Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.254.67
Koupím 2ks nutrie na maso, kožešinu nechci jde mi pouze o maso ,zdravá strava i pro děti jsem se dočetl. Nejlépe poblíž Brno venkov ,úspání nutrie a následně humální dustojný odchod ,kuži si necháte u vás ,jen čistě maso děkuji za nabídky info e-mail: aspen88@seznam.cz ,Ptacek.sk-cz@seznam.cz nebo Pokud někdo poveze 28.10. 7h-11h se koná burza v Újezdě u Brna popřípoadě dohoda tam, s tím že sjedem kemě a naučíte mě humálně nutrii použít k jídlu děkuji .Foto jsem zapujčil s Googl.cz předem děkuji autotovi za zapujčení fota . Vím že je více druhu nutrijí mutace ale čistě na maso klasická děkuji .
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.242.203
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Koupím 2ks nutrie na maso, kožešinu nechci jde mi pouze o maso ,zdravá strava i pro děti jsem se dočetl. Nejlépe poblíž Brno venkov ,úspání nutrie a následně humální dustojný odchod ,kuži si necháte u vás ,jen čistě maso děkuji za nabídky info e-mail: aspen88@seznam.cz ,Ptacek.sk-cz@seznam.cz nebo Pokud někdo poveze 28.10. 7h-11h se koná burza v Újezdě u Brna popřípoadě dohoda tam, s tím že sjedem kemě a naučíte mě humálně nutrii použít k jídlu děkuji .Foto jsem zapujčil s Googl.cz předem děkuji autotovi za zapujčení fota . Vím že je více druhu nutrijí mutace ale čistě na maso klasická děkuji .
jak se to vlastně zabíjí??
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.247.96
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jak se to vlastně zabíjí??
Vezmete toporo od sekery, držíte ji za ocas, úderem ji omráčíte pak následně podříznete ,pozor na kožešinu při stahování ta se vykupuje .Nejlépe když vám to vysvětlí prodávajíci nebo se sním domluvte normálně slušný chovat vám ji po dohodě připraví když kůži nechcete platíte jen maso. Pak vás čeká Recept: Úvod > Jídla > Teplá jídla (hlavní chod) > ostatní maso > z nutrie
Nutrie pečená po staročesku
120 minut(y)
Náročnost
Na porce rozdělená nutrie, pečená spolu s bůčkem.
1 ks menší nutrie
1 ks kousek vepřového bůčku s kostí
1/2 lžičky mletého zázvoru
česnek
sůl
voda na podlití
1. Očištěnou, tuku zbavenou nutrii naporcujeme na menší porce
2. Bůček nakrájíme na kousky podle kostí
3. Obojí maso potřeme česnekem utřeným se solí, poprášíme zázvorem a dáme do pekáče
4. Podlité vodou dusíme pod poklicí v troubě předehřáté na 190-200 °C, asi po 45 minutách odstraníme poklici a měknoucí maso upečeme dozlatova, během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.146.57
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vezmete toporo od sekery, držíte ji za ocas, úderem ji omráčíte pak následně podříznete ,pozor na kožešinu při stahování ta se vykupuje .Nejlépe když vám to vysvětlí prodávajíci nebo se sním domluvte normálně slušný chovat vám ji po dohodě připraví když kůži nechcete platíte jen maso. Pak vás čeká Recept: Úvod > Jídla > Teplá jídla (hlavní chod) > ostatní maso > z nutrie
Nutrie pečená po staročesku
120 minut(y)
Náročnost
Na porce rozdělená nutrie, pečená spolu s bůčkem.
1 ks menší nutrie
1 ks kousek vepřového bůčku s kostí
1/2 lžičky mletého zázvoru
česnek
sůl
voda na podlití
1. Očištěnou, tuku zbavenou nutrii naporcujeme na menší porce
2. Bůček nakrájíme na kousky podle kostí
3. Obojí maso potřeme česnekem utřeným se solí, poprášíme zázvorem a dáme do pekáče
4. Podlité vodou dusíme pod poklicí v troubě předehřáté na 190-200 °C, asi po 45 minutách odstraníme poklici a měknoucí maso upečeme dozlatova, během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou.
Jak stará, popřípadě jaké váhy by měla prosím být nutrie na tento recept? Děkuji