Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2006 15:33

Dobrý den, moc ráda fotím a už pomalu nemám co:( a chodím na závody fotit, ale rodfiče mi to asi brzy zakážou, chctěla bych nafotit pár fotek, teda to co se do foťáku vejde:) no byla bych ráda za koně ve výbězích, výcvikové hodiny a nebo závody, taky bych ráda nafotila různé plemena od ČT přes A1/1 až po Araby, prostě všechno i tažné plemena, fotky většinou putují na server staj.ufonek.net, často do galerie fotek nabo přímo k uživateli, děkuji za rady kde fotit popřípadě nabídku vyfocení různých koní ve výbězích apod. děkuji;)

18.9.2006 19:39

kassiopeass napsal(a):
Dobrý den, moc ráda fotím a už pomalu nemám co:( a chodím na závody fotit, ale rodfiče mi to asi brzy zakážou, chctěla bych nafotit pár fotek, teda to co se do foťáku vejde:) no byla bych ráda za koně ve výbězích, výcvikové hodiny a nebo závody, taky bych ráda nafotila různé plemena od ČT přes A1/1 až po Araby, prostě všechno i tažné plemena, fotky většinou putují na server staj.ufonek.net, často do galerie fotek nabo přímo k uživateli, děkuji za rady kde fotit popřípadě nabídku vyfocení různých koní ve výbězích apod. děkuji;)

V Soběšicích je koní v ohradách a na jízdárně až to pěkné není. Panská Lícha, to bys měla velkou smůlu, kdyby na jízdárně nikdo nebyl. Pod Líchou je Ranč u cesty a Ranč Pod Lesem. Jízdárna a spousta koní volně v ohradách, Melatín. Jízdárna a veliké ohrady. Obuj si dobré boty, než to všechno oběhneš, ale fotek uděláš mraky, taky tam běhám s přístrojem

18.9.2006 19:58

jury napsal(a):
V Soběšicích je koní v ohradách a na jízdárně až to pěkné není. Panská Lícha, to bys měla velkou smůlu, kdyby na jízdárně nikdo nebyl. Pod Líchou je Ranč u cesty a Ranč Pod Lesem. Jízdárna a spousta koní volně v ohradách, Melatín. Jízdárna a veliké ohrady. Obuj si dobré boty, než to všechno oběhneš, ale fotek uděláš mraky, taky tam běhám s přístrojem

napiš na Bodie.Go@seznam.cz

jsem tam da se rict on-line

19.9.2006 13:54

jury napsal(a):

Děkuji mockrát, na Líše ffotím hlavně závody, ale někdy mi příjde, že příjdu do stáje a všichni na mě vejraj co tam dělám a proč si všechno fotím, tak to si připadám mírně vlezle;) na ranči u cesty jsem nebyla, nevím kde to je:( a ani na ranči pod lesem, to budu muset vykoumat;)

19.9.2006 14:32

kassiopeass napsal(a):
Děkuji mockrát, na Líše ffotím hlavně závody, ale někdy mi příjde, že příjdu do stáje a všichni na mě vejraj co tam dělám a proč si všechno fotím, tak to si připadám mírně vlezle;) na ranči u cesty jsem nebyla, nevím kde to je:( a ani na ranči pod lesem, to budu muset vykoumat;)

Když se tady bavíte o Brněnských stájích. Nepatří to sem ale chtěla bych se Vás na něco zeptat. Koupili jsme kobylu od jednoho pána (nechci tady něco rozpoutat, jméno pána nebudu zveřejňovat, ale nevím kterej to byl ranč ale bylo to pod Líchou-ranč kde těsně u cesty je kruhovka a přes cestu taková travnatá jízdárna). Kobylka se dle pána prodávajícího jmenuje Bára ale dle evidence (po dlouhé fantazii při čtení výžehu) jsme zjistili že je to klisna Linda. Neznáte tuto klkající kobylku? Jaká je její minulost. Hodím sem její fotku, která je focená asi týden po příjezdu k nám. Kdyby někdo něco vědět, písněte mi na mail. Moc všem díky a omlouvám se, že to sem nepatří. Danny

19.9.2006 20:13

kassiopeass napsal(a):

jen projdi po té cestě co vede na líchu pořád dál, dojdeš k nim. je to asi
300m

19.9.2006 21:47

jury napsal(a):
jen projdi po té cestě co vede na líchu pořád dál, dojdeš k nim. je to asi
300m

Díky;) tak tam někdy půjdu;)

19.9.2006 21:58

tajemma danny napsal(a):
Když se tady bavíte o Brněnských stájích. Nepatří to sem ale chtěla bych se Vás na něco zeptat. Koupili jsme kobylu od jednoho pána (nechci tady něco rozpoutat, jméno pána nebudu zveřejňovat, ale nevím kterej to byl ranč ale bylo to pod Líchou-ranč kde těsně u cesty je kruhovka a přes cestu taková travnatá jízdárna). Kobylka se dle pána prodávajícího jmenuje Bára ale dle evidence (po dlouhé fantazii při čtení výžehu) jsme zjistili že je to klisna Linda. Neznáte tuto klkající kobylku? Jaká je její minulost. Hodím sem její fotku, která je focená asi týden po příjezdu k nám. Kdyby někdo něco vědět, písněte mi na mail. Moc všem díky a omlouvám se, že to sem nepatří. Danny

Bohužel neznám....

20.9.2006 14:24

tajemma danny napsal(a):

Ja ji znam, jezdila jsem na ni v Brne. Po mailech jsem komunikovala i s nejakou slecnou ci pani, co na ni obcas jezdi u vas, jmeno nebudu zverejnovat. Posilala jsem ji i nejake starsi Bariny fotecky. Kdyztak mi pisnete na mail ellanor@seznam.cz, at nezaplacavame diskuzi. Moc by me zajimalo, jak se ted ma

20.9.2006 17:03

kassiopeass napsal(a):
Díky;) tak tam někdy půjdu;)

ahoj prosimte nejsi ta co ted byla 17 zari na zavodech nejake 2 holky porad vse fotily jedna myslim blondyna bryle nejsi to ty,?

20.9.2006 17:26

gagus333 napsal(a):
ahoj prosimte nejsi ta co ted byla 17 zari na zavodech nejake 2 holky porad vse fotily jedna myslim blondyna bryle nejsi to ty,?

lidičky když se bavíme o tom brnu a okolí,neznáte náhodou nekdo Zuzku Konečnou? pls

21.9.2006 11:06

gagus333 napsal(a):

Blondýna? no mám světlejší vlasy, byli jsme v líše na těch parkurech min. víkend a moje ségra má tmavé vlasy a obě máme brýle a pouze jediný digitální foťák;) myslím, že jsme tam zůstali jako poslední;):D no? proč? a fotili jsme fakt (snad) vše;)

21.9.2006 13:18

kassiopeass napsal(a):
Blondýna? no mám světlejší vlasy, byli jsme v líše na těch parkurech min. víkend a moje ségra má tmavé vlasy a obě máme brýle a pouze jediný digitální foťák;) myslím, že jsme tam zůstali jako poslední;):D no? proč? a fotili jsme fakt (snad) vše;)

jo jsme si vsimly jak ste nas porad fotily ...

21.9.2006 19:37

gagus333 napsal(a):
jo jsme si vsimly jak ste nas porad fotily ...

A Vy jste tam byla na jakém koni?? Jestli byl nějaký hodně nápadný nebo tak;)

21.9.2006 19:41

kassiopeass napsal(a):

ne ja enjela akorat pak vodila normalni rezava kobyla..

21.9.2006 20:08

gagus333 napsal(a):

jen vodila, tak to nevím, rezavou??;) počky;)

gagus333 napsal(a):

nebo...

gagus333 napsal(a):

nebo...

21.9.2006 20:09

kassiopeass napsal(a):

nebo...

21.9.2006 20:09

gagus333 napsal(a):

nebo...

22.9.2006 14:00

kassiopeass napsal(a):
nebo...

ani jedna ale ta posledni je kamoska s jeji kobylou dej sem klidne jeste nejaky...

22.9.2006 17:11

gagus333 napsal(a):
ani jedna ale ta posledni je kamoska s jeji kobylou dej sem klidne jeste nejaky...

jj. když najdu, navíc teď nemám časík, v pondělí, musím je dát na spr. vel.

22.9.2006 17:27

gagus333 napsal(a):

A mám otázku, co je to za plemeno??;)

22.9.2006 17:57

gagus333 napsal(a):

http://staj.ufonek.net/galerie.php? tady za chvíli budou ty fotky, autor -Kassiopeass, tak kdyžtak řekněte která to je;)

22.9.2006 20:34

kassiopeass napsal(a):
http://staj.ufonek.net/galerie.php? tady za chvíli budou ty fotky, autor -Kassiopeass, tak kdyžtak řekněte která to je;)

sory ale nevim jako jestli by smela proste nekma davat fotky koni co nejsou tvoje muj nazor...

23.9.2006 20:16

gagus333 napsal(a):
sory ale nevim jako jestli by smela proste nekma davat fotky koni co nejsou tvoje muj nazor...

To by znamenalo nedělat galerie fotek? apod.... jinak podle zákona o autorských právech mám na fotku co jsem fotila autorská práva já a nikdo mi nesmí fotku kopírovat bez mého svolení a nesmí mi zakazovat mi fotku používat i kdyby na ní byl jeho kůň, může mě poprost pouze o stáhnutí fotek z galerie, ale já mu v tom nemusím vyhovět, kdyby to chtěl dovést k soudu, soud by byl na mé straně, protože jsem autorem fotky a mám na ní autorská práva nikoli majitel koně....

24.9.2006 20:07

kassiopeass napsal(a):
To by znamenalo nedělat galerie fotek? apod.... jinak podle zákona o autorských právech mám na fotku co jsem fotila autorská práva já a nikdo mi nesmí fotku kopírovat bez mého svolení a nesmí mi zakazovat mi fotku používat i kdyby na ní byl jeho kůň, může mě poprost pouze o stáhnutí fotek z galerie, ale já mu v tom nemusím vyhovět, kdyby to chtěl dovést k soudu, soud by byl na mé straně, protože jsem autorem fotky a mám na ní autorská práva nikoli majitel koně....

Jinak kdo má jinný názor na autorská práva, tak mě to bude velmi zajímat;)

2.10.2006 15:12

kassiopeass napsal(a):

Ahojky, jsou něajaké nocvé závody v okolí brna? výstavy apod.?;)

2.10.2006 19:13

kassiopeass napsal(a):
Jinak kdo má jinný názor na autorská práva, tak mě to bude velmi zajímat;)

v podstatě máš pravdu, jenže jen pokud jde o koně, ne o obličej jezdce, stačí ale když ho nějak zneviditelníš.

3.10.2006 00:07

kassiopeass napsal(a):
Ahojky, jsou něajaké nocvé závody v okolí brna? výstavy apod.?;)

V sobotu 7.10 bude Moravan :)

3.10.2006 06:36

evizna napsal(a):

ahojky, a Huberty počítáš taky???

3.10.2006 08:16

evizna napsal(a):

díky

3.10.2006 08:17

veronika20 napsal(a):
ahojky, a Huberty počítáš taky???

kdybych počítalatak se nedopočítám,alepokud to bude větší a pojede více koní,tak by se i dalofotit;) tedapokud to nebudepříliš daleko;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík