Kříženci - arab s chlaďasem!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2006 22:48

Dobrý den,prosím mooc všechny kdo má křížence araba s chlaďasem,aby sem poslal fotečky!

22.8.2006 16:25

danpie napsal(a):
Dobrý den,prosím mooc všechny kdo má křížence araba s chlaďasem,aby sem poslal fotečky!

Neznám její původ, ale všichni říkají, že v ní asi arab bude podle hlyvy, ale chlaďase má v sobě určitě. Je velmi temperamentní. Už jí bude kolem 18 a pořád je prdlá jako hříbě.

22.8.2006 16:33

danpie napsal(a):

A teď mám ještě ročního hřebečka z naší kobyly ČMB a tatínek sh.arab x ČT. vÍce fotek je na www.desperado-ranch.websnadno.cz

23.8.2006 15:04

bubo napsal(a):
A teď mám ještě ročního hřebečka z naší kobyly ČMB a tatínek sh.arab x ČT. vÍce fotek je na www.desperado-ranch.websnadno.cz

Moc dík za fotečky!! Dívala jsem se i na stránečky,je neuvěřitelný jakýho věku se dožívají ty poníci. Pěkný koníci,my máme doma taky babušu 22let a taky jí umí ještě pěkně prdnout v kouli,je fajn,že mají elán. Já viděla křížence araba s chlaďasem a vypadal suprově,dost podobný andalůzanoj,ten se fakt povedl.

25.8.2006 11:10

danpie napsal(a):
Moc dík za fotečky!! Dívala jsem se i na stránečky,je neuvěřitelný jakýho věku se dožívají ty poníci. Pěkný koníci,my máme doma taky babušu 22let a taky jí umí ještě pěkně prdnout v kouli,je fajn,že mají elán. Já viděla křížence araba s chlaďasem a vypadal suprově,dost podobný andalůzanoj,ten se fakt povedl.

To věřím a děkuji. Teď jsme zrovna sháněli něco takového, ale nic jsme nesehnali. Na farmě Větrov prodávali křížence araba s norikem, ale byl na slabší noze. Pro mně by byl asi dobrý, ale chtěli jsme něco pro přítele, tak nakonec zvítězil Lipan je to čistý norik, tak uvidíme. Já teda měla dost velké nároky, protože jsem pořád hledala kopii Lenky. Začínám zjišťovat, že už asi nic takového neseženu. Ona je prostě boží - vytrvalá, temperamentní, ale ne zlá a chodí za mnou jak pejsek. Prostě jsme si padli do oka. Jedinou vadu má, že zlobí s přepravou, ale to zas tak moc neřeším, protože jsme zatím všude došli po kopytě. Jo a nemá ráda, když si na ní sedne někdo jiný. Jak tu všichni říkají je to paničky rozmazlenec

Přidejte reakci

Přidat smajlík