Všichni, kdo máte rádi poníky a máte fotečku hříbat, neváhejte a šup sem s ní.
cream
napsal(a):
A další!!!!
cream
napsal(a):
Malý plaváček.
cream
napsal(a):
Maminka a prcek.
cream
napsal(a):
Zajímavé barvičky.
cream
napsal(a):
Kamarádi.
Tmavší je kobylka, albín hřebeček.
cream
napsal(a):
Malý strakatý prďola.
cream
napsal(a):
Tato ponička mě opravdu zaujala. Byla na prodej. Už není.
Uživatel s deaktivovaným účtem
cream
napsal(a):
Tato ponička mě opravdu zaujala. Byla na prodej. Už není.
A kde je Morfeusek?
napsal(a):
A kde je Morfeusek?
Nemám nové fotečky
. Morfíček je stále s maminkou a jak to tak vypadá, bude mít novou kamarádku.
Rozhodla jses teda, Zahirka si nechat?
Já Melissu nechci znovu připouštět a tak, pokud bych Morfíka neprodala, musela bych ho dost brzo kastrovat, aby mohl být s maminkou na jedné pastvině...
cream
napsal(a):
Nemám nové fotečky
. Morfíček je stále s maminkou a jak to tak vypadá, bude mít novou kamarádku.
Rozhodla jses teda, Zahirka si nechat?
Já Melissu nechci znovu připouštět a tak, pokud bych Morfíka neprodala, musela bych ho dost brzo kastrovat, aby mohl být s maminkou na jedné pastvině...
Ale roste do krásy, moc se mi líbí.
cream
napsal(a):
Malý sporťák.
Morfík ja opravdu krásný!
Já si Zahirka zatím nechám, chci ho ale poslat na hříbárnu tak čekám, až tam budou brát, až odstaví svoje hříbata. Byl by s noričkama a teplákama. Ale asi jen do jara, pak bych si ho vzala domů.
Já jsem Zulitu zkusila připustit, ale s těma jejíma problémama tomu moc nevěřím...a byl by to zázrak číslo 2!
Plánuješ nákup nového koně/poníka? A co Hvězda, ta už je prodaná?
Zahirek
napsal(a):
Já si Zahirka zatím nechám, chci ho ale poslat na hříbárnu tak čekám, až tam budou brát, až odstaví svoje hříbata. Byl by s noričkama a teplákama. Ale asi jen do jara, pak bych si ho vzala domů.
Já jsem Zulitu zkusila připustit, ale s těma jejíma problémama tomu moc nevěřím...a byl by to zázrak číslo 2!
Zahirek
Víš jak píšu výš, že mě zaujala ta ponička, co byla na prodej a už není, tak už není proto, že jsem ji koupila.
Ještě bude měsíc s maminkou a pak bude mít Morf kámošku
a budou blbnout.
Morfíček je fajn koník, dneska moc hezky dával nožičky, musím ho pochválit, je to mazel a začíná být takový mírný...Pokud by mi tady zůstal, tak jen dobře
, přítel už s tím jaksi počítá... na jaře bychom ho vykastrovali ....
On potřebuje parťáka pro hříběcí hrátky a za měsíc ho bude mít.
Tady tihle poníci jsou vyložení hobby koníci, Hvězda byla temperamentní po otci, byla moc hodná, ale pro nás holt až moc rychlá
, teď je u nového majitele, jsem s nima v kontaktu, byla jsem ji navštívit, má se moc fajn a jsou s ní spokojení.
cream
napsal(a):
Víš jak píšu výš, že mě zaujala ta ponička, co byla na prodej a už není, tak už není proto, že jsem ji koupila.
Ještě bude měsíc s maminkou a pak bude mít Morf kámošku
a budou blbnout.
Morfíček je fajn koník, dneska moc hezky dával nožičky, musím ho pochválit, je to mazel a začíná být takový mírný...Pokud by mi tady zůstal, tak jen dobře
, přítel už s tím jaksi počítá... na jaře bychom ho vykastrovali ....
On potřebuje parťáka pro hříběcí hrátky a za měsíc ho bude mít.
Tady tihle poníci jsou vyložení hobby koníci, Hvězda byla temperamentní po otci, byla moc hodná, ale pro nás holt až moc rychlá
, teď je u nového majitele, jsem s nima v kontaktu, byla jsem ji navštívit, má se moc fajn a jsou s ní spokojení.
Tak až bude ponička doma, tak sem hoď nějakou fotečku ju? Nebo už nějakou máš?
Zahirek řádí s Emiškem, nedají si chvilku pokoj... a mamina je z dálky sleduje a v případě potiží zakročí
.
Jinak je fajn, že máš Hvězdu v dohledu...
napsal(a):
Tak až bude ponička doma, tak sem hoď nějakou fotečku ju? Nebo už nějakou máš?
