Kůň zkažený lidma - dá se spravit ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2006 19:23

Tady jsou fotky pro lidi co mi radili jak s ní mám dělat. A hlavně pro Jarku, která si o fotky požádala. Míša

17.8.2006 19:24

m i s i c k a napsal(a):
Tady jsou fotky pro lidi co mi radili jak s ní mám dělat. A hlavně pro Jarku, která si o fotky požádala. Míša

.

17.8.2006 19:54

m i s i c k a napsal(a):
.

cau mas peknyho kone ja uz jsem jsi stebou kdysi psal imejly jesly pametujes to bylo kdysi pred prazkama

17.8.2006 20:03

m i s i c k a napsal(a):

.

17.8.2006 20:06

m i s i c k a napsal(a):

.

17.8.2006 20:07

m i s i c k a napsal(a):

.

17.8.2006 20:08

m i s i c k a napsal(a):

a poslední

17.8.2006 20:09

konak napsal(a):
cau mas peknyho kone ja uz jsem jsi stebou kdysi psal imejly jesly pametujes to bylo kdysi pred prazkama

Jo pamatuju si na tebe.

17.8.2006 20:32

m i s i c k a napsal(a):
Jo pamatuju si na tebe.

jo taktoje dobry

17.8.2006 21:20

m i s i c k a napsal(a):

Ahoj Mišičko,ta je nádherná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosím,měj s ní strpení,já vím,že to není jednoduché,ale každý strom,i pláně,dá jednou při správném pečování ovoce a Ty to určitě dokážeš.Budu Ti moc a moc držet palce a klidně napiš,kdybys byla v něčem na pochybách,určitě Tě podržím.
Moc dík za fotky,kobylka je opravdu nádherná. Jarka.

18.8.2006 10:56

jaruska napsal(a):
Ahoj Mišičko,ta je nádherná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosím,měj s ní strpení,já vím,že to není jednoduché,ale každý strom,i pláně,dá jednou při správném pečování ovoce a Ty to určitě dokážeš.Budu Ti moc a moc držet palce a klidně napiš,kdybys byla v něčem na pochybách,určitě Tě podržím.
Moc dík za fotky,kobylka je opravdu nádherná. Jarka.

Není zač. Spíš já děkuju. Přeji hezký den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík