Samice kolyba hlavo sem a tam

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

?

22.4.2017 15:35
?

XXX.XXX.116.151

Co muze byt kdys samice kolyba hlavou porad s jedne strany na druhou.

Tessouš

22.4.2017 16:05
Tessouš

XXX.XXX.158.94

Jestli že má uši dopředu tak zastrašuje protivníka, to by se však ovšem musela samice nacházet u nějakého králíka který narušuje její teritorium...Vážně nevím.Možná má něco se středním uchem...RADŠI ZVOLTE VETERINU TADY JEN ZTRÁCÍTE ČAS..stejně by jste na ní dřív nebo později jít musela kdyby se to zhoršovalo.

22.4.2017 20:50
mozaik

XXX.XXX.235.76

Toto dělají králíci obvykle, když jim něco vadí v uchu. Podívejte se jim do boltců až na dno. Můžou tam být strupy způsobené roztoči. To je nakažlivé, takže ošetřit např. sprejem Arpalit neo, který je k sehnání volně v drogeriích nebo chovatelských potřebách, případně něčím od veterináře.

22.4.2017 21:04
Achil

XXX.XXX.96.193

Měl jsem to u samice i samce a byl to zánět mozkových blan. Udělal jsem s veterinářem rozbor a začali léčit Panacurem. Samice dobrá, samci to bohužel postihlo i zadní končetiny a musel jsem ho zabít. Ale už aspoň do budoucna vím, co to je. Ale samozřejmě to může být i něco jiného.

22.4.2017 21:04
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

? napsal(a):
Co muze byt kdys samice kolyba hlavou porad s jedne strany na druhou.

DOBRÝ DEN, v dotaze bohužel chybí, kromě mnoha dalších věcí, dost podrobnějších informací, takže ho asi těžko kdo zodpoví. NENÍ ZAČ.

Tessouš

28.4.2017 12:06
Tessouš

XXX.XXX.158.94

Já teď řeším to samé s plusmínus 3 letým samcem.Podchytilo se do v čas a léčíme Panacurem, ale jestliže to nebudete řešit hned tak chci aby jste věděla že je to vážné...Já jsem šla na veterinu hned jak jsem viděla že jen sedí v rohu..je to nakažlivé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík