Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2007 16:37

Tak tady máte konečně toho mojeho prďoly....fotky jsou nic moc,má tam červený oka

12.2.2007 16:38

zuzik napsal(a):
Tak tady máte konečně toho mojeho prďoly....fotky jsou nic moc,má tam červený oka

A dalšííí

zvířátková

12.2.2007 18:12
zvířátková

zuzik napsal(a):
A dalšííí

Tééééda, to by byl nápadník pro tu mojí kuninku

zvířátková

12.2.2007 18:13
zvířátková

zvířátková napsal(a):

13.2.2007 00:29

zvířátková napsal(a):

On je Smoky takovej neotrkanej, on si troufne jenom na plyšáka....ale co víme, třeba by si padli do oka

zvířátková

13.2.2007 06:48
zvířátková

zuzik napsal(a):
On je Smoky takovej neotrkanej, on si troufne jenom na plyšáka....ale co víme, třeba by si padli do oka

Oni jsou stejně na ty plyšáky úchylní, ještě, že holky to nedělají. Ale těch modrých kuníků se moc nevidí, takže jsem ráda, že má Bobinka kámoše aspoň tady . Odkud ho máš a jak je starý?

13.2.2007 16:43

zvířátková napsal(a):
Oni jsou stejně na ty plyšáky úchylní, ještě, že holky to nedělají. Ale těch modrých kuníků se moc nevidí, takže jsem ráda, že má Bobinka kámoše aspoň tady . Odkud ho máš a jak je starý?

Ahojky, jemu asi 11 měsíců no a mám ho ze zverimexu...myslíš,že je to kuní??? J8 jsem to ani nevěděla

zvířátková

13.2.2007 20:13
zvířátková

zuzik napsal(a):
Ahojky, jemu asi 11 měsíců no a mám ho ze zverimexu...myslíš,že je to kuní??? J8 jsem to ani nevěděla

Jo jo, je to kuní modrý. Jsou ještě kuní hnědý, jeden se tu taky dříve objevoval - Čiko, ale už dost dlouho se panička neukázala. Tak to je celkem mlaďoch. Já mám Bobšu 4 a 1/4 roku. Byl to vánoční dáreček. Je taktéž zverimexová.

13.2.2007 23:33

zvířátková napsal(a):
Jo jo, je to kuní modrý. Jsou ještě kuní hnědý, jeden se tu taky dříve objevoval - Čiko, ale už dost dlouho se panička neukázala. Tak to je celkem mlaďoch. Já mám Bobšu 4 a 1/4 roku. Byl to vánoční dáreček. Je taktéž zverimexová.

Ta podoba je jasná.Já sem se dívala, ten kuní hnědý je taky krasavec...Já jsem ho dostala v létě k svátku od sestry....naší měli radost. Ale co, už si zvykli. Dokonce máma si ho zamilovala

zvířátková

14.2.2007 06:54
zvířátková

zuzik napsal(a):
Ta podoba je jasná.Já sem se dívala, ten kuní hnědý je taky krasavec...Já jsem ho dostala v létě k svátku od sestry....naší měli radost. Ale co, už si zvykli. Dokonce máma si ho zamilovala

Jo jo, hnědý je taky fešák. No, mě to povídej, já maminu varovala, že dostanu klec na králíka, ona furt nevěřila. A pak jsem byla překvapená i já, že jsem k té kleci dostala i ušáka. Ale naštěstí přítel natrefil opravdu na zakrslíka, on se v tom moc nevyzná, takže tohle bylo spíš štěstí . Akorát jsem už tak zvyklá na to vole, co má Bobša pod krkem, že mi Smoky přijde takovej hubenejší .

Přidejte reakci

Přidat smajlík