Zahirek řádí s Emiškem, nedají si chvilku pokoj... a mamina je z dálky sleduje a v případě potiží zakročí
.
Jinak je fajn, že máš Hvězdu v dohledu...
Mylsíš foto té poničky, co jsme koupili? Tady je.
Jinak většina hříbat na těch fotkách je taky na prodej.
cream
napsal(a):
Mylsíš foto té poničky, co jsme koupili? Tady je.
Jinak většina hříbat na těch fotkách je taky na prodej.
A hlavička.
Kolik teď měří Zahirek? Ještě pije od maminky?
Pokud ho pak budeš opět brát domů po tom půl roce,bude z něj taky valášek?
cream
napsal(a):
A hlavička.
Tak se také přidám. Možná se opakuji ale tohle je Fidorka. Matka i otec prckové a doufejme že ona také nevyroste.
tajemma danny
napsal(a):
Tak se také přidám. Možná se opakuji ale tohle je Fidorka. Matka i otec prckové a doufejme že ona také nevyroste.
a etě jedna, tady póza jako arab na výstavě...
tajemma danny
napsal(a):
a etě jedna, tady póza jako arab na výstavě...
a poslední...Fidorka je rebelka. Ještě večer když se koníci po celodenním pobytu na pastvě zavírají domů tak ona lítá a blbne o život.
cream
napsal(a):
A hlavička.
Moc krásná slečna! Jak se jmenuje?
Zahirek už teď má okolo 130 cm v kohoutku hůlkou!!! Ale měřím to odhadem podle sebe, pořádně bych ho taky mohla změřit. Je fakt obr a nikdo mi nevěří, že má přesně dneska půl roku! Je to ale krasavec, má takovou čokoládovou barvu a všichni jsou z něho unešení. Já taky![]()
...
Když si ho vemu potom zpátky domů, tak ho asi nechám vykastrovat, ale uvidím, když bude kobyla březí, což nepředpokládám, tak bych ho nechala do podzimu hřebcem. Ale napořád ne. Uvidíme, jak se bude chovat.
Takový malý čumáček to byl!
cream
napsal(a):
No a že nevíte, kdo je tohle?
No přece mimi Melisska.
napsal(a):
Moc krásná slečna! Jak se jmenuje?
Zahirek už teď má okolo 130 cm v kohoutku hůlkou!!! Ale měřím to odhadem podle sebe, pořádně bych ho taky mohla změřit. Je fakt obr a nikdo mi nevěří, že má přesně dneska půl roku! Je to ale krasavec, má takovou čokoládovou barvu a všichni jsou z něho unešení. Já taky![]()
...
Když si ho vemu potom zpátky domů, tak ho asi nechám vykastrovat, ale uvidím, když bude kobyla březí, což nepředpokládám, tak bych ho nechala do podzimu hřebcem. Ale napořád ne. Uvidíme, jak se bude chovat.
Takový malý čumáček to byl!
Zatím jméno nemá. Takže vymýšlíme.
Vše nejlepší Zahirkovi....no narozeniny sice neslaví, ale k půl ročku by se mu popřát mělo.
napsal(a):
Zahirek
Zahir má super barvu. A krásnou stavbu těla, moc se mi líbí.
Nemáš strach ho dát na hříbárnu po těch aférách, co byly minulý a předminulý rok?
cream
napsal(a):
No a že nevíte, kdo je tohle?
No přece mimi Melisska.
A tady už jako dospělá.
cream
napsal(a):
Zatím jméno nemá. Takže vymýšlíme.
Vše nejlepší Zahirkovi....no narozeniny sice neslaví, ale k půl ročku by se mu popřát mělo.
Děkujem, vyřídím! Už mám pro něho jablkomrkvový dort! Ale musím hlídat maminu, ta mu vždycky chce všechno sebrat!
A tady jedna neposedná fotka, pořád se vrtěl!
cream
napsal(a):
Zahir má super barvu. A krásnou stavbu těla, moc se mi líbí.
Nemáš strach ho dát na hříbárnu po těch aférách, co byly minulý a předminulý rok?
Jaké aféry? Něco jsem myslím četla na Equichannelu, že na hříbárnách měli zanedbané koně, viděla jsem i nějaké fotky...
Ale já bych prcka chtěla dát do Klokočova, což je asi 4 km od mojí práce a tak 8 km od vesnice, kam se budu na zimu stěhovat. Takže bych ho měla pod "stálou" kontrolou a mohla ho neustále kontrolovat. I když, mojí drahé polovičce se to moc nelíbí, že ho chci dát pryč. Takže uvidím, jak to vůbec dopadne. Ale já si za tím budu stát!
cream
napsal(a):
A tady už jako dospělá.
Jako princezna!!!