red and white
napsal(a):
tak a máme tu zase nové téma!!!! Tak běží čas je téma kam můžete dávat postupně fotky vašich koní, třeba jak byli hříbátka, jací jsou teť, nebo prostě postupně nové a nové fotky , když nějaké vyblejsknete
tak už se těšim
nerčííí
Tady je můj koník když mu byly 3 roky
karwen
napsal(a):
Tady je můj koník když mu byly 3 roky
Tady mu jsou 4 roky, když jsem si ho koupila. Je to mušař, všimněte si té vydrbané hřívy...
karwen
napsal(a):
Tady mu jsou 4 roky, když jsem si ho koupila. Je to mušař, všimněte si té vydrbané hřívy...
Po měsíci pečlivé péče a mazání už mu hezky roste hřívečka
karwen
napsal(a):
jj Sice trochu kraťoučká, ale už roste. Tu poslední fotku jsem fotila před 2 dny
no tak aspoň že nějaká , i když kraťoučká Kobylka jedný mý kámošky si zase pořád drbala ocas až to měla do krve, dostala na to mastičky snad něco proti svědění, a už se jí to dávno zahojilo ( měla to asi před rokem)
red and white
napsal(a):
no tak aspoň že nějaká , i když kraťoučká Kobylka jedný mý kámošky si zase pořád drbala ocas až to měla do krve, dostala na to mastičky snad něco proti svědění, a už se jí to dávno zahojilo ( měla to asi před rokem)
Ten můj si zas nejvíc drbe břicho až do krve, dycky si lehne a drbe se třeba na betonu Naposled se škaredě škrábnul, bude tam mít hnusnou jizvu... je to škoda no...