Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2006 20:02

Snad se nebude nikdo zlobit, když přidám ještě pár svých fotek, z nedělního představení, většinou stejní koně.

18.9.2006 20:04

sanulka napsal(a):
Snad se nebude nikdo zlobit, když přidám ještě pár svých fotek, z nedělního představení, většinou stejní koně.

další...

18.9.2006 20:06

sanulka napsal(a):
další...

... ale teď už nee

18.9.2006 20:07

sanulka napsal(a):
... ale teď už nee

... ještě...

18.9.2006 20:12

sanulka napsal(a):
... ještě...

... hlasatelka se sice dožadovala, kolik prý to je, ale neznělo moc jistě, když říkala, že tedy asi 160, protože je to skoro na vrchu stojanů :-)

18.9.2006 20:15

sanulka napsal(a):
... hlasatelka se sice dožadovala, kolik prý to je, ale neznělo moc jistě, když říkala, že tedy asi 160, protože je to skoro na vrchu stojanů :-)

... krásný klusák "důchodce"...

18.9.2006 20:17

sanulka napsal(a):
... krásný klusák "důchodce"...

Čtverylka

18.9.2006 20:22

sanulka napsal(a):
...

S tou hřívou je to tak, že je to jejich tradiční úprava, jmenuje se "na lvíčka".

18.9.2006 20:24

sanulka napsal(a):
S tou hřívou je to tak, že je to jejich tradiční úprava, jmenuje se "na lvíčka".

...

18.9.2006 20:35

sanulka napsal(a):
.

Nejlepší bylo, když vyhlásili, že se mohou svézt na povozu děti... Sbíhaly se jako švábi na pivo! :-) Mám i fotky, ale s mou trpělivostí a rychlostí mého netu jsem je vynechala. Pokud někdo budete chtít víc fotek, mohu zaslat, stačí říct. Od všeho, co tady uvedu, mám určitě další.

18.9.2006 20:37

sanulka napsal(a):
Nejlepší bylo, když vyhlásili, že se mohou svézt na povozu děti... Sbíhaly se jako švábi na pivo! :-) Mám i fotky, ale s mou trpělivostí a rychlostí mého netu jsem je vynechala. Pokud někdo budete chtít víc fotek, mohu zaslat, stačí říct. Od všeho, co tady uvedu, mám určitě další.

ahoj, mas moc krasne fotky...chtela jsem do Lyse jet, ale nevyslo to..chtela jsem te poprosit, nemohla bys mi poslat fotky chladnokrevniku na mail? cim vic, tim lip, ale jak se ti bude chtit... :) byla bych ti moc vdecna..

18.9.2006 20:38

sanulka napsal(a):

Možná někoho naštvu, ale místy mi celá Lysá přišla jako cirkusové představení pro děti. Líbí se mi hry a jsem vděčná za metody Horsemanshipu, jen jsem myslela, že tato akce bude trochu odbornější - větší podíl vážných a vysoce specializovaných věcí. Chápu, že to bylo víc pro širokou laickou veřejnost.

18.9.2006 20:39

sanulka napsal(a):
Možná někoho naštvu, ale místy mi celá Lysá přišla jako cirkusové představení pro děti. Líbí se mi hry a jsem vděčná za metody Horsemanshipu, jen jsem myslela, že tato akce bude trochu odbornější - větší podíl vážných a vysoce specializovaných věcí. Chápu, že to bylo víc pro širokou laickou veřejnost.

...

18.9.2006 21:03

sanulka napsal(a):
taky krása...

a nakonec "indián"...

18.9.2006 21:06

sanulka napsal(a):
.

Aha, tak jak jsem jela ve dvou oknech, indián nebyl poslední. Ettelko zítra, ju? Teď jdu koukat na Zoufalé manželky (patřím už mezi ně skoro měsíc )

18.9.2006 21:25

sanulka napsal(a):
.

Prosím prosím, mohla bys mi tyto tři fotky poslat mailíkem? (kdyby se to špatně zařadilo - achaltekinka Eseira + káně,..) případně pokud máš ještě nějaké

Děkuji Johana - blackriders@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík