Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, před časem tu jeden z přispěvatelů chválil amarant, může mi prosím někdo napsat, který druh amarantu pěstuje?
Děkuji.
Ja som bol jeden z pisateľov, c r.2014 som amarant skúsil prvý raz, semeno som si kúpil normálne polkilový balíček v Biopotravinách, priamy výsev sa mi neosvedčil, priesady lepšie, ale takú produkciu ako tu uvádzali iní, som rozhodne nemal. Králikov krmim senom, čerstvým amarantom som im len prilepšoval. Sušenie - malé bočné výhonky OK, tie hrubé stvoly mi na koncoch trocha oplesneli, musel som to nožnicami ostrihať, než som to králikom dal. Celkovo to za nejaký zázrak nepovažujem, ale skúsim tento rok ešte raz. Môj názor: so žihľavou na lúke to mám menej prácne

Děkuji za radu, chci to taky jen vyzkoušet. Už se těším na kopřivy, taky je zkrmujeme.

Vloni jsme zateplovali a dělali střechu, tak jsem byla ráda že jsme stihli nasušit vojtěšku, jinak taky sušíme kopřivy. Letos se musíme polepšit.

Lucerka -vojtěška a vičenec patří obě mezi bobovité rostliny-bobovité nikdy po sobě nerostou. V osevním postupu musíte mezi ně dát nějakou jinou plodinu, doporučuji okopaninu, je lepší vynechat dva roky. Jinak vičenec vypadá moc zajímavě, asi ho zkusím, děkuji za tip.
napsal(a):
Lucerka -vojtěška a vičenec patří obě mezi bobovité rostliny-bobovité nikdy po sobě nerostou. V osevním postupu musíte mezi ně dát nějakou jinou plodinu, doporučuji okopaninu, je lepší vynechat dva roky. Jinak vičenec vypadá moc zajímavě, asi ho zkusím, děkuji za tip.
Tiež by som ho ešte skúsil...ale osivo sa ťažko zháňa.