Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2015 13:39
venuška

XXX.XXX.161.32

Ahoj chtěla jsem se zeptat .
Neznáte někdo Dychova Šumavského 2341 ? dlouho ho hledám je to otec mého koníka .
Kdyby o něm někdo věděl nějáké info nebo úplně nejlíp fotku byla bych moooc vděčná .
předem děkuji

2.1.2015 15:16
axl

XXX.XXX.159.147

Dobry den, Dusanek je uz po smrti nekolik let. Pred asi 12 lety jsem s nim travila nejakou dobu a musim rict, ze to byl pan kun s obrovskym srdcem drice a poctivyho pracanta. Dlouho jsem nepotkala takovyho konika.Jeho chut a temperament v jeho vysokym veku by mohl kdejakej mladej zavidet. Mam jen nejakou horsi fotku, ale pisnu jeho majitelce, jestli vam sem muze neco dat. Je ten vas konik taky takovy povahove?

2.1.2015 15:20
axl

XXX.XXX.159.147

Nevim, jak pujde videt, narucni je Dychov, sedlovy je valasek po nem

2.1.2015 23:07
alzas

XXX.XXX.147.48

Jéé, neměla byste prosím přehled o jeho hříbatech? A kde působil?

4.1.2015 18:24
venuška

XXX.XXX.161.32

Tak jak bych to řekla. Úplně stejný není, ale něco tam společného bude .Je opravdu poctivý, spolehlivý, trochu flegmatik a jak říkáte o Dychovovi tak stejně můj kůň je s velkým K a ještě větším srdcem. Celý život pomáhá dětem s různým postižením, pracoval na poli a dělal turistiku. Nikdy nebyl sprintér, ale spíše vytrvalec .
Můžu na něm všechno, všelijak se na něm "válet", kdejak na něj skákat a já nevím co ještě. Na svůj věk (27) je opravdu čilý, zakluše, zacválá a občas si i "vyhodí z kopýtka". S tímto koníkem jezdím bez sedla a převážně bez udidla. Opravdu hodně mi přirostl k srdci.
No, znám ještě jednoho koníka po Dychovovi a musím říct, že pokud na fotce je Dychov vlevo tak je mu opravdu podobný.
Moc děkuju za info i za fotku, už dlouho ho hledám, chtěla jsem se dozvědět, po kom že je takový srdcař :).

6.1.2015 10:55
vera7

XXX.XXX.5.100

Dobrý den, Dychov šumavský prožil poslední svá léta u nás ve stáji. Pokud Vás zajímá něco konkrétního, napište mi na jankovavera@seznam.cz.

6.1.2015 12:28
tamtam

XXX.XXX.82.173

Http://www.bazakoni.pl/dychovsumavsky-dychov-8-goralxii-4gralka
když se zaregistrujete, je vidět i celý rodokmen a potomci..

Přidejte reakci

Přidat smajlík