lllucka
napsal(a):
Dávejte sem vaše různé druhy králíků a napište co je to za rasu.
Tak tohle je Angora bílá červenooká
lllucka
napsal(a):
Tyjo sem nevěděla že jsou všichni tvoje a co jaká je s nimi prace velká co?Ja bych taky chtěla králíka ale mamka ho nechce ale už mam i 2 knihy tak nevim tata by souhlasil tak mi držte palce
Jo jo budu ti držet palce. Já jsem začal chovat králiky od 7 let. A časem sem se dotal do spolku. T činčily malý nyní už nechovám nemám na to místo.
asfalt
napsal(a):
Jo jo budu ti držet palce. Já jsem začal chovat králiky od 7 let. A časem sem se dotal do spolku. T činčily malý nyní už nechovám nemám na to místo.
Jo my jsme měli několik let morčata ale pak jsme si koupili psa a ona je moc nemusela tak jsme je dali pryč.Pes(Korina)pak měla štenata a zmírnila se.Hele měl si někdy ty morčata?Je myslíš velký rozdíl mezi morčetem a psem?Díky
lllucka
napsal(a):
Jo my jsme měli několik let morčata ale pak jsme si koupili psa a ona je moc nemusela tak jsme je dali pryč.Pes(Korina)pak měla štenata a zmírnila se.Hele měl si někdy ty morčata?Je myslíš velký rozdíl mezi morčetem a psem?Díky
Morčata jsem dříve měl, ale teť už nemám. Jakej je mezi nimi rozdíl to nevim psa nemám. Ale řekl bych že pes je o něco větší zodpovědnost ( venčení, krmení, péče o zdraví,...)
lllucka
napsal(a):
Ale ne.ha ha ha myslela jsem jestli je velký rozdíl mezi kralíčkem a morčetem
Tak játedy přidám také trochu do mlýna... Zakrslý divoce zbarvený
jakubh
napsal(a):
Tak játedy přidám také trochu do mlýna... Zakrslý divoce zbarvený
...a ještě jeden
zvířátková

jakubh
napsal(a):
ještě...
Ten má úžasně malá ouška, pravý zakrslíček
Uživatel s deaktivovaným účtem

zvířátková
napsal(a):
Ten má úžasně malá ouška, pravý zakrslíček
můj chov nevím co je to za rasu nevíte vy?
napsal(a):
to je můj zakrslý beran, barva jasná, samec, váha 2200g
pavlabosova
napsal(a):
to je můj zakrslý beran, barva jasná, samec, váha 2200g
a ještě Jůlinka, zakrslík hnědá kuní
napsal(a):
Ahoj, myslím, že ten tvůj je Holandský, ale nejsem schopná přesně určit barvu jestli je durinský nebo žlutý atp. Můžeš mrknout www.kralici.cz.
pavlabosova
napsal(a):
Ahoj, myslím, že ten tvůj je Holandský, ale nejsem schopná přesně určit barvu jestli je durinský nebo žlutý atp. Můžeš mrknout www.kralici.cz.
Ten přehled plemen králíků je na www.kralici.cz a pak nalevo klikni- ostatní a pod tím už najdeš přehled plemen.
pavlabosova
napsal(a):
Ten přehled plemen králíků je na www.kralici.cz a pak nalevo klikni- ostatní a pod tím už najdeš přehled plemen.
zakrslý beránek,ale nevím jestli durynský,nebo madagaskarový.
v v
napsal(a):
zakrslý beránek,ale nevím jestli durynský,nebo madagaskarový.
Ahojte Všetci , ktorý máte rádi králičky...Toto je moj malý králiček Bohužiaľ či je to samec , alebo samica to neviem ale je krásna/y takto vyzerala , keď bol maličký/a , keď som si ho/ju kúpil...
luxdkas
napsal(a):
Ahojte Všetci , ktorý máte rádi králičky...Toto je moj malý králiček Bohužiaľ či je to samec , alebo samica to neviem ale je krásna/y takto vyzerala , keď bol maličký/a , keď som si ho/ju kúpil...
a takto vyzerá teraz