Pokud si někdo objednáváte z Pony clubu balíčky,určo víte,že je tam nabídka za nového člena získáte uzdečku teda pokud si to vyberete.Uzdečka se mi zdá dost nekvalitní,otěže se mi zdají tenké a podivně se lesknou no každopádně z kůže to asi nebude.Udidlo teňoučké a podivně zakroucené něco jako drezůrní...Poraďte mám si to objednat(Chci přilásit kámošku)?
divkanakoni
napsal(a):
Pokud si někdo objednáváte z Pony clubu balíčky,určo víte,že je tam nabídka za nového člena získáte uzdečku teda pokud si to vyberete.Uzdečka se mi zdá dost nekvalitní,otěže se mi zdají tenké a podivně se lesknou no každopádně z kůže to asi nebude.Udidlo teňoučké a podivně zakroucené něco jako drezůrní...Poraďte mám si to objednat(Chci přilásit kámošku)?
A máš někde foto pro posouzení?
Jinak moje kámoška taky jeden čas odebírala balíčky , ale teď raději šetří na výbavu
alisa
napsal(a):
A máš někde foto pro posouzení?
Jinak moje kámoška taky jeden čas odebírala balíčky , ale teď raději šetří na výbavu
Moje osobní zkušenost. Začala jsem odebírat balíčky. A v tom prvním byly hodinky. Ty mi vydržely asi dva měsíce. Než se ulomil pásek. Když mi v hodinářství dali nový kožený, tak se mi to rozpadlo, než jsem došla na druhý konec ulice.
A to byly obyčejné hodinky.
A co takhle ta uzdečka.Asi kvalita nic moc. Určitě si ušetři a za peníze, které nacpeš do zasílacích balíčků, si kup kvalitní uzdečku, knihy a třeba si předplatˇ i nějaký časák.
Ano, vše to ohromně láká, ale za ty peníze bys měla mnohem víc a lepší kvalitu.
divkanakoni
napsal(a):
kámoška si tu uzdečku objednala a používá ji na svého koníka už asi tak půl roku,ale dostaneš jenom uzdečku ani otěže ani udidlo nedostaneš,ale je fakt pěkná a zatím hodně vydržela
jessinka
napsal(a):
kámoška si tu uzdečku objednala a používá ji na svého koníka už asi tak půl roku,ale dostaneš jenom uzdečku ani otěže ani udidlo nedostaneš,ale je fakt pěkná a zatím hodně vydržela
tak ja mam doma taky tu uzdečku...tohle je foto ještě jak byla nova..ale mam ji asi tez pul roku a je furt dobra!..a dostala sem ji i s otěžema..akorat bez udidla
jessinka
napsal(a):
jo,jsem se spletla,bez udidla
juj já mám skoro stejnou uzdečku jako z pony klubu...až na to že sem jí sehnala u Maxe Hakena v Týnské uličce.mám jí už skoro dva roky v provozu a vypadá skvěle.Akorát sem vyměnila oteže,moc mi nesedli ty kožený,raději jezdím na provazových