, že ne každý má peníze a má na to koupit si sedlo kvalitní na míru (i když časem když chce našetří), ale nikdy bych koni nekoupila sedlo NOVÉ za pár tisíc, na to mám svého koně až moc ráda! Raději pořádný starší sedlo funkční (dají se koupit za podobnou cenu klidně) a našetřit na lepší. Když už syntetika, tak Wintec, nic jiného neberu, raději budu na koně x měsíců sedat bez sedla a práce ze země...

13.3.2014 07:20
skippy

XXX.XXX.234.7

Navím, co si představuješ za "levnější" sedlo, já prodávám kvalitní starší sedlo, dle mě za rozumnou cenu. Kdyžtak se uzvi: kožené sedlo Kentaur Jupiter, černé barvy, komora 1, dle mě 1-2, velikost poseldí 17,5". Starší, kvalitní, pohodlné sedlo vhodné do terénu, nižší skoky a základní přiježďování. Sedlo je nepoškozené, pouze běžné známky používání. Dobře vede sed- výrazné přední i zadní opěrky. Možno včetně třmenů a řemenů. Sedlo je v dobrém stavu, pravidelně udržované, mazané, skladované v suchu. Cena 8 000, možná výměna za podobné sedlo KT, případně Hauzr s komorou č. 3.

jana.simkova.hb@seznam.cz, 777 146 701

20.3.2014 20:39
sellain

XXX.XXX.81.103

Prodávám sedlo Norton Rexine, kdyby jste měla zájem. Je v dobrém stavu, pouze pár estetických vad. Více info zde: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/33172314/Prodam-Norton-Rexine.php
Samozřejmě se to s Kentaurem srovnávat nedá, alá já jsem s ním byla celkem spokojená. :)

21.3.2014 19:46
klawdie

XXX.XXX.10.21

daslo

Přidejte reakci

Přidat smajlík