Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
Stáhnout zdarma
20.6.2025 13:42
terkacerna

XXX.XXX.98.176

Hezký den,

předem se omlouvám za morbidní téma, ale Zkouším zda se tu nachází nějaký veterinář, ráda bych někde chtěla zkusit objasnit příčinu úmrtí našeho ani ne ročního králíčka. Dnes v noci náhle začal být apatický, letargický, trochu rychleji dýchal a třásl se. Jídlo chtěl, ale síly mu to nedovolily. Měl celou noc až do úplného konce normální teplotu - 39,6, bobkoval normálně, akorát vyčural větší množství moči naráz. Nebyl nafouklý, ani jiné příznaky zvenku viditelné neměl. Nakonec po 4 hodinachz dostal křeče a za pár vteřin nastal konec. Předně říkám že všechny pohotovosti v Praze nás z absolutně nepochopitelných důvodů odmítly ošetřit a králíček tedy umřel doma. Měla jsem ho jen chviličku, takže ještě bohužel nebyl očkovaný. Napadla mě i otrava, ale nejsem si vědoma, že by se dostal k něčemu takto nebezpečnému.
Jde mi o to, že můj poslední naočkovaný králík, zemřel dost podobným způsobem, ačkoli už je to dlouho, nerada bych aby to bylo způsobeno něčím infekčním. Nevíte někdo, kde a do jaké doby by se dala udělat pitva? Případně zda to jde již u zamraženého zvířete? Nerada bych, abych si nakazila něčím další zvířata.
Děkuji moc za odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík