Tady jsou fotky pro lidi co mi radili jak s ní mám dělat. A hlavně pro Jarku, která si o fotky požádala. Míša
m i s i c k a
napsal(a):
Tady jsou fotky pro lidi co mi radili jak s ní mám dělat. A hlavně pro Jarku, která si o fotky požádala. Míša
.
m i s i c k a
napsal(a):
.
m i s i c k a
napsal(a):
.
m i s i c k a
napsal(a):
.
m i s i c k a
napsal(a):
a poslední
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj Mišičko,ta je nádherná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosím,měj s ní strpení,já vím,že to není jednoduché,ale každý strom,i pláně,dá jednou při správném pečování ovoce a Ty to určitě dokážeš.Budu Ti moc a moc držet palce a klidně napiš,kdybys byla v něčem na pochybách,určitě Tě podržím.
Moc dík za fotky,kobylka je opravdu nádherná. Jarka.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Mišičko,ta je nádherná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosím,měj s ní strpení,já vím,že to není jednoduché,ale každý strom,i pláně,dá jednou při správném pečování ovoce a Ty to určitě dokážeš.Budu Ti moc a moc držet palce a klidně napiš,kdybys byla v něčem na pochybách,určitě Tě podržím.
Moc dík za fotky,kobylka je opravdu nádherná. Jarka.
Není zač. Spíš já děkuju. Přeji hezký den.