Ahojte,prosím všechny,kdo tam chodí,nebo to vlastní a pod. o jednu věc.
Mám z tama koníka,koupila jsem ho před dvěma lety od soukromníka.
Jméno:71/464 Nepál
Matka:71/249 Ula
Otec:2720 Berdysz s.v.
Narozen:3.3.2000
Odznakový hnědák s PP.
Psala jsem jim mail,ale neodpovídají.Pro všechny,kdo máte foto rodičů,prarodičů či přímo jeho za mlada budu moc vděčná.Pište sem nebo na motalikova@seznam.cz
moc děkuji
kikuska
napsal(a):
Ahojte,prosím všechny,kdo tam chodí,nebo to vlastní a pod. o jednu věc.
Mám z tama koníka,koupila jsem ho před dvěma lety od soukromníka.
Jméno:71/464 Nepál
Matka:71/249 Ula
Otec:2720 Berdysz s.v.
Narozen:3.3.2000
Odznakový hnědák s PP.
Psala jsem jim mail,ale neodpovídají.Pro všechny,kdo máte foto rodičů,prarodičů či přímo jeho za mlada budu moc vděčná.Pište sem nebo na motalikova@seznam.cz
moc děkuji
Ahojky, nedávno jsme se tam jeli podívat. Mají tam krásný pastviny a ještě hezčí Huculáčky Jedni od nás od tama budou kupovat kobylku... mám nějaký fotečky. Já vím že to není to co tě zajímá, ale chtěla jsem jenom říct že od tama jsou krásní koníci
karwen
napsal(a):
Ahojky, nedávno jsme se tam jeli podívat. Mají tam krásný pastviny a ještě hezčí Huculáčky Jedni od nás od tama budou kupovat kobylku... mám nějaký fotečky. Já vím že to není to co tě zajímá, ale chtěla jsem jenom říct že od tama jsou krásní koníci
Ahoj,nefotila jsi tam náááhodou jejich hřebce Berdysze?Je to strakatej huculák,jedna jeho,ne moc kvalitní,fotka je na EQCH.Kdyby jsi tam jela i podruhé,mohla by ses mi na toho mýho poptat,hledám fotky mámy,táty,prarodičů,ho jako malého atd.,díky
kikuska
napsal(a):
Ahoj,nefotila jsi tam náááhodou jejich hřebce Berdysze?Je to strakatej huculák,jedna jeho,ne moc kvalitní,fotka je na EQCH.Kdyby jsi tam jela i podruhé,mohla by ses mi na toho mýho poptat,hledám fotky mámy,táty,prarodičů,ho jako malého atd.,díky
Mno co si pamatuju tak říkal že tam má jednoho plemenýho hřebce, ten byl trochu dál, na něj jsme se nešli kouknout. Ale viděli jsme ho z dálky, byl to bělouš. Monžá tam ještě pojedu, pokud si od tama známí budou někoho kupovat. Ale to ještě nevím... já taky sháním fotky rodičů mýho Huculáka Otec je Gurgul Zmrzlík s.v. a matka Iris