lakukacka
napsal(a):
Dobrý den,
vážně uvažuji o koupi fretky.. Jen stále nevím jesli samce nebo samici.
Poradíte??
Informace, které zatím mám jsou, že samci více smrdí, kuli moči. Ale samice když nezabřezne může mít problémy kuli "hárání".
Poradíte mi prosím, zda do bytu jak mazlíčka samce nebo samici? a proč? Děkuji
Zdravím! Samice jsou divošky i v dospělosti, jsou menší a vlezou úplně všude , s faleškou mají holky někdy problém- když nebudete plánovat mladé, můžete ji nechat vykastrovat.
Ze samce se zase stane mazlík a kliďas, . S tím zápachem to není hrozné Je na Vás, jestli budete chtít mít torpédo nebo pohodáře. Určitě to není ale pravidlo. Každá fretka je unikát
Já bych volila samici (můj názor), je menší, v dospělosti stále hravá
cherry
napsal(a):
Zdravím! Samice jsou divošky i v dospělosti, jsou menší a vlezou úplně všude , s faleškou mají holky někdy problém- když nebudete plánovat mladé, můžete ji nechat vykastrovat.
Ze samce se zase stane mazlík a kliďas, . S tím zápachem to není hrozné Je na Vás, jestli budete chtít mít torpédo nebo pohodáře. Určitě to není ale pravidlo. Každá fretka je unikát
Já bych volila samici (můj názor), je menší, v dospělosti stále hravá
Děkuji za váš náror..
Fretku už jsme měli, když jsem byla celkem malá. Zemřel nám asi ve 3 letech, kuli nádoru. Byl to samec a co si pamatuji, tak byl celkem dost velký - což není vůbec problém, spíš by se mi to i líbilo. Ale nepřišel mi nějaký "líný" nebo bez nálady si hrát. Chodila jsem s ním ven na kšírkách a po domě jsme ho také normálně puštěli, kde si hrál se psem. Jenže ten měl vyřezané pachové žlázy (je to asi 10 let) a stejně byl celkem cítit.
A protože nyní si chci pořídit fretku znovu, zvažuji pro a proti samce a samice.