Tak tady máte konečně toho mojeho prďoly....fotky jsou nic moc,má tam červený oka
zuzik
napsal(a):
Tak tady máte konečně toho mojeho prďoly....fotky jsou nic moc,má tam červený oka
A dalšííí
zvířátková

zuzik
napsal(a):
A dalšííí
Tééééda, to by byl nápadník pro tu mojí kuninku
zvířátková

zvířátková

zuzik
napsal(a):
On je Smoky takovej neotrkanej, on si troufne jenom na plyšáka....ale co víme, třeba by si padli do oka
Oni jsou stejně na ty plyšáky úchylní, ještě, že holky to nedělají. Ale těch modrých kuníků se moc nevidí, takže jsem ráda, že má Bobinka kámoše aspoň tady
. Odkud ho máš a jak je starý?
zvířátková
napsal(a):
Oni jsou stejně na ty plyšáky úchylní, ještě, že holky to nedělají. Ale těch modrých kuníků se moc nevidí, takže jsem ráda, že má Bobinka kámoše aspoň tady
. Odkud ho máš a jak je starý?
Ahojky, jemu asi 11 měsíců no a mám ho ze zverimexu...myslíš,že je to kuní??? J8 jsem to ani nevěděla
zvířátková

zuzik
napsal(a):
Ahojky, jemu asi 11 měsíců no a mám ho ze zverimexu...myslíš,že je to kuní??? J8 jsem to ani nevěděla
Jo jo, je to kuní modrý. Jsou ještě kuní hnědý, jeden se tu taky dříve objevoval - Čiko, ale už dost dlouho se panička neukázala. Tak to je celkem mlaďoch. Já mám Bobšu 4 a 1/4 roku. Byl to vánoční dáreček. Je taktéž zverimexová.
zvířátková
napsal(a):
Jo jo, je to kuní modrý. Jsou ještě kuní hnědý, jeden se tu taky dříve objevoval - Čiko, ale už dost dlouho se panička neukázala. Tak to je celkem mlaďoch. Já mám Bobšu 4 a 1/4 roku. Byl to vánoční dáreček. Je taktéž zverimexová.
Ta podoba je jasná.Já sem se dívala, ten kuní hnědý je taky krasavec
...Já jsem ho dostala v létě k svátku od sestry....naší měli radost
. Ale co, už si zvykli. Dokonce máma si ho zamilovala
zvířátková

zuzik
napsal(a):
Ta podoba je jasná.Já sem se dívala, ten kuní hnědý je taky krasavec
...Já jsem ho dostala v létě k svátku od sestry....naší měli radost
. Ale co, už si zvykli. Dokonce máma si ho zamilovala
Jo jo, hnědý je taky fešák. No, mě to povídej, já maminu varovala, že dostanu klec na králíka, ona furt nevěřila. A pak jsem byla překvapená i já, že jsem k té kleci dostala i ušáka. Ale naštěstí přítel natrefil opravdu na zakrslíka, on se v tom moc nevyzná, takže tohle bylo spíš štěstí . Akorát jsem už tak zvyklá na to vole, co má Bobša pod krkem, že mi Smoky přijde takovej hubenejší
.