Můj kůň mě nemá rád

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2014 12:08
lékorka213

XXX.XXX.212.12

Ahoj mám doma 4 a půl letou klisničku welsh pony sekce B .Pořídila si ji moje máma když jí byl rok , máma ji po půl roce přenechala mě a já jako 10ti letá holka jsem ji vychovávala bohužel příliš mírně a bez disciplíny smajlíksmajlík když jí bylo 3 a půl roku rozhodla jsem se jí obsednout. Vše bylo v pohodě klisnička byla zprvu rozjařená ale po pár dnech jí to přešlo ,zachvíli začala vyhazovat a když k ní přijdu do výběhu staví se ke mě zadkem a neposlouchá smajlíksmajlík když to chci ukázat tátovi nebo mámě klisnička je zase zlatíčko ale jakmile odejdou je zase zlá . Vím že je to moje chyba a že si za to můžu sama ale chtěla jsem se vás zeptat jestli nemáte nějaké podobné zkušenosti ...smajlíksmajlíksmajlík

2.11.2014 15:14
l.n.k

XXX.XXX.26.88

nejlepší by byla pomoc odborníka, to se nedá po internetu. Domluvte se s někým kdo to s koňmi opravdu umísmajlík , nemusí to být zrovna vyhlášený Horseman a domluvte se na lekcích práce ze země, rozcapených poníků jsem za svůj život viděla více než dost, ale v rukou odborníků jsou to miláčkové

4.11.2014 13:38
brumbal

XXX.XXX.168.87

Měla jsem podobný problém, pomohl mi s tím Miloslav Simandl.... Naprosto úžasnej člověk, opravdu pomůže a dá rady, klidně přijede do stáje a ukáže co a jak :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík