Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2018 07:03
kathuschka

XXX.XXX.49.56

Dobrý den,

poprosila bych o radu.
Nejsem chovatel králíčků, ale podařilo se dětem vyhrát dva zakrslé v tombole. samec a samice
Protože máme velký pozemek a já nemám ráda zvířata v kleci, nechaly jsme je volně pobýhat po zahradě u našeho domku, máme je od března a zvykly si na volnost.

A teď k věci...
minulý týden se nám od samice narodila mláďata (4) mají se čile k světu, (teď je samice s mláďaty v kleci).
Samec je stále poblíž klece, spí u ní, a kdykoli klec otevřu okamžitě skáče dovnitř. Máte někdo zkušenost jestli chce ublížit mláďatům ? Poprípadě jestli jim i v budoucnu může ubližít ?
Králíčky bychom si chtěly klidně nechat, ale zase tak, že budou mít volný pohyb po zahradě. Snesou se s rodiči ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.7.2018 07:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

troll?

hele já ti řeknu, co samec chce. sex. a protože samice může zabřeznout hned po porodu, tak jakmile se k ní dostane, zase jí naskáče. tak přemýšlej, jak dlouho ta samice vydrží, když bude pořád březí.

ale ono je to vlastně asi fuk, pokud je chceš mít všechny na volno, tak v tom vrhu určitě nějaké nové samice budou, takže množení bude volně pokračovat tak dlouho, až dopadneš jako v Austrálii.

Neregistrovaný uživatel

23.7.2018 07:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
troll?

hele já ti řeknu, co samec chce. sex. a protože samice může zabřeznout hned po porodu, tak jakmile se k ní dostane, zase jí naskáče. tak přemýšlej, jak dlouho ta samice vydrží, když bude pořád březí.

ale ono je to vlastně asi fuk, pokud je chceš mít všechny na volno, tak v tom vrhu určitě nějaké nové samice budou, takže množení bude volně pokračovat tak dlouho, až dopadneš jako v Austrálii.

Ale, na pondelí ráno, trochu drsné... Každý má svoju cestu, tak nech si robí na svojom poli aj Austráliu... Príde podzim a sranda skončí... Pekný den prajem.

23.7.2018 12:33
rapotacka11

XXX.XXX.32.106

Ale, na pondelí ráno, trochu drsné...

Život je drsný...

Neregistrovaný uživatel

23.7.2018 13:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

Poznám aj takúto pesničku : život sa začína a aj končí v bolesti...

Přidejte reakci

Přidat smajlík