Chtěla ybch vědět zda tu je někdo komu se narodili malí !!!!!100%!!!!! zakrslíčci a jsou nějak podobní jako moje Peťulka, plánuji koupi další králičinky a tak bych chtěla nějakou hodně podobnou... aby byly jako segry (ta druha by se jmenovala Petruška)
andelaskoloudova
napsal(a):
Chtěla ybch vědět zda tu je někdo komu se narodili malí !!!!!100%!!!!! zakrslíčci a jsou nějak podobní jako moje Peťulka, plánuji koupi další králičinky a tak bych chtěla nějakou hodně podobnou... aby byly jako segry (ta druha by se jmenovala Petruška)
Mám 1.1 ZTč jsou jim dva měsíce. Na prodej ale nejsou.
andelaskoloudova
napsal(a):
to jsou ale kastorexové, nepletu se???
moje Peťulka vypadá jako rex ale má takovou polodlouhou srst...
asfalt
napsal(a):
Máte pravdu jsou to čistokrevní, tetovaní ZTč, začal jsem s jejich chovem nedávno.
Jestli máte zájem o koupi mláďat tak se ozvěte na meil JakubTera@seznam.cz
Jsou tetovaní, čistokrevní, dvouměsíční. A ještě jedna fotka.
andelaskoloudova
napsal(a):
Nazdar ten tvůj králiček neni rex ,ale zakrslý bílopesíkatý !!! já to vím protože je chovám....
andelaskoloudova
napsal(a):
není zakrs. bílopesíkatý...
ona je neco mezi trislovym a bilopesikatym, na fotkach je to spatne videt...
ma i bilou i trislovou, jinak ta mladatka jsou krasna, ale nakonec asi na dalsiho usaka nedojde
andelaskoloudova
napsal(a):
není zakrs. bílopesíkatý...
ona je neco mezi trislovym a bilopesikatym, na fotkach je to spatne videt...
ma i bilou i trislovou, jinak ta mladatka jsou krasna, ale nakonec asi na dalsiho usaka nedojde
je to černý tříslový zakrslík-u zakrslých třísláků se to někdy stává že mají tu tříslovou barvu světlou,až do bíla.Ale tvůj králíček není rex a nevím kdo ti to řekl.Pokud nemá krátkou,hustou jakoby plyšovou srst,tak je to "obyčejný" zakrslý králíček.To by pak každý majitel králíčka s normální srstí mohl říct že má "polodlouhosrstého" rexe
tady máš odkaz: http://kralik.plivnik.cz/vzornik/rext.html ,a přidávám fotku rexe-je na ní dobře vidět strukrura srsti
andelaskoloudova
napsal(a):
asi ctete spatne, nepisu ze mam polodlouhosrsteho rexe, pisu ze ma podobne jemnou srst (hladila jsme rexe i ji a tak jsem to cejtila) je to krizenecek, ale ma jemnou srst, a ona nema trislovou do bila ona ma bilou a trislovou, zvlast, za usima ma jeste trislovej "flek"
andelaskoloudova
napsal(a):
asi ctete spatne, nepisu ze mam polodlouhosrsteho rexe, pisu ze ma podobne jemnou srst (hladila jsme rexe i ji a tak jsem to cejtila) je to krizenecek, ale ma jemnou srst, a ona nema trislovou do bila ona ma bilou a trislovou, zvlast, za usima ma jeste trislovej "flek"
Muj kraliček má taky tuhle srst-jemnější než jiní králíci možná bymohli mít spíš v předcích saténového,ten můj je taky kříženec.Co myslíš tím "flekem"?
bardi
napsal(a):
Muj kraliček má taky tuhle srst-jemnější než jiní králíci možná bymohli mít spíš v předcích saténového,ten můj je taky kříženec.Co myslíš tím "flekem"?
zitra se "flek" pokusim vyfotit
ja o ni rikam ze je to neco mezi blondynkou a brunetkou ten "flek" ma totiz trochu mezi usima a i za nima :))
andelaskoloudova
napsal(a):
zitra se "flek" pokusim vyfotit
ja o ni rikam ze je to neco mezi blondynkou a brunetkou ten "flek" ma totiz trochu mezi usima a i za nima :))
Myslím, že tenhle můj je podobný morčatáři téhle barvě říkají "lux", je to vlastně jako tříslák, ale s kresbou světle krémovou či jak to popsat..