Zdravím, neb se v tom starém tématu moc nedá vyznat zaládám nové.
nabízím (jsem zprostředkovatel) v aukci na Aukru 3 různé podbřišníky - odkazy zde:
http://aukro.cz/klasicky-podbrisnik-kentaur-120cm-pouzity-i4155773375.html
http://aukro.cz/klasicky-podbrisnik-130cm-jako-novy-i4155777044.html
http://aukro.cz/drezurni-podbrisnik-waldhausen-90cm-novy-i4155780732.html
Ostrava - osobní předání ...
Přidám se
Prodám skokově univerzální sedlo Jana Hauzr, černá barva, výrazné kolenní opěrky, krásně podrží, posedlí 17", komora odpovídá 2(u těchto sedel je označováno jinak). Sedlo je bez poškození, mohu prodat nastrojené. Těžko se s ním loučím, jezdí se mi v něm příjemně, ale mám kulatého koníka, tak sháním sedlo s komorou 3. Cena 9 000, dohoda možná
Dále prodám za symbolickou cenu starší kožené chapsy KenTaur, černé z velurové kůže, cena 250Kč
Dále větší množství (500 m) ohradníkové pásky- obnova ohrady. Mně je již k ničemu, je vybledlá, jinak jí nic není, cenu nabídněte.
V případě zájmu dodám foto, tel 777 146 701, mail: jana.simkova.hb@seznam.cz
ginevria

XXX.XXX.45.91
1) Prodám hnědé drezurní sedlo Stubben Tristan, posedlí 17,5 (44 cm), komora 1 - úzká(13,5 cm) - dle Stubbenu C - 28 , délka bočnice (od třmenových zámků po konec) 35 cm, malé kolenní opěrky, sedlo skvěle vede sed, krátké zápinky. Sedlo je tři roky staré, používané aktivněji až posledních pět měsíců (jsem druhý majitel), bez poškození, pravidelná známky používání, pravidelně ošetřováno.Sedlo padne i kohoutkovým koním nebo většímu poníkovi. Vhodné na ÚZKÉHO koně. Důvodem prodeje je, že přestalo mému koníkovi sedět. Pro více fotografií kontaktujte přes email. Cena za holé sedlo 6200,- s poštovným.
Cena za vybavené sedlo 6800,- v ceně podbřišník 140 cm, bavlněný a třmenové řemeny Norton - syntetické, úplně nové plastové třmeny s gumou, starší podsedlová dečka.
Možnost VÝMĚNY za westernové sedlo na kulatého krátkého koně, s posedlím 15, pohodlné na vyjížďky, ne Natowu
Upřednostňuji osobní odběr v okolí Ostravy. Možno zaslat jako balík s platbou předem na účet. Na dobírku nezasílám.
2) Prodám hnědé Slobber straps z tvrdé kůže, se stříbrnou ozdobou na šroubek. Dělané na zakázku u sedláře. 320,- s poštovným
3) Prodám modrou odpocovací deku pod sedlo se stříbrným lemováním,velikost zádová 105 cm, celková velikost 170, nepoškozená, ve přední části na suchý zip. 360,- i s poštovným
4) Prodám rok používané (u mne jen párkrát na koni, špatná velikost) nerezové udidlo velikosti 14,5 cm, velikost kroužků 7 cm, neorezlé nepoškozené, s gumovými kroužky, PC: 380,- NC,- 190,- bez poštovného, 230,- s poštovným
5) Prodám černou komoru Wintec - střední velikost (standartně dávaná výrobcem do sedel), rok používaná, koupila jsem ji se sedlem, pro mého koně úzká, trochu oloupaný lak, nevadí ve funkčnosti, cena 200,- s poštou
6) Bílá komora Wintec - extra široká, úplně nová (mohu ukázat účtenku), jednou v sedle jen na vyzkoušení, špatně zvolená velikost, cena 520,- s poštovným
více fotografií a kontakt na: svechovaver@gmail.com