buggyna

Ná takový dotaz....chtěla bych se zeptat,jestli máte někdo zkušenosti s touto značkou.Líbí se mi 2 sedla od této značky,obě mají stejnou cenu,takže by mě zajímalo,které je podle Vás lepší.
Jedná se o AVANT GARDE a EXPRESSION MONOQUARTIER.....
Budu moc ráda,když mi někdo poradíte...
buggyna

buggyna
napsal(a):
Ná takový dotaz....chtěla bych se zeptat,jestli máte někdo zkušenosti s touto značkou.Líbí se mi 2 sedla od této značky,obě mají stejnou cenu,takže by mě zajímalo,které je podle Vás lepší.
Jedná se o AVANT GARDE a EXPRESSION MONOQUARTIER.....
Budu moc ráda,když mi někdo poradíte...
Expression monoquartier
buggyna

buggyna

buggyna
napsal(a):
avant garde
to opravdu nikdo nemá s těmito sedly zkušenost?????
buggyna

coriska
napsal(a):
já s nima nemám zkušenost ale vypadaj moc pěkně. Kolik stojí?Nejsou to nějaké "indie"?
značka by to měla být italská....a sedla stojí okolo 35 000,-
buggyna
napsal(a):
značka by to měla být italská....a sedla stojí okolo 35 000,-
Sedla Equipe jsou italské výroby a slyšela jsem, že v Evropě jsou mnohem oblíbenější než třeba Prestige také italské výroby. Sedla jsem neviděla a neseděla v nich, ale viděla jsem od nich opravdu nádherné uzdečky. ASi hezčí práci jsem neviděla. Bohužel cena víc než lidová mi nedovolila víc než snít!
Kontaktuj pana Libicha. Ten je sem vozí a má s nimi i zkušenosti, tak ti řekne asi nejlíp co a jak!
buggyna

petrak
napsal(a):
Sedla Equipe jsou italské výroby a slyšela jsem, že v Evropě jsou mnohem oblíbenější než třeba Prestige také italské výroby. Sedla jsem neviděla a neseděla v nich, ale viděla jsem od nich opravdu nádherné uzdečky. ASi hezčí práci jsem neviděla. Bohužel cena víc než lidová mi nedovolila víc než snít!
Kontaktuj pana Libicha. Ten je sem vozí a má s nimi i zkušenosti, tak ti řekne asi nejlíp co a jak!
jéé tak dík,pan Libich k nám jezdí docela často.Tak to hned příště vyspovídám :)