Pomoc s výchovou nebo rada

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mischel25

Včera 13:53
Mischel25

XXX.XXX.182.102

Dobrý den, mám zakrslého králíka, holku, ze zverimexu. Je ji zhruba 5-6 měsíců. Před X lety jsem také měla holku králíčka a ta byla přítulná, pořád jsem ji měla za sebou, všude se mnou chodila, mazlila se, olizovala mne, přiběhla na zavolání. Zajda taková vůbec není, pořád se vzteká (dupe), nevím proč nebo z čeho, nepříjde na zavolání, nechce se nechat pohladit, natož pomazlit, pořád ,,mrčí,,. Venku je prakticky pořád, má tam hračky, má všechno, pamlsky, čerstvé ovoce i zeleninu, seno, vodu. Pár dní po příjezdu domů jsem ji nechala prostor, aby se aklimatizovala a zvykla si na nám. Mluvíme na ni, ale stejně nic. Po bytě nechodí, ze začátku aspoň ten měsíc skákala a běhala po bytě, vyskakovala si zadníma nohama. Teď když je venku, tak se krčí u rohu nábytku a je ve střehu. Nic jsme ji neudělali, nekřičeli na ni a nestáhli na ni ani ruku. Věnujeme se ji každý den, každý den je venku. Poprosila bych Vás o radu, jak ji převychovat, aby nás měla ráda nebo čím to je nebo kde jsem udělala chybu, že je taková. Předem Vám děkuji za rady a tipy. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík