racina
napsal(a):
Nevíte kde se teď nachází a jak se má? Je to plňásek, má bílou lysynu, jinak je černej. Byl ustájen v jižních čechách a kde je teď?
Jezdil military a parkury.
to je on
buggyna

racina
napsal(a):
to je on
wau!!!Velmi pěkní koník a eště kevšemu millitarista
Hodně štěstí při hledání.....
racina
napsal(a):
No jasně, že se známe, já jsem na Ráčovi za tebou na první fotce. Chtěla jsem vedít jak se má Osthánek :)))
Nene, na Osthanovi (neřikali jste mu náhodou Čermýz?) sedí Terezka Havlíková, já jsem to fotila... jinak já jsem z toho žlutého domečku na druhém konci vesnice :-)...to ti asi řekne víc než jméno. Jinak si ještě pamatuju, jak jste měli tu kobylu něco kříženého z haflingem na té jsem kdysi dávno i seděla, poté hnědku (Dina se jmenovala?) a pak jsem občas vídávala Ráču ve výběhu, když jsme jeli třeba autem okolo :-), bydlim v Praze a na chalupu jezdí spíš jen naši, já jen občas a navíc i ke koním chodim tady. Dřív jsem jezdila na Jemčině, poté v Třeboni na Mlýnském dvoře...
samara
napsal(a):
Nene, na Osthanovi (neřikali jste mu náhodou Čermýz?) sedí Terezka Havlíková, já jsem to fotila... jinak já jsem z toho žlutého domečku na druhém konci vesnice :-)...to ti asi řekne víc než jméno. Jinak si ještě pamatuju, jak jste měli tu kobylu něco kříženého z haflingem na té jsem kdysi dávno i seděla, poté hnědku (Dina se jmenovala?) a pak jsem občas vídávala Ráču ve výběhu, když jsme jeli třeba autem okolo :-), bydlim v Praze a na chalupu jezdí spíš jen naši, já jen občas a navíc i ke koním chodim tady. Dřív jsem jezdila na Jemčině, poté v Třeboni na Mlýnském dvoře...
Já si to taky uvědomila pak, že nejsi Terka Havlíků :)))
Říkali čermíz, ale v papírech měl Osthan :)
No jasně, že vím kdo si :) byla si u nás párkrát. Tak tak křížence s haflingem, to už je ale doba Tak 8 let. Zona se jmenovala, pak Dinu, Lorda, Čermíze, a Ráču s Ronkem. A dneska už nám tam stojí klusačka Vasterbo Princess. Tak je suprová, klidně se přijď podívat někdy.
racina
napsal(a):
Já si to taky uvědomila pak, že nejsi Terka Havlíků :)))
Říkali čermíz, ale v papírech měl Osthan :)
No jasně, že vím kdo si :) byla si u nás párkrát. Tak tak křížence s haflingem, to už je ale doba Tak 8 let. Zona se jmenovala, pak Dinu, Lorda, Čermíze, a Ráču s Ronkem. A dneska už nám tam stojí klusačka Vasterbo Princess. Tak je suprová, klidně se přijď podívat někdy.
Píšu sem svůj mail, kdyžtak popovídáme radši tak, ať to tu nezaplácáváme soukromou diskuzí... cajzlik@centrum.cz, tak se mi prosím ozvi po emailu. Mám docela dost fotek z tamtoho huberta, nějaký bych ti mohla poslat...
samara
napsal(a):
A jo, já si řikala, že ta mladší se jmenuje jinak... Tereza byla myslim tenkrát na Persii.
tak co, prý je někde na jízdárně turistický :-(
Nevíte nic?